סיכום שבועי

../images/Emo141.gif../images/Emo154.gifסיכום שבועי../images/Emo154.gif../images/Emo141.gif

שיר השבוע (של גילת):
שיר השבוע (לא של גילת ):
משהו טוב שקרה לכם השבוע :
בילוי השבוע :
תמונה שראיתם ברשת ואהבתם (מוזמנים להוסיף)
תוכנית השבוע : וכמובן , שבת שלום ופורים שמח!

יאללה... אני עונה ראשונה...

שיר השבוע (של גילת): "שוב" שיר השבוע (לא של גילת ):suavemente של אלוויס קרספו {בספרדית} משהו טוב שקרה לכם השבוע : חתונה של האחיין שלי. היה מדהיםםםםםםם בילוי השבוע : ארוחת בוקר עם גילת {בשבוע הבא} תמונה שראיתם ברשת ואהבתם (מוזמנים להוסיף): רק ביום ראשון אוכל להוסיף... לבינתיים האופציה להוספת קבצים סגורה.. בכל מקרה, אהבתי את התמונה הראשית בכתבה של גילת במעריב. תוכנית השבוע : "נמלטים"- שנגמרה השבוע... שבת שלום לכולנו. אוהבת אתכם מאוד, ארי.

עכשיו תורי =>

שיר השבוע (של גילת):'שוב' שיר השבוע (לא של גילת ):אמא-אליקו משהו טוב שקרה לכם השבוע :אוזני אמן חח בילוי השבוע :מסיבת פוריים תמונה שראיתם ברשת ואהבתם (מוזמנים להוסיף) תוכנית השבוע :בובות

../images/Emo141.gifעונה

שיר השבוע (של גילת):שוב שיר השבוע (לא של גילת ):כל הקלאסיקות של בריטני ספירס משהו טוב שקרה לכם השבוע : טיול שנתי ופורים ושופינג בעזריאלי בילוי השבוע : הסרטים "נ.ב. אני אוהב אותך (מומלץ!) ו"סטאפ אפ 2" תמונה שראיתם ברשת ואהבתם (מוזמנים להוסיף) תוכנית השבוע :בריטני בפוטושוט חדש מ"איך פגשתי את אמא שלכם" (היא תשחק בעונה החדשה)
http://img337.imageshack.us/my.php?image=89699108te2.jpg
ושוב פורים שמח וסופשבוע נעים

../images/Emo141.gif רק עכשיו שמתי../images/Emo23.gif שלא עניתי על

תוכנית השבוע.. אז תוכנית השבוע שלי היא הישרדות

1mayush

New member
עונה ../images/Emo221.gif

שיר השבוע (של גילת): שוב שיר השבוע (לא של גילת ): זה לא מה שהבטיחו לי - שירי מימון משהו טוב שקרה לכם השבוע : רגיל :) בילוי השבוע : מסיבה לפורים

למעלה