המלצות חברי הפורום

salt of earth

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo45.gif../images/Emo204.gifהמלצות חברי הפורום

בואו נכתוב על איזה דברים אנחנו ממליצים (משחק פירמידות, שיווקים, וניסיתי מוצר חדש וכדאי לכם לנסות אותו גם תשאירו בחוץ
) זה יכול להיות:
תוכנית טלוויזיה שצפית ואהבתם
תרתילה חדשה|
ראיון מעניין
ספר
אירוע אמונתי שיהיה בשבוע הבא. (מארדיני מיכאל למשל
)

salt of earth

New member
וזאת ההמלצה שלי

ראיון באתר אבונא עם האב הדוקטור סמיר ח'ליל סמיר הישועי מדובר בהיסטוריון וחוקר המסורת הערבית הנוצרית שכתב ספרים רבים בנוש. כמו כן, הוא משתתף כבר שנים רבות בדיאלוג הבין דתי. אז אני ממליצה לכם לקרוא את הראיון הזה עמו http://abouna.org/Details.aspx?tp=11&id=745

michaeld1

New member
ההמלצות שלי ../images/Emo23.gif

נתחיל במאמר מעניין שמצאתי היום בחיפוש אחרי חומר הקשור לחג הצלב (לבקשה של נערה חמודה מהשביבי בכנסיה), מצאתי מאמר מעניין בלינק המצורף: http://www.metroplit-bishoy.org/files/sermons/CROSS.doc ונסיים בביקור מארדיני (שמלח ניסתה לשרוף, ללא הצלחה
) אשר מתחיל ביקור מקיף בארץ הקודש החל מיום 2.9.08 ועד ליום 21.9.08. ביום 12.9.08 הוא בתרשיחא, וכולם/ן מוזמנים/ות (כולל אלו שמעולם לא ביקרו ב "כפרים בצפון"
) מצורפת רשימת הביקור המלאה.

salt of earth

New member
תודה על הרשימה מיכאל ../images/Emo140.gif

בדיוק מה שחיפשתי אגב הביקור הראשון של מארדיני בנצרת מתואם איתי
אני ביקרתי בכפר אחד בצפון !!! שכחת שראית אותי בפסוטה, פסוטה זה לא כפר בצפון? חראם עליק

michaeld1

New member
מתואם איתך?

בתור נציגת המלכיתים קתולים?
נכון, שכחתי שביקרת בפסוטה. השנה מוזמנת לתרשיחא. לייט יכולה לעזור לך. היא כבר "באכני"

כבר שווו??? ../images/Emo13.gif בכל אופן, כן אעזור לך

נלך לאיבוד ביחד ברחוב וחצי של תרשיחא
מתוך ניסיון

salt of earth

New member
חחחחחחח רחוב וחצי

לעולם לא אשכח את המשפט הזה בשנה א' כשהלכתי למנהל תחנת האוטובוסים כדי לשאול אותו על קו מסוים הוא מסביר מסביר ואני שואלת ושואלת ואז בסוף התעצבן עליי אומר לי انت شو مفكري دير حنا زي الناصرة مهي كلها شارع ونص

michaeld1

New member
רחוב וחצי והלכתם לאיבוד ! ../images/Emo13.gif

מניח אל מש אכבאר

salt of earth

New member
ראחיל כל הזמן אומרת לי לבוא לבקר

אומרת לה אחרי שאסיים עם העבודה, דרך אגב בשעה טובה אתמול הגשתי עבודה אחת סוף סוף
והיום סיימתי את החלק שלי בעבודה השנייה שאמורה להגיש בעוד שבוע וחצי נשארו עוד שתיים
שים לב לתאריך
מתואם איתי בגלל התאריך הספיציפי הזה

כל הכבוד לך מלוחה שעמדת בזמנים ../images/Emo45.gif

אפילו סיימת הרבה לפני הזמן!! הלוואי עליי!!
יש לי עבודה סמינריונית שאני סוחבת מסמסטר א' א' יעני א' הראשון!!!!!!! ואין לי כוח לכתוב אותה!! מלוחה מדאמיק מכאלסה בקיר אעמלילי ווזיפתי

salt of earth

New member
תלוי, זה מעניין?

והיום אני שמחה לבשר לכם שסיימנו 90% מהעבודה השלישית יוהו
נשארה עוד אחת רק
עם העבודה עם המטלות לכנסייה אני מרגישה כל כך עייפה, מותשת, לא ישנה טוב... בס מבטיחה לעצמי לאחר שאסיים את הכל رح افلس على المزبوط وما حدا يحكي معي

זה אמור להיות מעניין אבל אין לי כוח לזה

במיוחד כשהנושא לא קשור לתחומי עניין שלי... יעני ביזבוז זמןןןןןן איזה כיף, תפליס עלמזבוט ובידון ת2ניב דמיר

salt of earth

New member
באמת מוזר שהוא לא מגיע לחיפה

הרי הריכוז היווני הקתולי הכי גדול נמצא בחיפה והוא נמצא 3 פעמים בנצרת לעומת אפס בחיפה אחם אחם איחנא אל נסראוויה... בעדין אינתי שו שאדי חאלק עלא חיפה הא?

KingTino

New member
מלח מלהא חיפה יעני אפהם פסרילי

איש מש עאג'ביק פיהא

salt of earth

New member
חיפה דווקא בסדר, רק אם מחליפים את החיפאים

בנצרתיים אז הייתה כמעט גן עדן

למעלה