מזל טוב לבלי ואופניק!!!

whasuuuuuup

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif מזל טוב לבלי ואופניק!!!

הגיע הזמן לפתוח על זה שרשור , לא? מחר היום הגדול!! שיהיה במזל טוב שיהיה יום קסום שיזכר לעד ככזה מתרגשת בשבילכם שתמשיכו להנות אחד מהשני ולפזר את האהבה שלכם גם מסביב (אנחנו נהנים מזה כאן!) ושיהיה טעים! (איפה אוכלים אחרי החופה?) אינסוף אהבה!!

1Shir

New member
מזל טוב לשני המדהימים! ../images/Emo9.gif

אתם מקסימים ביחד וכל אחד לחוד (בפעמיים שיצא לי לפגוש אתכם)... כיף אתכם, יש לכם אנרגיות חיוביות שמורגשות מיד
מאחלת לכם חיים שלמים של אושר, שמחה וכיף; הצעד שאתם שעושים הוא פחות משמעותי ממה שאתם
תישארו כאלה מתוקים

magenta73

New member
קולולולולולולולולולו

יאללה בצהלולים ובמחולות... איזה מרגש זה! אז בתקווה שלא יהיו פאדיחות ושהכוס תשבר בזמן ובלי חתכים ושלא תקבלו יותר מידי נשיקות רטובות על הלחי מכל מיני דודות זקנות ושהדי-ג'יי ישים מוסיקה טובה ולא ישתמש יותר מידי במיקרופוןפוןפון...פון....
יאללה, אנחנו פה לשמוע איך היה.

moi25

New member
כפרותתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif

המון המון המון המון מזל שיהיה!! בטח לא תספיקו לקרוא לפני, אבל אם כן, קחו המלצה, מתישהו לפני, תעשו הפסקית, קחו נשימה, ותהנו, כי זה עובר מהר מדי... ודירבלק אם אתם שוכחים תמונות!

Star_Dust

New member
למרות שהצעת להגלות אותנו מהפורום....

... אני אהיה נחמדה ואגיב
איזו שמלה נבחרה? הנה כאן ==> קבל את הכלה המקסימה שלנו
ולכם, באלי ואופניק.... כמו שכתבתי לבאלי אתמול, אני ממש מתרגשת בשבילכם
מאחלת לכם שנים רבות של אושר, בריאות ואהבה מקווה שהתעוררתם בזמן, שאופניק הספיק להבריא ושתעשו היום הרבה כיף

cheshire9

New member
אני אישית אהיה זה

שאמרח אותך בזפת ייקירתי ...... מפנטז על זה כבר הרבה זמן. ואחר כך כמובן על עצמי. ואז אפזר על שנינו נוצות ונצא בריקוד שבטי קדום...... בקיצור - אני רואה שהיא הלכה על אופציית הלא-סטרפלס. אני העדפתי סטרפלס. אבל הבורדו באמת עושה את ההבדל. עכשיו רק צריך לפרסם פה את התמונות של הריל-טיים.

יהההה זה מחר???

המון המון מזל טוב והמון קולולולו תזכו לזוגיות מוצלחת, לימים מאושרים והרבה סקס. שמעתי עליכם רק דברים טובים

Barvazoom

New member
"אנחנו מֻנָּחים על העוגה כמו בֻּבוֹת חתן כלה

גם אם תבוא הסכין ננסה להִשָּאֵר בְּאותה הפרוסה. " שיר האושר של רני סומק - מאחלת לכם באמת מכל הלב רק שמחה ואושר, כיף וחיוכים ואנשים טובים בדרך לכל אורכה. שיהיה במזל טוב לחתונה שמתקיימת היום (יאאא איזה התרגשות! ! ! ), תשמחו ותצחקו - את כל התמונות אני רוצה בלינק כאן בפורום...

מזל טוב למתוקים!

חבל שלא הזמנתם אותנו, אשכרה הייתי באה
זוג מקסים כזה, הלוואי שיהיה לכם המון אושר ביחד, אהבה שלא תדעך לעולם, וכל מה שתבקשו חוצ מזה.

Tyreal

New member
Mazal tov!!!!

I'm late, but I got an excuse..... mazal tov hamudim, zug madhim, each one of you alone and both of you together.\\love you guys a lot, wishing you happiness for the rest of your lives.... Hips and hips of hugs and kisses :)

belli80

New member
חברימצ'יקים!!

אז ככה - אין לנו הרבה זמן לענות פרטני לכל אחד ואחת כי אנחנו קצת במרתון, א-ב-ל: המון המון תודה לכל המאחלים והמאחלות (כן, גם לחתול שמנסה להגלות אותנו לעד..
) היה ממש כיף, בדיוק בדיוק מה שרצינו וקיוינו שיהיה
תמונות, כמובטח, יגיעו ברגע שיהיו, אוהבים אתכם מלאנתלפים, ושוב סליחה על חוסר היחס האישי
סומסום ובלה.

למעלה