../images/Emo95.gifג'יימי לין בהריון!!|סדגש|
ג'יימי לין ספירס, בת ה-16 נמצאת בשבוע ה-12 להריונה!
הכוכבת של "זואי 101" מספרת שהאבא של התינוק הוא החבר שלה מזה זמן רב
קאייסי אלדריג', הנה תקציר מהראיון ל-OK MAGAZINE!
על ההריון שהיה תדהמה לה ולקאייסי: "זה היה שוק לשנינו, כ"כ לא צפוי. אני הייתי לגמרי בשוק וגם הוא"
על שמירת דבר ההריון לעצמה כשהיא גילתה זאת לראשונה:"ברגע שידעתי זאת בוודאות מהרופא, לקח לי שבועיים שלמים לספר למישהו. רק אחת מחברותיי ידעה על כך כי הייתי צריכה לעבוד על מה אעשה לעצמי לפני שאתן לאחרים להשפיע עליי בדעתם, לאחר מכן סיפרתי להוריי ולחבריי. הייתי מפוחדת אבל היה עליי לעשות מה שנכון בשבילי"
על אימה שלא אהבה את דבר הידיעה:"אמא שלי הייתה מאוד מודאגת כי זה לא היה למה שהיא ציפתה בכלל! שבוע לאחר מכן היא הייתה צריכה להתמודד עם זה והפכה למאוד תומכת"
על העתיד שלה עם ערוץ ניקולודיאון והתוכנית "זואי 101": "לא דיברתי עם ניקולודיאון ממש, אבל הם תמיד היו כ"כ נהדרים איתי כל השנים האחרונות ותמיד נתנו לי אפשרויות רבות"
על המסר שהיא שולחת לטינאייג'רס אחרים לגבי סקס לפני נישואים:"אני בהחלט לא חושבת שזה משהו שצריך לעשות, עדיף לחכות! אבל אני לא יכולה לשפוט מכיוון שזו מצב שאני שמתי את עצמי בו". (אני חושבת שלא הבנתי מילה מסויימת נכון כי נראה לי מוזר שהיא תגיד שלא כדאי לעשות סקס לפני החתונה
) זה יהיה הנכד השלישי של ג'יימי לין (לבריטני יש שניים) "אני לא האמנתי לזה כי ג'יימי לין תמיד הייתה מצפונית" אומרת לין "הייתי בשוק! אני מתכוונת, זו התינוקת שלי"
ההצהרה של ניקולודיאון:"אנחנו מכבדים את ג'יימי לין ואת ההחלטה שלה לקחת אחריות במצב האישי והרגיש הזה. אנחנו יודעים שזה זמן מאוד קשה בשבילה ובשביל משפחה, והדאגה הראשונה שלנו היא שג'יימי לין תהיה בסדר"
ואני אומרת... האחות לא כ"כ רחוקה מהשנייה.. כנראה שגם ג'יימי לין לא אחראית במיוחד, היא רק בת 16 וכבר בהריון, זה מטורף! אני מנסה לחשוב על עצמי עם ילד וזה לא יתואר!
איך אפשר להיות מוכנה להיות אמא בגיל כ"כ צעיר?! זה פשוט תינוקת עדיין. בכל אופן, כל הכבוד לה שהיא לקחה אחריות על המקרה והחליטה להביא אותו כי בכל זאת, גיל 16 זה מאוד צעיר ואני מאחלת לה שיהיה לה בהצלחה ובאושר
ושפה תיגמר החוסר אחריות שלה..