McWeekend!

Adimenzer

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo34.gif../images/Emo27.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שיהיה לכולן סוף שבוע טוב
מצורף קובץ.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
שוב פעם - לא ממש יצא לי לשמוע אותם השבוע.. אבל בגלל הקליפ של TTT... אז TTT :)
כל השירים של AAR שהיו בשבוע שעבר Bon Jovi - It's My Life Bon Jovi - Living on a Prayer Simple Plan - When I'm Gone Queen - Don't Stop Me Now Queen - 39
הלהקה המגניבה של השבוע:
AAR
קליפ שעשה לכן את זה:
McFLY - That's The Truth
תעביר את זה הלאה האנטומיה של גריי עונה 2 פרק 5/6/7 (לא זוכרת איזה מהם אבל זה היה מצחיק!)
ספר / פיק השבוע:
תיכון אבלון (קראתי פעמיים השבוע...) - אני חולה על האגדה של המלך ארתור. הלוואי שהייתי מוצאת עותק של מות ארתור מתורגם לעברית
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי עיצבן אותי ולא נתן לי לשבת בכיסא הנוח למרות שישבתי שם לפניו!
משהו ששימח:
SWEET SIXTEEN!
משהו שהעציב:
הסוף של תעביר את זה הלאה... אחד הסרטים!
ציטוטיה:
ליהי 1: מוזר לי שלפועל יש נטיות. ליהי 1: עדי, מה הנטיות של הפועל ז.י.ן? אור: עדי, הבלון שלך נפל למשכב אני: *נוגעת בבלון ויורד מהציורים שהיו עליו צבע* מור: הבלון מדמם! (כל שנה בבטיחים יש תחרות של צביעת קיר בכיתה, אז אנחנו עשינו ציור של ילד ואלוהים שאין לי כוח להסביר עליו) אני: צריך לעשות את הפנים שלו יפות כדי שיהיה חתיך. הוא צריך לכפר על כל הבנים בכיתה שסובלים מאי חתיכות. עופרי: מה את מדברת? דניאל חתיך! (דניאל היה היחיד בכיתה באותו הרגע אז היא צחקה עליו) ליהי 1: הוא צריך להיות מודל לבנים בכיתה. מי מהבנים בכיתה לובש חולצה שחורה? אני: גוני! ליהי 1: כן, וגוני הוא גם היחיד עם שרירים. מיכל (המורה לתנ"ך): לפי הטקסט, מלאך ה' מכה את צבא אשור והרבה מאוד מהם מתים. אני: והנה שוב פעם התפיסה היהודית המעוותת שלפיה אלוהים הורג אנשים ולא המגפות שהיו באותה תקופה. ליהי 2 (ביום שלישי): יום רביעי! כי נמאס מהסטטוסים של יום שלישי המקולל! אני וסטס מדברות על הטוויטר שהיא פתחה. אני: איך קוראים לך? סטס: אנסטסיה. אחרי כמה זמן: אני: בואי נשיג לך כמה עוקבים. אבל קודם תגידי שאת מעריצה של הארי פוטר. סטס: מעריצה! (יופי סטס. מאוד חכם!) אני:*קופצת וצורחת כל מיני דברים לא מובנים ואז עוברת על יד חברה שלי שהתחילה לצאת עם ילד מהכיתה* איזה חמודים אתם! *ממשיכה לצרוח כל מיני שטויות* אני: היה לי חלום ממש ממש מעצבן! חלמתי שאח שלי עדיין דלית אבל עם הדליתים של השנה ושהוא חבר של גיא (החתיך מהתמונה ההיא שהעליתי). עכשיו, מלא חברים של אח שלי באים לפעמים לעבוד איתו בבנות ואז הוא מביא אותם לאכול ארוחת בוקר בבית. אז חלמתי שהוא הביא את גיא לאכול אצלנו ארוחת בוקר! אור: ומה רע בזה? ככה את יכולה להסתכל עליו אני: אבל הוא הביא אותו אחרי שיצאתי לבצפר! (במפגש תזמורות שהיה בעפולה ביום חמישי בזמן שהתזמורת השנייה ניגנה): אני: יש שם אחד שאו שהוא ממש חתיך, או שהוא בת! אלה: T.T (גם במפגש) אלה: מי אמרת שהחתיך? אני: זה שם שעל יד זה שהרגע קם ואלתר אלה: משמאל שלו? אני: כן. חתיך! אלה: כן גם אני שמתי לב אליו. *בסוף מסתבר שזה לא אותו אחד...* (גם במפגש) אני: איכס! זה החתיך שהתכוונת? אלה: כן! מה רע בו! הוא ממש חתיך! אני: הוא נראה כמו מסומם! (אחרי המפגש, באוטובוס): אני: וואו בן אדם אתה מוזר! יהל: אני מוזר? הסתכלת על עצמך? אני: חמוד, אני מאוהבת בדמות ספרותית שלא קיימת ואף פעם לא הייתה קיימת, בבן אדם שנמצא באנגליה וגדול ממני בשבע שנים ובדלית שאני עוברת בגללו כל יום על יד הספסלי דליתים. אתה חושב שאני לא יודעת שאני מוזרה?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
All American Reject - Too Far Gone
המלצת השבוע:
אם המורה שלכם לנגינה נקרא שאולי, תחפשו מורה אחר באיזור ורק כשתוודאו שאין תמשיכו ללמוד אצלו. (סתם! אני מתה על שאולי!)
התמונה הכי חמה:
מדהימים שלי

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif התמונה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחח אהבתי את הציטוטים

yardenise

New member
../images/Emo185.gifבון ג'ובי../images/Emo99.gif

איזה חתיך הוא
וואי התמונהההה !#^&)#@$
שבוע טוב!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifוואי כן הוא חתיך!

באמת חתיך! (ואני לא אומרת על הרבה שהם חתיכים!)

Serena16

New member
כבר שישי? McWeekend ../images/Emo210.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Not Alone No Worries Five Colors In Her Hair That's The Truth Take Me There
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Lighthouse Family-High
Smash Mouth-walking on the sun Bruno Mars-Grenade Coldplay-talk Oasis-Stop Crying Your Heart Out
הלהקה המגניבה של השבוע: מק
קליפ שעשה לכן את זה: http://il.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&feature=feedlik שיר אדיר פשוט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 על טבעי 90210 חברים קונאן
ספר / פיק השבוע: הפיק של נוגה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אותה מורה, עדיין סתומה
משהו ששימח: עוד מעט יומולדת לאחותי וקניתי לה את אחת המתנות אם לא ה..!
משהו שהעציב: מה נסגר עם ריאל ? מה מה מה מה? מזה הניצחונות העלובים האלה
ציטוטיה: המורה:עץ - ק_ _י_ ~מצחקקת לעצמי "קרקיץ'..."~ הילד שיושב לידי:קרקיץ'! קרקיץ'! רק אחר כך אמרתי לו שהתכוונתי לבוז'אן קרקיץ', והיה לו לא נעים
יום שישי שעבר רן:זה כאב? איילה:שנפלתי מגן עדן? רן:לא, דרכתי עלייך בטעות
מתנגן בראש / בפלייליסט: האלופה פרק 100
המלצת השבוע: תשקיעו בשל"ח
התמונה הכי חמה: LOVE BIRDS

ריהותם

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
She Falls Asleep That's The Truth Party Girl
Red Hot Chili Peppers-The Zephyr Song On Mercury Minor Things Universally Speaking Can't Stop ברי סחרוף-שתי פנים, Bruno Mars-Just The Way You Are B.o.B And Bruno Mars-Nothing On You Ellie Goulding-Only Girl(In The World) Blur-Country House Kanye West-Lost In The World Runaway Power Dary Fantasy Monster All Of The Lights אריק אינשטיין-קילפתי תפוז אברהם טל-טטלה אורות מחוזקים לעולם הזמן עושה את שלו Gorillaz-Feel Good INC Stylo MGMT-Kids
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=DsRTr-KEtIE פשוט גירסה מושלמת.כ"כ מתאימה למילים עם ביצוע טוב,בניגוד לגרסה הנוראית של ריהאנה שפשוט הורסת את השיר. http://www.facebook.com/l.php?u=htt...35e5-4568-abc6-378a24e4eb30.icast.mp3&h=2db32 פשוט מצחיקים.
ארץ נהדרת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלא הרגשתי טוב
משהו ששימח:
סוף שבוע ארוך!
יש לי כרטיסים להופעה של בלקן ביט בוקס ואינפקטד משרום!
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Bruno Mars-Just The Way You Are
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
מתאים לי עכשיו...

Lex 1

New member
../images/Emo262.gifשיואו את הולכת להופעה של בלקן ואינפקד?../images/Emo2.gif

אני כ"כ מקנאה בך כרגע...
חח אני גם רוצה ללכת ופשוט אין לי כסף
ד"א התמונה שלך הפכה להיות הרקע של השולחן עבודה שלי, פשוט מהמם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן!#@#^$%^#$$#%^$^&$../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo226.gif

זה יקר ברמות מטורפות!ההופעה של מקפליי עלתה לי פחות
(הכרטיס עצמו כמובן)אבל זה שווה את זה,גם בלקן וגם אינפקטד!
כן זו תמונה מהממת,מצאתי אותה די באקראיות.שמחה שאהבת

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif But tonight i'm McWeekending you! ../images/Emo6.gif

צלילי מקפליי:
TTT
צלילים אחרים:
Adele - Someone Like You
Cold War Kids - Broken Open / Louder Than Ever / Royal Blue / Mine Is Yours Enrique Iglesias feat. Ludacris - Tonight (I'm Lovin' You) James Blunt - Dangerous / Heart of Gold Lenny Kravitz - Again / Believe In Me Lostprophets - A Town Called Hypocrisy Pink - Fuckin' Perfect
יוצרי הצלילים:
Cold War Kids
משהו שראיתי ביוטיוב:
TTT כמובן!!!!!@#$^*&
אחח הם כ"כ מדהימים בקליפ אני פשוט גאה בהם!
Travis - Selfish Jean אחד הקליפ החזקים!
http://www.youtube.com/watch?v=-vLopvgJpZU Pink - Fuckin' Perfect שיר וקליפ עצובים ביותר
אבל ממש אהבתי http://perezhilton.com/2011-01-20-pink-fucking-perfect-official-music-video-finished-has-arrived Avril Lavigne - What the Hell למרות שהקליפ לא כזה משהו.. http://www.youtube.com/watch?v=tQmEd_UeeIk
משהו שראיתי בטלוויזיה:
סקינס בגרסה האמריקאית How I Met Your Mother2 גריק3
סרט שראיתי:
יום ההברזות של הבוגרים
חצי הכוס המלאה:
הייתה לי הפניה אז יצאתי שלשוש וגם פתרתי את הבעיה שליוותה אותי הרבה זמן..
חצי הכוס הריקה:
דווקא היה שבוע טוב
מתנגן:
Pitbull feat. T-Pain - Hey Baby (Drop It to the Floor)
מוטו:
אם אתן לא בטוחות במשהו פשוט תזרמו, ותראו מה יהיה
פרופיל:
זה מה שהלך פה בבת-ים ביום רביעי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifגם אני רוצה ככה גשם!

איך אני מקנאת בך עכשיו!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חח כן באחד הרחובות פה, גם אני הייתי בשוק

שראיתי את זה אבל מתברר שזה מה שאכן היה..

yardenise

New member
../images/Emo185.gifוואו ../images/Emo2.gif

הלוואי שיהיה ככה בב"ש
שבוע טוב

למעלה