יצירה נוספת לח.ספטמבר

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gifיצירה נוספת לח.ספטמבר

בקבוק ישן, שהיה ברשותי (אוהבת מאוד זכוכית) ציירתי עליו עם צבעי מדבקות וכך אשאיר את זה יהיה שימושי כאגרטל לפרח אחד למשל

אז באותה הזדמנות שאלה-

איך אני יכולה להוריד לגמרי את המבקה על הבקבוק? הורדתי כמעט את הכל אל בכל זאת נשארו סימני דבק..

dili

New member
זה ממש יפה!!

גם אני אוהבת דברי זכוכית, אלא שעד עכשיו (טוב, מזמן לא ציירתי על זכוכית), הייתי מציירת עם צבעי תחביב שמתאימים לכל דבר, אלא שהם היו מתקלפים אחרי שימוש במים
צבעי המדבקות לא מתקלפים? אני מתלבטת מה לקנות כדי לצייר על זכוכית, צסע זכוכית או תבעי מדבקות, שאז יש להם עוד מטרה.

lilachh

New member
יפה מאוד

אני רואה שאפשר כבר להעלות קבצים.... הולכת לנסות

psa

New member
תודה לכן דניאל ודילי -תשובות

הורדת מדבקות בבקבוק: מים חמים ולעזור מעט עם הספוג. ואפילו להדיח במדיח. -יש חומר ושמו: ממיס דבקים STICKER REMOVE בקבוק חום - בחנויות של הום-סנטר וחבריו אמור להיות. צבעי זכוכית: אם ראית החלונות שצבעתי (צרפתי תמונות שלשום ) צבעתי בצבעי זכוכית מבוססות מדלל (כוהל וכד´) אלה לא יורדים במים . צבעי מדבקות יורדים במים ועוד יותר הצבע נוזל ממנו. לא מתכוונת לרחוץ את הבקבוק....
כדי לצייר על זכוכית אני ממליצה על צבעי זכוכית מבוססות מדלל.

lilachh

New member
lורליי - הכל מאוד יפה ../images/Emo140.gif

במיוחד אהבתי את הקופסה הראשונה, נראה לי שהיא עטופה בבד נכון? בכל מקרה אפילו אם זה רק נראה היא פשוט מזמינה לגעת בזה כי היא נראית כל כך נעימה למגע...

Lורליי

New member
גם המתקן

מקרטון קוקה קולה מצופה בד כל היצירות מאותן החומרים

psa

New member
איזה רעיונות מהממים !!!יפות יפות|4u

אילו קופסאות קוקה קולה?

Lורליי

New member
זה יכול להיות כל קרטון

למשל לקופסאת המתנה השתמשתי באריזה של עלית (הקוקה קולה היה קטן מידי למה שרציתי) אפשר בעיקרון קרטונים אחרים, ופעם ניסיתי להשתמש בקרטון ביצוע אבל לא אהבתי כי הוא שביר לעומת הקרטון הגלי.

למעלה