תגיש לי פרח,,אדום..

טאKילה

New member
../images/Emo141.gifתגיש לי פרח,,אדום..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

תן לי נשיקה אחת רטובה,, ותסעיר אותי,, תלחש לי מילים ואהבה,, ותמיס אותי,, תגיש לי פרח אדום,, עם אגלי טל,, תטריף אותי,, תדליק לי נר ריחני,, ותבעיר את תאוותי.. תן לי את כתפך,, אניח עליו את ראשי,, כשאני צמאה או רעבה,, אתה לי לחם ומים,, אני רוצה לשון איתך,, ולנשק את כולך,,לאט לאט אני רוצה להתעורר איתך,, וללטף אותך,,לאט לאט אני רוצה שתחבק אותי,, ברכות לאט לאט,, אני רוצה שתרחף מעליי,, ותרפרף בלשונך על גופי,, אני רוצה למות לך מתשוקה,, תן לי נשיקה אחת רטובה,,לאט לאט..

ללוש תאווה....

ידיי יחפנו כל פיסת עור בך ילושו תאוותי כקדר אומן על גופך , עוד טיפת זיעה זולגת ואת גופך כבחימר מפסלת .... בין ירכיי תשוקתי היוקדת ושיני קרח מנפצות , נבואות תאוותך על שפתיי ממלמלת , לשון קרירה בעורפך מטיילת , חזך מצטמרר בתוך גופי עלומייך משתרגים... מבט עיניי את גופך שוצפים, להפוך בך את הקשה לרך הם חושקים נשהה רגע .. נאסף עד כלות אגן אל אגן נרקע , נקלע לקליעה עד נפש תודה על כל הטוב שעוטף... ....

טאKילה

New member
מרקי...../images/Emo3.gif

המוות הכי קלאסי,זה למות מאהבה,מתשוקה,,יאמיייייייייי

יאמי? למי ?../images/Emo9.gif

למי שמת,או,למי שנשאר ? אני דורש "המשך-זכויות" אז,אל תמותי לי,בבקשה הכי הרבה,תתעלפי לדקה..

טאKילה

New member
יאמי ל....מממממ....../images/Emo188.gif../images/Emo121.gif

בחרתי לשמור על..."זכות השתיקה" היתי בכייף מתה מתשוקה(בכאילו חחחח) בטח בכאילו,אני רוצה,,,עודדדדד חחחחח

יש חוק לא כתוב../images/Emo9.gif

אי אפשר לאחוז בחבל בשני הקצוות אי אפשר לאכול העוגה,ולהותירה שלמה אז כעת תבחרי ! למות ב"כאילו"-זה לא לחוות את הפסגה מצד שני,הרי את רוצה ממנה עוד ועוד אז כעת החליטי ! החיים,או המוות.. (ביד הלשון הרטובה)..

טאKילה

New member
אתה מקשה עלי...

אז ככה,אני רוצה אותו רך,קשה,קר מצמרר,מחמם ממוסס.. לחוות את הפיסגה [לא אבקת כביסה פיסגה],לרדת עד למטה, לעלות עד למעלה,לאבד חושים ביד בלשון הרטובה המתובלת.. יאמיייייייייייייי כן כן למות מתשוקה,ולהתעורר שוב לפיסגה [לא אבקת כביסה פיסגה]חדשה עד שיכרון חושים [אפשר גם יין טוב] חחח
[עכשיו חייבת לעוף לשעה קלה,סידורים אוף לא תשוקה]

Mוניk

New member
עד העונג הבא../images/Emo25.gif

שאתה מלטף אותי עורי מצתמרר כל גופי בוער למגע אבצעותייך הרכות שאתה מנשק אותי לשונך רטובה מלקקת באהבה חשה את שפתייך המתוקות נוגעת בך כשאתה פושט את בגדי ומעסה את שדי ואוחז במותני ופולש לתוכי גופי נענקקק תחושותי ורוחי מתערבבים בריחות הצפים באוויר הסמיך אנחנו מחוברים אני שלך בשלמות פתוחה, אוהבת ונושקת לגופך בעדינות גופך דרוך צווארך מתמתח ופיטמותי מתקשות מתנשפים נאנחים, אתה אוחז בי חזק נאחזת בך בכל כוחי עוד שנייה אחת שנינו נצעק אתה ממשיך ולא מרפה עד... הצעקה שנפלטת מגרוני אתה ממשיך בתוכי ומתפוצץ ושנינו שוכבים בבריכת אהבה חבוקים ושבעים מלאי תקווה עד העונג הבא מוניק

למעלה