תנו כותרת לתמונה

../images/Emo141.gifתנו כותרת לתמונה../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

הנה תמונה חדשה לעשות לה ציטוט קולע
תהנו ^_^
הפעם אני גם אבחר את הציטוט הכי מצחיק
. {מי יודע, עם האבולוציה האיטית של משחק (/פינה?
) הcaptions הזה, אולי בפעם הבאה גם יהיה איזה פרס לא שווה במיוחד (מי אמר אייקון של כתר
)}

אוקיי אז אני אתחיל?? גם ככה אני לא

אזכה. אז במקום לתת ציטוט אני אתן כותרת לתמונה- "בית יוקרתי בלונדון, 5 דקות לפני פגישת כריס מרטין עם גווינית' על החלטה לשם לתינוקת החדשה"

ברררר

New member
חיחיחיחחחי

" רגע, הייתי מסטול שקראתי לבת שלי תפוח? היי רגע, אני מסטול גם עכשיו"

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

"חבר טוב שלי אמר לי שהוא הומו. הסתובבתי וקיבלתי את זה כמו גבר".

חחחח ענק!!!

אין לי כרגע שום משפט אבל נראה לי שאני ישים בהמשך.. שמעו קטע שהיה לי היום.. הגעתי מהבצפר ישר הלכתי למועדון שלנו ואז פתחתנו טלוויזיה,ערוף אמ טיוי ומה אני רואה?מופ של קולדפליי שלי!!! טוב בקיצור לא יכולתי להפיק לצחוק איזה 3 שעות כריס המצחיקול הזה היה ממש שיכור נאי אומרת לכם!!!לא מספיק שהוא תקע את הראש בקלידים הוא גם קפץ והשתולל על הבמה ורעד על הקיסא שלו בפסנתר וזה היה כול כך מצחיק! איי כריס המצחיקוליק!

sf59

New member
ואיך הוא קפץ מהבמה, פחדתי בשבילו

אומנם זאת הפעם השנייה או השלישית שראיתי את זה. ראית שבאמצע השיר, הוא עלה אל הקהל, ונישק את נואל גלאגר מאואזיס, ואח"כ כשהוא חזר, הוא קפץ ממקום גבוה יחסית. ב-MTV אמרו שהוא כמעט נפל. הוא לא היה שיכור, הוא רק התרגש...

התרגש?מהההה???

ראיתי שהוא כמעט נפל!איזה פאדיחות זה היה יכול להיות בשבילו!!! מה???לא ידעתי שמישהו מאואזיס!להקה חמודה!!! ומתי אמרו את זה באמטיוי?

sf59

New member
זו הייתה הופעה לפני שיצא האלבום...

בערך בחודש אפריל-מאי MTV עשו הגרלה להופעה אינטימית של קולדפליי, וכתבו בחדשות שלהם,אז, שכריס טיפס ונישק את נואל, וכשהוא קפץ, הוא כמעט נפל. אני נורא רציתי להיות בהופעה הזאת. נראה לי שאם הייתי רואה את כריס קופץ ככה, הייתי מתעלפת.

חחחח אבל איך זה היגיוני?

איך זה היגיוני שליאם שונא אותו ונואל אוהב אותו???

למעלה