לוח- מודעות

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo26.gifעידכונים../images/Emo20.gifעידכונים../images/Emo36.gif

אומנם ביומיים איחור
אבל הנה זה בא
יש סקר חדש באוויר - ומי שלא מצביע לא משפיע
בנוסףףףףף,,,עלו לאוויר, הלוחות שלנו, בשני נושאים כרגע, 1. שוק קח-תן (למכירה/מסירה של אביזרים הרלוונטים לפורום שלנו). 2. הכרויות (למטרת הורות משותפת או כל מטרה אחרת). אז אתם מוזמנים להשתמש בזה. ואם יש לכם עוד רעיון ללוח,,,בכייפפפפפ, רק תגידו. אז שיהיה לנו שבוע טוב עם המון בשורות טובות
בעודי מאחלת לכם שבוע טוב, בערוץ 1 מדווחים על מכונית תופת בירושלים עם המון נפגעים

תמר&

New member
סדנאות תמיכה-מי מכיר ???

שלום אני מחפשת סדנאות תמיכה לנשים הנמצאות בטיפולי פוריות עדיפות לקבוצות של חד הוריות ...בעתיד באזור חיפה תודה

טוט

New member
ספר "הריון מסוג אחר"

ראיתי היום בסטמצקי, בפינת "המוזלים" את הספר הזה "הריון מסוג אחר: עיון רב תחומי בהפריה חוץ-גופית שמחבריו שולמית אלמוג ואבינועם בן-זאב. הספר יצא לאור בשנת 1996, בהוצאת הקיבוץ המאוחד, ויש בו מאמרים בתחומים: היבטים רפואיים, הבטים פסיכולוגיים, הבטים משםטיים-ערכיים, הבטים פילוסופיים. עוד לא קראתי. הספר עלה 25 ש"ח.

TWEETY =^.^=

New member
פככככ איזה מעפנה אני../images/Emo67.gif

לא הסברתי אופו הלוחות האלו
אז ככה,,,,למעלה בסרגל האפור, אופו שהקבצים, הסקרים, הליינקים ושאר הירקות
נמצאים גם הלוחות. תלחצו עליהם ויפתח לכם חלון של הלוחות ובו הרובליקות השונות,,, כרגע יש 3,,,כן כן אני יודעת שאמרתי שיש 2, אבל עכשיפ נולד לי עוד אחד
1. הכרויות 2. שוק קח-תן 3. איקס מיקס דריקס (הוספתי עכשיפ
)- לכל מיני כאלו שבא לכם.

TWEETY =^.^=

New member
תמר ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

יש לא מעט סדנאות באיזור חיפה, אבל למיטב ידעתי אין סדנא ספציפית לחד הוריות שעוברות טיפולי פריון. אם את מטופלת של מכבי,,,אז בסניף המרכזי בהדר יש כרגע פירסום של קבוצת תמיכה שעומדת להיפתח - אבל היא לא ספציפית לחד הוריות. אולי אוכל לארגן לך עוד פרטים אבל זה לא יהיה בקרוב, כי ממש לא יוצא לי להגיע לשם. עוד אופציה,,,בחיפה יש מרכז תמיכה למשפחות חד הוריות - אפשר אולי להציע להם להקים קבוצה כזו(אני מציעה שתארגני קבוצת בנות לפני). מספר הטלפון שלהם הוא: 8625877 והם נמצאים ברח´ י.ל.פרץ 15א´. וגם במתנ"ס האלון ישנה פעילות לחד הוריות וזה נמצא בנשר דרך השלום 26 והטלפון: 8213544

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

אבא גאה

New member
../images/Emo124.gif פורום חדש בתפוז ../images/Emo34.gif

אז פורום חדש נפתח בתפוז, פורום "הורות הומולסבית" הפורום יתעסק בסוגיות של ההורות ההומולסבית על ההיבטים השונים, מטרום תהליך ההורות דרך הגשמת ההורות ובהורות עצמה, וכמובן כל ההתלבטויות והקשיים שבדרך. מזמין את כולכם לקחת חלק בדיונים שיתפתחו בפורום "הורות הומולסבית" ומקווה לשיתוף פעולה פורה. אני בטוח כי נוכל למצוא הרבה מן המשותף
מספר הפורום 386, והנה קישור שלכם, רוני.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתיעצות דחופה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנחנו אמורים לקבל כתובת מקוצרת לפורום שלנו,,,במקום המסורבלת הזו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=34 הכתובת המקוצרת הינה: http://forums.tapuz.co.il/xxx ב-XXX יש להכניס את מה שנבחר. כרגע זה מה שהוחלט עבורנו,,, singlechoice אני חשבתי על,,, singlemothersbychoice או,,, singlemothers מה דעתכם
גם רעיונות נוספים יתקבלו בברכה - העיקר שיהיה קל וקליט.

VALENSIA

New member
ראיתי בדפים קודמים של הפורום

התכתבויות שונות ביניהן גם על גנטיקה. טוויטי את אמרת שתוכלי להביא רופא גנטיקאי שיענה סוף סוף על כך השאלות. את מוכנה לשקול זאת שוב? חוצמזה יש שם אנשים שונים לגמרי, איפה הם נעלמו? באשר לכתובת אני חושבת שהכי נכון יהיה "חד הוריות מבחירה" למרות שלא תמיד זה אולי מבחירה, אבל גם לא תמיד זה חד הוריות. אבל צריך להחליט, אז אני מציעה את הנ"ל. ביי

הרמוניה

New member
אני בעד singlemothersbychoice

אלא אם זה מתנגש עם שם האירגון והפורום שבארה"ב (אני יודעת שיש פורום כזה רק שצריך לשלם כדי להיות חברות ולכתוב בו) הרמוניה

אלון אא

New member
חייב להכיל את המילה הורות../images/Emo18.gif

האפשרות שבחרו עבורך לא נראית גם לי. נראה לי הכי נכון לתרגם את השם של הפורום כמו שהוא. SingleParentByChoice או ProudSingleParent אני מקווה שלא אחרתי את הרכבת.

למעלה