תעודות

../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gifתעודות../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif|כ

וואי וואי וואי!!!!!!! אז היום יום אחרון, הא?! מתרגשים?! בזב הרגע אני פותחת שירשור תעודות, אתם מוזמנים לשרשר לכאן את ציונכם לאחר שאתם חוזרים מבית ספר!!! ולהודעה הבאה אתם מוזמנים לשרשר כל
שעולה לכם בראש הקשור לנושא תעודות, סיום בית ספר, חוויות אחרונות, ציפיות לשנה הבאה, חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ועוד.........

O Boy

New member
ציונים...

אין לי כוח לרשום את הכל... תראו את השנתי (אבל אין לי עצבים לרשום את שמות המקצועות אבל הנה ציוניי: 80 93 96 80 97 (לשון!) 80 99 79 90 98 95 אלו ציוניי בלי המקצועות, חם ואין לי כוח... איזה כיף - חופשששש!! אתם קולטים?? כבר השבוע אני זז לים... מה איתכם? מאוכזבים מהתעודה או משהו? שמחים? לי הציונים לא כ"כ חשובים... מה איתכם? זהו שרשור הOFF הרשמי לסיום הלימודים

ציונים שלי:

תנך: 85 (התנהגות א')
ציון חביב... ספרות: 90 (א')
הבעה: 90 (א)
מתמטיקה: 70 (א)
שונאת מטמתיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הרס לי את כל התעודה!!!!!!!!!! מדעים: 95:
(א) גיאוגרפיה: 100 (א)
חחח...לא יודעת למה קיבלתי ציון כזה, אני גרועה בגאוגרפיה, אני לומדת למחבן ואחר כך שוכחת הכל... היסטוריה: 90 (א)
אנגלית: 95 (א) נאי דוברת אנגלית אבל קיבלתי 95 במקום 100 בגלל שהיה מבחן אחד ששכחתי בו את כל מה שקרה בסיפור, בדיקדוק ואוצר מילים והכל אני שולטת..... ערבית: 95 (א)
אומנות: 85 (א) שונאתתתתתתת אומנות!!!! ספורט: 8ם (לא השתתפתי כמעט בכל השיעורים)
עבודת שורשים: מ=ע=ו=ל=ה!!!!! יענו 100!!!!!

vashla

New member
והתעודה שלי...

מחצית א'(יש להזכיר שבכל המקצועות התנהגות "טובה מאוד", בלי יוצא מן הכלל) תנ"ך-86 מורשת-66 ספרות-83 הבעה-89 הסטוריה-90 גאוגרפיה-55 מתמטיקה-80 מדעים-90-יחסך למקצוע רציני והשגייך בו נאים אנגלית א-98-הישגיך בלימודים ראויים לשבח ערבית-90-הנך מגל שליטה והתעניינות בחומר הנלמד חנ"ג-100 תקשוב-80 חקלאות-100 ממוצע: 85.1 מחצית ב'(גם פה התנהגות א) תנ"ך-88 מורשת-90 ספרות-85 הבעה-85 הסטוריה-80 גאוגרפיה-80 מתמטיקה (הקבצה א'1)-80 מדעים-88-יחסך למקצוע רציני והישגיך בו נאים אנגלית א'-94-שובצת להקבצה א' בשנה'ל הבאה ערבית-80-ניכר שהינך עושה מאמצים להתקדם בלימודים ע. שורשים--100 חנ"ג-80 אומנות-100-הנך מגלה יוזמה ויצירתיות בעבודתך. בחלק העליתי ובחלק ירדתי. תעודה לא רעה בסה"כ. מ

חחח בר.. הלוואי על הכיתה שלנו

תעודות כאלו.. חח רק שתדעו שאנחנו לומדים בכיתה מיוחדת של חכמים חחחחחחח.....
"מופת" חיחיחי מכירים
כן כן .. אנחנו חנונים
ראיתם מזה
סתם..
אני בצחוק לא יעלה לפה ת'תעודה שלי.. טוב, אולי
רק אם תצליחו לשכנע אותי
סתםם

סמוראית

New member
יש לי תעודת הצטיינות!

איזה כיף... קראו בשם שלי והייתי מאוד אבל מאוד מופתעת (כמו באוסקר) ועליתי לקבל תעודת הצטיינות וכולם מחאו לי כפיים....!
ולהלן המקצועות וציונם...
(כיתה ט') תנך 96 ספרות 95 לשון 92 היסטוריה 97 אנגלית 94 (5 יח"ל) ערבית 100 (הקבצה א') מתמטיקה 80 (5 יח"ל)
פיסיקה 95 כימיה 100 ביולוגיה 96 שלח 95 חנ"ג 88
מורשת 96 אומנות 98 ו... זהו!

למעלה