5 הכי הכי

McGirl For Life

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif 5 הכי הכי ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

טוב אז ככה.... נהיה פה קצת יבש וחוץ מזה כבר הרבה זמן רציתי לפתוח את זה אז הנה זה... ראיתי את המשחק בפורומים אחרים וזה הלך ממש אחלה אז חשבתי לעשות את זה גם פה
בקיצור בשרשור הזה כותבים 5 דברים שהם הכי הכי לדעתכם שקשורים לנושא הנתון. לדוגמא: הנושא הוא 5 צבעים הכי הכי יפים לדעתכם אז אתן כותבות נגיד ורוד, תכלת, סגול לילך, טורקיז ואדום. כל הקטע הוא לשטף ולהמליץ לאחרות... מקווה שהבנתן אז הנושא הוא :
5 השירים הכי הכי רומנטיים
זה יכול להיות של כל להקה שתרצו באיזה שפה שתרצו (אפשר גם של מקפליי..) (מקווה שלא תהרגו אותי שפתחתי הודעה חדשה) בהצלחה בננות !

McGirl For Life

New member
וכמובן ה5 שלי....

too close for comfort losing you - busted fall baby fall - ryan cabrera שיר מדהים!!! far away - nickelback we belong together - mariah carey

adiozery101

New member
רק 5 חחח : \

אני עושה 5 של מקמקמק ו5 של זמרים אחריםם ! חחח טוב ?! חיחיחי Mcfly - Sorry is not good enough McFly - Star Girl mcfly - rockin robin Mcfly- Transylvania McFLY - The Heart Never Lies 5 לא של מקפליי
V - Blood Sweat And Tears Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes Britney Spears - Piece of Me Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs Doo Boom Boom

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אממ מותר לי להעיר משהו?

כל השירים שכתבת חוץ מTHNL לא רומנטיים XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני בטוחה שאני אתחרט על ההחלטות אחכ

ושאני אתעצבן ששירים מסויימים לא עלו לי לראש כרגע אבל: (לא לפי סדר:) |ללGOO GOO DOLLS-IRISI
GOO GOO DOLLS- SLIDE
LIFEHOUSE- YOU & ME
THE CENE AESYHTIC- BEAUTY IN THE BREAKDOWN
"את משגעת! במבטך.." סתםסתם
VOLBIE CAILLAT- BUBBLY יש גם את WITH ME של סאם ועוד מלאמלא! אבל הם לא עולים לי לראש..

just orr

New member
ה-5 שלי :)

וואי זה קשה. חח
Three Doors Down- Here Without You
McFly- All About You
Kiss Me שאני לא מוצאת את האומן המקורי של זה.. אז אם מישהי תוכל להגיד לי אני אשמח חח ^^
Maroon 5- She Will Be Loved
Shayne Ward- No Promisses זה מה שיש לי על המחשב.. אבל יש עוד מלאאאאא חח מזה התלבטתי XD

McGirl For Life

New member
וואי כל כך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Here Without You כל כך הרבה חרישות!!!!!!!! איך שחכתי אותו?! She Will Be Loved הייתי מכורה לשיר הזה בכיתה ו'

sweet shir

New member
רציתי לשים את שי וויל בי לאבד, אבל היו לי כבר

מלא אז ויתרתי. XD שיר מדהים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הלהקה שמבצעת את קיס מי היא...

~תופים~ חחחח סתם קוראים להם Sixpence None the Richer ויש לשיר גם קליפ אם זה מעניין אותך ^^ וזה היה שיר הנושא של הסרט שייקספיר מאוהב אאל"ט Shayne Ward- No Promisses
לא חשבתי שמישהו בכלל מכיר אותו בארץ, גם החדש Breatles יפה ו-Three Doors Down- Here Without You בכלל

just orr

New member
הווו! תודה לך D: [וגם לפטריק סטאר דביל XD]

יש לזה קליפ? נייס חחחח אני אחפש ביוטיוב או משו. השיר של שיין ווארד אחד היפים
אבל את החדש לא שמעתי

sweet shir

New member
וואי, ממש קשה :|

יהיו יותר מ-5. הרבה יותר מ-5.
Far Away - Nickelback Iris - Goo Goo Dolls I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith I Can Wait Forever - Simple Plan Hero - Enrique Iglesias Baby, It's Fact - Hellogoodbye No Worries - McFly Your Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus את יפה - שייגעצ. זכיתי לאהוב - עברי לידר. 5, 10... אותו דבר

lirazraz

New member
טוב זה יהיה יותר מחמשD:

אביב גפן- האם להיות בך מאוהב אביב גפן- ואהבנו עברי לידר- זכיתי לאהוב 3 Doors Down - Here Without You Backstreet Boys - Never Gone Chris Brown - With You Chris Brown ft Jordin Sparks - No air Snow Patrol-Chasing Cars Somebody's Me - Enrique Iglesias Taylor Swift - Teardrops on My Guitar The Reason - Hoobastank Celine Dione - Titanic - My Heart Will Go On יצא 12
ויש עוד אבל ויתרתי חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בתקווה לא לחזור על מה שכבר נאמר

אביב גפן - אילנה Avril Lavigne - I'm with you BSB - I need you tonight ויש להם עוד הרבה שירי אהבה שכאלה The Feeling - Rosé James Blunt - Goodbye my lover Lenny Kravitz - Can't Get You Off My Mind Mariah Carey - Without you Michelle Branch - It's you N'sync - This I Promise You Natasha Bedingfield - Soulmate נינט טייב - אם תבוא Paolo Nutini - Last request Regina Spektor - Samson כ"כ שיר רומנטי Robbie Williams - She's the one Shakira - The one וגם Underneath your clothes Westlife - My ויש להם גם עוד שירי אהבה, לייק דה בויבנד! Yellowcard - Dear Bobbie דפנטלי שיר רומנטי
הראל מויאל - באה אליי שי גבסו - תגידי לי את וגם Tenacious D - F*ck Her Gently חחחחחח סתם ווהו יצא המון
סורי.

sweet shir

New member
גודביי מאיי לאבר כ"כ ../images/Emo23.gif

~גם אותו רציתי להכניס אבל היה כבר יותר מדיXD~

YuvalJones

New member
ה-5 שלי. [אני אנסה]

Your guardian angel- The Red Jumpiest Too close for comfort משום מה XD Te siento - Floricienta XD Dije adios - erreway My love - Justin Timberlake ניסיתי, לא לכתוש אותי XD

shaninosh way

New member
אעאעא

צימצמתי ויצא לי שישה: Bullet For My Valentine - Her Voice Resides Guns N' Roses - Don't Cry My Chemical Romance - Demolation Lovers Foo Fighters - Walking Pink Floyd - Wish You Were Here The Used - It's Herd To Say אני מקווה שלא שכחתי כלום! [ואם אתן לא מכירות את אחד השירים אני ממליצה בחום לשמוע! :) ]

למעלה