יום טוב.

מרוצה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo187.gifיום טוב.

אתמול היתה שבת נהדרת. היה אפילו קצת חם בצהרים. רוצה לספר לכם שהארץ שלנו הכי יפה בעולם. עם הפריחןת המשגעות גם של העצים. ראיתי מיכנף בוורוד, אלמוגן אדום חזק ועוד ועוד. חוץ מאירוסים כבר יש חלק מפריחות האביב. השנה פריחת החורף עם פריחת האביב בעירבוביה. דרך אגב יש כבר חוביזה או כמו שהירושלמים קוראים לו, לחם ירושלים. אז צאו ללקט ותגידו איך יצא לכם המאכל. להתראות בשמחות
.

sayv

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif היי מרוצה...

אוהבת את הגישה שלך... אין לי מושג מה זה מיכנף או אלמוגן... כנראה ככה זה כשחיים בעיר.. אבל אני יודעת להבדיל בין יונה לצוצלת- נותן לי כמה נקודות?...

מרוצה

New member
../images/Emo42.gifבטח נותן לך נקודות.

העצים האלה נמצאים בכל עיר. האחד סגול ורוד והשני , העץ ללא עלים (זוכרת את השלכת?) והפריחה כמו פרי אדום לוהט צפוף צפוף. פעם הדברים האלה היו טריוויאלים בשבילי היום אני מעריכה עד אין קץ כל פריחה וכל ציוץ.
,
,
,
. כולם כעת זוכים להערכתי. הרגישות שלנו עולה לטוב ולרע. העיקר שנדע להינות מכל הדברים הקטנים סביבנו ונדע לכבד ולהוקיר אותם. הם הם עושים לנו את היום והחיים בכלל.
תהנו.

daud

New member
היי מרוצה ../images/Emo13.gif

אני אמנם נמצא עכשיו בת"א אבל אם הייתי בירושלים אז הייתי נותן לחוביזה לגדול למקרה שיחזור המצור
ו מבחינת פרחים אני ממש אוהב את דבורנית דיסנמור ואין לי כוח כבר לחכות שיגיע הקיץ

למעלה