תמונות מטיול פורום בשבת האחרונה 7/3

רונה 2346

New member
תודה לנושי האחת והיחידה - על העזרה -

מתנצלת על האיחור בהבאת התמונות - סבתאות במשרה מלאה וחג הפורים הרחיקו אותי מהמחשב לכמה ימים - ואז הגב נזכר שהוא לא קיבל את מלוא תשומת הלב..... ביקשתי מנושי שתעזור לי בהעברת התמונות - ותודה ענקית לשוקו ולכל החברותא על היום המקסים שבילינו ביחד - בטיול בארוחה ובכלל - הנה הסבר לתמונות - 1. שוקת יפיפיה - התמונה צולמה בדיר ראפת ליד היקב של מוני - 2. התמונה הזאת ( אמורה להיות הראשונה) צולמה ביער יהדות תימן - שם התכנסנו לארוחת בוקר, על האוכל יש לברך "שתבורנה הידיים" ש אפו/בישלו/הכינו מטעמים מכל עדה והטעם של עוד.......... 3. בית ג'מאל - 4. בית ג'אמל והתחנה המטרולוגית 5. הכניסה לבית ג'אמל 6. ובתוך מנזר בית ג'אמל - קיבלנו הסבר על המקום - 7. התחנה המטרולוגית מקרוב 8.הפריחה היפה בעונה זו של השנה התמונה צולמה בתל שוכה 9. התמונה של הרקפת שבחרה לה מקום לצמוח/לפרוח - צולמה בקיר ביציאה מבית ג'אמל 10.עמק האלה - נוף ואויר הרים צלול - מראה מראש הגבעה - עם האנטנות. כן, טיפסנו כמו גדולים על התל המקסים השופע פריחה בכל צבעי הקשת 11.בורות המים בדרך ועל הגבעה 12.פריחת התורמוסים ותרמילים. תודה לשוקו לאירגון למשמעת ולעזרה בהגעה למקום תודה ל א - - - י על ההסעה תודה ל י - - - - ל על העזרה בעליה לתל. ותודה ענקית - מחזירה לך - לנושי שהפעם הבריזה - סולחים לך, עשית עבודה נהדרת בעניין אחר - כל הכבוד והיקר לך. שמחה שהמשימה הצליחה. שמחתי להכיר את החברים החדשים, אל הסיור נילוו ילדיהם של החברים - וכן שוקו, צילמתי את החמורים שהגיעו מאי-שם, התמונה שמורה אצלי. אם אחד החברים מעוניין לקבל - העבירו לי מסר אישי. מצולמים בה הילדים והאבות. רונה

רונה, סחתיין על התמונות

מדהימות. אין על שוקו, היא מארגנת טיולים למופת. מקווה שאוכל להצטרף לטיול הבא.

למעלה