יום המשפחה שמח

אלי פלס

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif יום המשפחה שמח ../images/Emo39.gif

לכל בנות ובני הפורום, יום המשפחה שמיייח! איחולים? המון... 1. שכל ההורים יבינו שלא חשוב אם בנם מניח תפילין או לא, אם ביתם מדליקה נרות שבת או לא, העיקר שמה שהם עושים - מסב להם אושר. 2. שאחרי ההבנה הזו תבוא גם קבלה. 3. שכל הבנים והבנות יבינו שגם הורים הם אנשים שלפעמים טועים ושגם הורים עוברים תהליך של "יציאה מהארון". 4. שלאחר ההבנה הזו תבוא גם קבלה. 5. שייגמרו ימי השקר וההסתרה, ההתעלמות ואי הקבלה. 6 ברכה מיוחדת לחנה של ליאור ולליאור של חנה שאוטוטו - הופכים למשפחה מורחבת. חג שמיייח לכולנו. (נ.ב. לפני שמישהו ייתלונן עלי, את רוב הברכות "גנבתי" למרקו מפורום גאווה. ו...כן. ה"לצאת מהארון" שייך גם אלינו. או איך אמרה שחף? לצאת מהמגירה...)

אלי!אתה ממש שופע טוב!../images/Emo102.gif

מזל טובים, ברכות ואיחולים. משו טוב עובר עליך... זכית בלוטו?
מיכלי

marco

New member
והנה הגעתי בעצמי לברך אתכם/ן

שלום לכולכם ישנו קו מקשר ברור בין האוכלוסיה ההומו-לסבית וקבוצת "היוצאים בשאלה" - הרצון לחיות בדרך הנראית לך, אפילו אם אין היא תואמת את דרכה של הסביבה. "לצאת מהארון" או "מהמגירה" הן פעולות הדורשות אומץ ויושר אישי רבים. ועל כן - אני מחזק את ברכותיו של אלי, שחיזק את ברכותיי ומאחל לכולכם שבשנה הבאה תהיה לכולנו משפחה קרובה, אוהבת, מבינה ומקבלת. מרקו

מטאור38

New member
מצתרף לאיחולים

יום משפחה שמח לכולם. >מטאור מביו את הקשר בין האוכלוסיה ההומו-לסבית וקבוצת "היוצאים בשאלה",
וה´ ישמור<

אלי פלס

New member
לא יודע אם ה´ אבל בהחלט שומר...

אנחנו (ההומואים) ואנחנו (היוצאים בשאלה) די נהנים מהחיים...

ozone

New member
בעידודו של אלי

אני מוסיף את דעתי בעניין - בתור בחור דתי-שכבר-הרבה-זמן-לא-מגדיר-את-עצמו-דתי, אני אישית חש הרבה הזדהות ואמפתיה (שוב - לא במישור המיני!) כלפי קהילת ההומואים והלסביות,וזאת מכיוון שאני מבין,ולו במעט, את הקשיים הכרוכים ב´יציאה מהארון´ אל החירות הפנימית והאישית, ואת המחיר הכרוך ביציאה הזו (למרות שבפועל עוד לא יצאתי,אלא יותר ´מתנדנד על הגבול´). אני מודע לעובדה שלא הרבה אנשים שותפים לדעה שלי (אני אפילו יכול להגיד שדווקא החברים שלי שעברו את המסלול הלא-פשוט של חזרה בשאלה, הם,ברובם,הומופובים לא קטנים),אבל,בכל מקרה - זו דעתי. (love it or leave it) ozone

אלי פלס

New member
היי אוזון...

אני מקווה שבפעם הבאה שתרצה לכתוב לא תצטרך את "עידודי" אלא תוכל לכתוב ככל שתרצה...

תודה, תודה, תודה ../images/Emo25.gif

על הברכה הכללית ועל ההתייחסות הפרטית אלינו. מאחלת לכולם משפחה חמה ואוהבת ולך, אלי,
מיוחדת. חנה

ליום המשפחה - עוף גוזל

מי יתן וכל ההורים של היוצאים לשאלה יאמצו לליבם את הפזמון של שירו הנפלא של אריק איינשטיין: עוף גוזל חתוך את השמים טוס לאן שבא לך, רק אל תשכח: יש נשר בשמים, גור לך הורים יקרים, אתם יכולים לדמות את הנשר כמי שמשגיח בשמים למרות שילדכם אינו מאמין בו, אתם יכולים אפילו לדמות את החילונים הרשעים לנשר שעט על ילדכם הרך, אבל למען השם (קיים אולא קיים, מה זה חשוב), קבלו באהבה את הבחירה של ילדכם.

למעלה