שאלון יום פעילות!!!

../images/Emo141.gif../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות!!!../images/Emo70.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: יוצאים לועידה הארצית? יוצאים כציר? התחלתם לעבוד על הפורימון? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? כמה נרשמו למירוץ? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

assafein

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif

שם: אסף שכבה: שביעיסיט סניף: נילי-נעלה.. תפקיד: בעיקרון מדריך ה' אבל בפעולה הזאת ספציפית מדריך טכני.. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? ראשון.. איך עבר יום הפעילות? אדיר! באיזה שעה הגעת לסניף? קצת לפני 5.. ישר מבצפר.. באיזה שעה עזבת את הסניף? אין לי מושג.. כמה חניכים היו היום בסניף? מעל 40.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: סנאדות נראו לראשונה בסניף
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 100000!!! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: אממ כולם היו תותחים... אבל אבא של יעל שהציל אותנו עם הכופתים
יוצאים לועידה הארצית? כנראה שלא.. יוצאים כציר? אם כן אז כן... התחלתם לעבוד על הפורימון? אני בצוות פורימון.. עוד לא הייתה ישבצ"פ(ישיבת צוות פורימון
) אבל כבר סירטטתי 3 מתקנים מחנאיים שהולכים להיבנות... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? מעל 15 לדעתי.. לא היה לי זמן לספור כמה נרשמו לסניף? --- כמה נרשמו למירוץ? מתי כבר תמחקו את השאלה הזאת?
איזו פעולה העברתם? מחנאות!! מה היה בפעולה? משחקי מחנאות מכל סוג שיתחילו להרגיש מה זה מחנאות.. איך היא עברה? תותח++++++ צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הקטע שבניתי את התחנה.. כפתתי בפעם הראשונה אחרי צום של שנה וחצי בערך
הבאתם מושמוש? לא יודע
במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תנחשו
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אצל ספיר מלכי... משהו להוסיף: להתראות עד יום חמישי בערב

מי העביר את ההפנינג מחנאות?

כולם ביחד? ואופס על המירוץ. פעם הבאה... תפתח אתה שירשור!!! חע. חצוף. ספיר מלכי- דורשים תמונות! מה עם הועידה?

assafein

New member
סליחה???../images/Emo2.gif אני חצוף???../images/Emo2.gif

אני חונכתי שלא עושים חצי עבודה(לרוב אני לא עושה אותה בכלל אבל זה לא חצי עבודה
)... אז אם כבר התחלת תעשי אותה עד הסוף
ואני בסוף לא יוצא לועידה

yaelula94

New member
יאללה סניף ניליייייייייי

שם:יעל :] שכבה:חמישיותתת סניף:נילי
תפקיד:מדריכהה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?מדהיםם ביותרר! באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש אני חושבת באיזה שעה עזבת את הסניף?שמונה וחצי משהו כזה. כמה חניכים היו היום בסניף?הרבה, נראה לי בערך ארבעים אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הפנינג מחנאות מטורף של צוות טכני המושי קושי שלנוו! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:הבוגרים של נעלה או כמו שהתחלנו לקרוא להם, טכני
יוצאים לועידה הארצית?יאפ. יוצאים כציר?כן. התחלתם לעבוד על הפורימון?לא בדיוק. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?11 כמה נרשמו לסניף?\ כמה נרשמו למירוץ?נו באמתתת איזו פעולה העברתם?היה הפנינג מחנאותתת מה היה בפעולה?הפנינג מטורף!!! איך היא עברה?מעולה+ צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא אני העברתי..! הבאתם מושמוש?נההה במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?מוצ'ו מוצ'ו תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: מערב?!(אלה שכן היו היום+פלדמן) היה ממש ממש כיף לראות אותכם והסניף שלכם אחד היפיםם! ואני ספוגת מים ד.א.

הגעת בשלום?../images/Emo13.gif

תודה שבאת. את ענקית ומדהימה. באמת!!! נתראה בוועידה.

yaelula94

New member
הגעתי בשלום..

רטובה מאוד מאוד מאוד אבל בשלום..! ואת יודעת שאני נהנת לעזור לכם וכל פעם שאתם צריכים עזרה באמת באמת תגידו! ואת ההפנינג העבירו הטכני שיש לנוווו!

orlupo

New member
האלן וסאהלן../images/Emo13.gif

שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד: מדריך אקי"ם מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? בסדר באיזה שעה הגעת לסניף? 15:40 (סיימתי מאוחר. בלאכס...) באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:40 (אין בנתיים ישיבות בוגרים אחרי יומ"פ...) כמה חניכים היו היום בסניף? הייתה כמות אבל לא הרבה יחסית... משום מה הגשם הרתיע היום... ימי פעילות גשומים אחרים דווקא היו כמויות מאוד יפות... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: אני מתחיל להדריך עוד קבוצה בימי שלישי כנראה... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 הבוגר של יום הפעילות: אין כזה יוצאים לועידה הארצית? לא (מבחן בהיסטוריה...
) יוצאים כציר? התחלתם לעבוד על הפורימון? יום שישי בוחרים רכזים... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? אתם יודעים מה התשובה... כמה חניכים הגיעו? עוד פעם... כמה נרשמו לסניף? שוב... כמה נרשמו למירוץ? 100000 איזו פעולה העברתם? די כבר עם השאלות האלה!!! מה היה בפעולה? נמאס לי!! איך היא עברה? אני מדלג!!! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא נראלי שמישהו צילם... משהו להוסיף: צוות קהילה 2008? מקווה שככה יהיה...

התגעגתי...

איזה חבל שאתה לא יוצר לוועידה..
בהצלחה במבחן. ריכוז קהילה? או צוות?

גמני עונה!!!!!

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי-נעלה תפקיד:מדריכת ד' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?מעולה באיזה שעה הגעת לסניף?14:00 באיזה שעה עזבת את הסניף?20:40 בערך כמה חניכים היו היום בסניף?40+ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:חניכה כמעט נפלה מהדורגל! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:טכני!! יוצאים לועידה הארצית?לא יוצאים כציר?- התחלתם לעבוד על הפורימון?לא-אסף וספיר צריך להיפגש!!!!!!!!- מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?12!
כמה נרשמו לסניף?--- איזו פעולה העברתם?הפנינג מחנאות! מה היה בפעולה?תחנות מחנאיות
איך היא עברה?מעולה!!!! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא העברתי....הטכני העבירו.... הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?כן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):יש אני מבטיחה להעלות ברגע שאני אוריד למחשב
משהו להוסיף:לא כיף לעשות קביעות מוט בקור!!!!!!!!!><'

yaelula94

New member
ספיר!!!!

לא מדובר בסתם חניכה! מדובר באחות החמודה שלי! ואני צריכה אותה בחיים אז בבקשה בפעם הבאה לשמור עליה! אבל אני אוהבת אותך

assafein

New member
לפחות זה נתן לי רעיון לחוק חדש...

אם מרימים את 2 הרגליים בו זמנית כל הקבוצה נפסלת.. אחוריזה כבר לא היה בעיה של תיאום

assafein

New member
את מדברת?

למה מה זה קביעת מוט לעומת פירוק בוהן+כפיתה מרובעת חדשה לדורגל???(לא אני כפתתי את הראשונה
) וזה לא שהיא סתם כמעט נפלה.. זה היה קרוב להיות נפילה עם הדורגל.. שזה עוד יותר לא נעים

yaelula94

New member
אוי ואבוי!!!!

אני עוזבת את הסניף הזה!!! כמעט הרגו את אחותי!!!

sapppppp

New member
חחחחXD

3 דברים: א. אסף אתה גאון!!! ב. יעל.. פחחחח! ג. ספיר! לעשות קביעת מוט בקור זה הכי אחי!! ----------------- סניף נילי-

yaelula94

New member
טוב נו...

אם אין אני לי מי לי, יש את סניף נילי!! סניף נילי אימפריההה

למעלה