../images/Emo119.gifMy McWeekend!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
שוב פעם - לא ממש יצא לי לשמוע אותם השבוע.. אבל בגלל הקליפ של TTT... אז TTT
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כל השירים של AAR שהיו בשבוע שעבר Bon Jovi - It's My Life Bon Jovi - Living on a Prayer Simple Plan - When I'm Gone Queen - Don't Stop Me Now Queen - 39
הלהקה המגניבה של השבוע:
AAR
קליפ שעשה לכן את זה:
McFLY - That's The Truth
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
תעביר את זה הלאה האנטומיה של גריי עונה 2 פרק 5/6/7 (לא זוכרת איזה מהם אבל זה היה מצחיק!)
ספר / פיק השבוע:
תיכון אבלון (קראתי פעמיים השבוע...) - אני חולה על האגדה של המלך ארתור. הלוואי שהייתי מוצאת עותק של מות ארתור מתורגם לעברית
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי עיצבן אותי ולא נתן לי לשבת בכיסא הנוח למרות שישבתי שם לפניו!
משהו ששימח:
SWEET SIXTEEN!
משהו שהעציב:
הסוף של תעביר את זה הלאה... אחד הסרטים!
ציטוטיה:
ליהי 1: מוזר לי שלפועל יש נטיות. ליהי 1: עדי, מה הנטיות של הפועל ז.י.ן? אור: עדי, הבלון שלך נפל למשכב אני: *נוגעת בבלון ויורד מהציורים שהיו עליו צבע* מור: הבלון מדמם! (כל שנה בבטיחים יש תחרות של צביעת קיר בכיתה, אז אנחנו עשינו ציור של ילד ואלוהים שאין לי כוח להסביר עליו) אני: צריך לעשות את הפנים שלו יפות כדי שיהיה חתיך. הוא צריך לכפר על כל הבנים בכיתה שסובלים מאי חתיכות. עופרי: מה את מדברת? דניאל חתיך! (דניאל היה היחיד בכיתה באותו הרגע אז היא צחקה עליו) ליהי 1: הוא צריך להיות מודל לבנים בכיתה. מי מהבנים בכיתה לובש חולצה שחורה? אני: גוני! ליהי 1: כן, וגוני הוא גם היחיד עם שרירים. מיכל (המורה לתנ"ך): לפי הטקסט, מלאך ה' מכה את צבא אשור והרבה מאוד מהם מתים. אני: והנה שוב פעם התפיסה היהודית המעוותת שלפיה אלוהים הורג אנשים ולא המגפות שהיו באותה תקופה. ליהי 2 (ביום שלישי): יום רביעי! כי נמאס מהסטטוסים של יום שלישי המקולל! אני וסטס מדברות על הטוויטר שהיא פתחה. אני: איך קוראים לך? סטס: אנסטסיה. אחרי כמה זמן: אני: בואי נשיג לך כמה עוקבים. אבל קודם תגידי שאת מעריצה של הארי פוטר. סטס: מעריצה! (יופי סטס. מאוד חכם!) אני:*קופצת וצורחת כל מיני דברים לא מובנים ואז עוברת על יד חברה שלי שהתחילה לצאת עם ילד מהכיתה* איזה חמודים אתם! *ממשיכה לצרוח כל מיני שטויות* אני: היה לי חלום ממש ממש מעצבן! חלמתי שאח שלי עדיין דלית אבל עם הדליתים של השנה ושהוא חבר של גיא (החתיך מהתמונה ההיא שהעליתי). עכשיו, מלא חברים של אח שלי באים לפעמים לעבוד איתו בבנות ואז הוא מביא אותם לאכול ארוחת בוקר בבית. אז חלמתי שהוא הביא את גיא לאכול אצלנו ארוחת בוקר! אור: ומה רע בזה? ככה את יכולה להסתכל עליו אני: אבל הוא הביא אותו
אחרי שיצאתי לבצפר! (במפגש תזמורות שהיה בעפולה ביום חמישי בזמן שהתזמורת השנייה ניגנה): אני: יש שם אחד שאו שהוא ממש חתיך, או שהוא בת! אלה: T.T (גם במפגש) אלה: מי אמרת שהחתיך? אני: זה שם שעל יד זה שהרגע קם ואלתר אלה: משמאל שלו? אני: כן. חתיך! אלה: כן גם אני שמתי לב אליו. *בסוף מסתבר שזה לא אותו אחד...* (גם במפגש) אני: איכס! זה החתיך שהתכוונת? אלה: כן! מה רע בו! הוא ממש חתיך! אני: הוא נראה כמו מסומם! (אחרי המפגש, באוטובוס): אני: וואו בן אדם אתה מוזר! יהל: אני מוזר? הסתכלת על עצמך? אני: חמוד, אני מאוהבת בדמות ספרותית שלא קיימת ואף פעם לא הייתה קיימת, בבן אדם שנמצא באנגליה וגדול ממני בשבע שנים ובדלית שאני עוברת בגללו כל יום על יד הספסלי דליתים. אתה חושב שאני לא יודעת שאני מוזרה?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
All American Reject - Too Far Gone
המלצת השבוע:
אם המורה שלכם לנגינה נקרא שאולי, תחפשו מורה אחר באיזור ורק כשתוודאו שאין תמשיכו ללמוד אצלו. (סתם! אני מתה על שאולי!)
התמונה הכי חמה:
מדהימים שלי