עדכונים ותמונות

redsnowhite

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo47.gifעדכונים ותמונות../images/Emo47.gif../images/Emo141.gif

כולל שאלות וכל מה שקשור

redsnowhite

New member
../images/Emo95.gifג'יימי לין בהריון!!|סדגש|

ג'יימי לין ספירס, בת ה-16 נמצאת בשבוע ה-12 להריונה!
הכוכבת של "זואי 101" מספרת שהאבא של התינוק הוא החבר שלה מזה זמן רב קאייסי אלדריג', הנה תקציר מהראיון ל-OK MAGAZINE! על ההריון שהיה תדהמה לה ולקאייסי: "זה היה שוק לשנינו, כ"כ לא צפוי. אני הייתי לגמרי בשוק וגם הוא" על שמירת דבר ההריון לעצמה כשהיא גילתה זאת לראשונה:"ברגע שידעתי זאת בוודאות מהרופא, לקח לי שבועיים שלמים לספר למישהו. רק אחת מחברותיי ידעה על כך כי הייתי צריכה לעבוד על מה אעשה לעצמי לפני שאתן לאחרים להשפיע עליי בדעתם, לאחר מכן סיפרתי להוריי ולחבריי. הייתי מפוחדת אבל היה עליי לעשות מה שנכון בשבילי"
על אימה שלא אהבה את דבר הידיעה:"אמא שלי הייתה מאוד מודאגת כי זה לא היה למה שהיא ציפתה בכלל! שבוע לאחר מכן היא הייתה צריכה להתמודד עם זה והפכה למאוד תומכת"
על העתיד שלה עם ערוץ ניקולודיאון והתוכנית "זואי 101": "לא דיברתי עם ניקולודיאון ממש, אבל הם תמיד היו כ"כ נהדרים איתי כל השנים האחרונות ותמיד נתנו לי אפשרויות רבות" על המסר שהיא שולחת לטינאייג'רס אחרים לגבי סקס לפני נישואים:"אני בהחלט לא חושבת שזה משהו שצריך לעשות, עדיף לחכות! אבל אני לא יכולה לשפוט מכיוון שזו מצב שאני שמתי את עצמי בו". (אני חושבת שלא הבנתי מילה מסויימת נכון כי נראה לי מוזר שהיא תגיד שלא כדאי לעשות סקס לפני החתונה
) זה יהיה הנכד השלישי של ג'יימי לין (לבריטני יש שניים) "אני לא האמנתי לזה כי ג'יימי לין תמיד הייתה מצפונית" אומרת לין "הייתי בשוק! אני מתכוונת, זו התינוקת שלי" ההצהרה של ניקולודיאון:"אנחנו מכבדים את ג'יימי לין ואת ההחלטה שלה לקחת אחריות במצב האישי והרגיש הזה. אנחנו יודעים שזה זמן מאוד קשה בשבילה ובשביל משפחה, והדאגה הראשונה שלנו היא שג'יימי לין תהיה בסדר"
ואני אומרת... האחות לא כ"כ רחוקה מהשנייה.. כנראה שגם ג'יימי לין לא אחראית במיוחד, היא רק בת 16 וכבר בהריון, זה מטורף! אני מנסה לחשוב על עצמי עם ילד וזה לא יתואר!
איך אפשר להיות מוכנה להיות אמא בגיל כ"כ צעיר?! זה פשוט תינוקת עדיין. בכל אופן, כל הכבוד לה שהיא לקחה אחריות על המקרה והחליטה להביא אותו כי בכל זאת, גיל 16 זה מאוד צעיר ואני מאחלת לה שיהיה לה בהצלחה ובאושר
ושפה תיגמר החוסר אחריות שלה..

redsnowhite

New member
ועוד קצת מידע עליהם..../images/Emo28.gif

מסתבר שלפני כמה זמן קאייסי הזמין את ג'יימי לין לגור איתו(ובטח כשזה לא הלך, אז הוא הכניס אותה להריון.. סתם סתם
) הוא בן 19-כמעט 20 והם הכירו בכנסייה
השניים החלו לצאת כשג'יימי לין הייתה בת 13 וחצי בלבד (מה שאומר שהוא היה בן 17) לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה, הייתה פעם בעבר שג'יימי לין חשדה שהיא בהריון וזה הוכח כלא נכון ובנוסף השניים חיפשו דירה לגור בה יחד.
אמא של קאייסי, ג'וייס אלדריג' אמרה
"אנחנו מודעים לראיון האחרון שבו היא הודתה שהיא בהריון, ואנחנו מסכימים עם כל מה שג'יימי לי אמרה על המצב.. הכל בסדר! בנקודה זו, קאייסי לא רוצה לדבר על זה, אבל זה יהיה נפלא כשיבוא הזמן. קאייסי ידבר על כך כשיגיע הזמן"

m i c k e y 15

New member
הוא חתיך../images/Emo99.gif אבל כאילו WTF!

היא הייתה רק בת 13 וחצי כשהם הכירו והוא בן 17 כאילו ואוו הייא לא ידעה מהחיים שלה אז XDD

redsnowhite

New member
כן הוא נראה מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אני גם לא מבינה למה בחור בן 17 יוצא עם בת 13 וחצי
חחחחחחח בכל אופן, כנראה שזה משהו משפחתי החוסר אחריות הזאת לגבי הריונות..

m i c k e y 15

New member
היא ממש ממש דפוקה- סלחו אבל לגמרי!

מי עושה כזה דבר בלי לחשוב בכלל?? [כלומר סקס] יעני לפחות תהיו בטוחים וזה.. היא תגמור בדיוק כמו אחותה.... היא רק בת 16 יוו...עוד ילדה.. צריך קצת יותר אחריות.. ועכשיו היא אומרת "לא תחכו! אל תעשו את זה עכשיו" חבל שלא אמרת את זה לעצמך... חבל

redsnowhite

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

זה כ"כ"כ"כ מוקדם! איך עושים דבר כזה בלי להיות מוכנים בכל הדברים..
את מתארת את עצמך עם תינוק בגיל כזה?!
אני לא מבינה את הנערות האלה בחיי.. שיעשו מה שבא להן אבל שיזהרו ולא יהרסו לעצמן ת'חיים.. כי אומנם ילד זה שמחה אבל לא בגיל כזה
אני מאוד מקווה שלא תגמור כמו אחותה ושמעכשיו היא תלמד מהמקרה ותקח אחריות

happy apple

New member
א'מלה איזה סתומה ....

אני במקומה עושה הפלה או משהו כזה (ואני בטוחה שיש פה בנות שמתנגדות לדבר הזה אבל אני דווקא במקרים כאלו בעד..)

redsnowhite

New member
אני חושבת ש...../images/Emo28.gif

אי אפשר באמת לדעת מה היית עושה אם לא היית במצב שלה.. נכון שהיא רק בת 16 וזה מוקדם והיא עוד ילדה וכו' וכו' אבל מצב שני זה אשכרה הילד שלה.. זה בשר מבשרה, דם מדמה, אני חושבת שזה מאוד קל להגיד שהיית עושה הפלה בזמן שאת לא באמת מרגישה ויודעת שיש משהו בתוך הבטן שלך שגודל ושתוך 9 חודשים יהיה תינוק מקסים ומתוק|מצוץ| זו ללא ספק החלטה מאוד קשה עם הרבה צדדים..

happy apple

New member
את צודקת שאי אשר לדעת מה היה קורה

אם זה היה קורה לי , אבל חשבתיעל זה ולה יש מזל שיש לה הורים תומכים וגם לשכוח די הרבה כסף לגדל ילד במקומי אני יודעת שבחיים ההורים שלי לא היו תומכים בי כי הם כול כך שמרנים וכסף לא יהיה לי וחוץ מזה אני לא רואה בתחילת הריון את העובר כבן אדם כמה שזה כואב אני לא מאמינה בזה... אז שיהיה לה בהצלחה אני חושבת...

happy apple

New member
אה וזה שהתראיינה בנושא כזה זה פשוט

מוזר לאללה , כלומר זה נורא טראומי לילדה בת 16 לגלות שהיא בהריום ואז מה היא סלב אבל ככה להתראיין לא יודעת...

Aviyush

New member
אני חושבת שלטובת התינוק

[וגם לטובתה מן הסתם..] עדיף שהיא לא תלד אותו

Aviyush

New member
משפחה מופרעת...שיהיו בריאים../images/Emo4.gif

דווקא היא נראתה לי תמיד יותר נורמלית חח מה שכן.. מסכנים התינוקות

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהיא פשוט נעל!

נתחיל מזה שהוא לא כזה חתיך (זאת דעתי
),הם הכירו בכנסייה (שמאוד תומכת בילדים מחוץ לנישואים!),והיא בת פאקינג 16!

למעלה