שבת טובה ושקטה,שבת של אהבה לכולםםםםםםםםם
א אלן 1 היחידה New member 10/8/07 #1 ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gifשבת טובה ושקטה,שבת של אהבה לכולםםםםםםםםם
M m i c h a l i New member 11/8/07 #2 שבת שלום ../images/Emo48.gif צופים בכוכב נולד מתעצבנים מהפירסומות עוד לא החלטתי במי לתמוך למרות שהפייבוריטית שלי היא מרינה בינתיים אהבתי את נדב קדמון
שבת שלום ../images/Emo48.gif צופים בכוכב נולד מתעצבנים מהפירסומות עוד לא החלטתי במי לתמוך למרות שהפייבוריטית שלי היא מרינה בינתיים אהבתי את נדב קדמון
S s h o o s h a New member 11/8/07 #4 חן אהרוני הוא הזוכה מאד רציתי שנדב יחזור וכל כך קיוויתי ועשיתי במיטב יכולתי [שלחתי לו את 5 ההצבעות שלי] אבל התנחמתי שחן עלה. כי גם הוא, צעיר מאד אבל מלא עד תום בכישרון ענק. מקווה מקווה בשבילו שיצליח להגיע לגמר, יחד עם שלומי בראל ומרינה. זו הבחירה שלי.
חן אהרוני הוא הזוכה מאד רציתי שנדב יחזור וכל כך קיוויתי ועשיתי במיטב יכולתי [שלחתי לו את 5 ההצבעות שלי] אבל התנחמתי שחן עלה. כי גם הוא, צעיר מאד אבל מלא עד תום בכישרון ענק. מקווה מקווה בשבילו שיצליח להגיע לגמר, יחד עם שלומי בראל ומרינה. זו הבחירה שלי.
M m i c h a l i New member 11/8/07 #5 לא אהבתי את הבחירה אבל ככה זה בתחרויות האלו שמחתי מאד לשמוע שיש מי שמעריך כישרונות אמיתיים כמו אדיר. כל כך התרגשתי שקיבל הצעה מהליקון. מגיע לו
לא אהבתי את הבחירה אבל ככה זה בתחרויות האלו שמחתי מאד לשמוע שיש מי שמעריך כישרונות אמיתיים כמו אדיר. כל כך התרגשתי שקיבל הצעה מהליקון. מגיע לו