שבת שלום,ואני באה ממקום חיובי,,,

../images/Emo141.gif../images/Emo213.gifשבת שלום,ואני באה ממקום חיובי,,,

מה שלומכם?? נכנסת מידי פעם,,קוראת בין השורות,ומפנימה. רציתי לספר לך משהו,,היום הייתי בסופר ל ב ד .....אך,,איזה כייף קצת לבד,,בלי ילדים/רעש/שוקו/טיטולים,,,,, ובקופה ראיתי גבר עם ילד כבן 9 שהילד כעס על אביו שלא קנה לא מה שביקש,בקיצור,,החלפנו כמה מילים, ובדרך כבר ראיתי את עיניו מחפשות אותי,,מפה לשם אקצר,,שוחחנו והסתבר שאנחנו שכנים,יש לו שני בנים ואשתו עזבה את הבית לפני חצי שנה בגלל קשר וירטואלי עם אמריקאי ובכלל,,הבנתי שיש פה עניין נפשי לקוי,,, שוחחנו כשעה,,לקח לי את השקיות(מזמן לא סחבו/עזרו לי) היה לי מוזר כי אני טיפוס שלא יודע לקבל אלא לתת, לקח אותי לביתו ושוחחנו קצת,,(לא לדאוג,הילדים היו שם) הסתבר שהיא באמת עזבה,גרה לא רחוק מהילדים,בקושי רואה אותם וכו',,, שמעתי שהוא גבר טוב,אבא טוב,והאמת בנות....אני לא רצה לכלום,כלומר,,אני אזרום בכייף,,קפה,,שיחה טובה כי פה זו שכונה ולי יהיה נהדר קצת חברה,דיי מבודדת כאן וזה מקשה עליי כי אני אדם מאד חברותי,, מזל דגים.... טוב,,,זהו מה שרציתי לספר שבת טובה אילנה

m i c h a l i

New member
שבת נעימה אילנה ../images/Emo140.gif

אני שמחה לשמוע מה שמראה שצריך לצאת ולהכיר אנשים בסביבה הטבעית לא להסתגר בבית יש עולם ומלואו בחוץ קחי את הזמן לאט לאט...

י ונראה לי שהוא קצת ממהר כלומר,,,

הוא יותר פתוח ממני,ואני באמת צריכה זמן,,,אבל נזרום,,מי יודע מה יהיה??? וזה היה בדרך לסופר,,מי חשב בכלל??? תודה אילנה

../images/Emo24.gifשלום גם לך,התכוונתי ש..

זוגתו לחיים(כלומר אשתו עדיין) יש לה בעיה נפשית עוד מהעבר ,ומי אני שאשפוט בכלל?? הוא כל הזמן משבח את עצמו וטוען שעשה הכול בבית בכדי לשמור על שלמות המשפחה,אני חשה שהוא מאד פגוע ואני לא בקשר איתו,פשוט לא יצא לי השבוע ליאם חולה מאד ואני כמעט ולא ישנה,, אבל זה לא זה,ולא נוברת בזה בכלל,ממשיכה הלאה, מה שלומך מותק,והבנות?? אילנה

סיוולה

New member
מותשת, גמורה, מחוסלת....חבל על הזמן

עדיין מנסה להגיע למצבים של להתקשר אליך, אבל כל כך עייפה שפשוט נופלת קרוסה. נשיקות ורד

למעלה