The Chosen Pic

Little McMickey

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo47.gifThe Chosen Pic../images/Emo142.gif../images/Emo90.gif

טום שרדדדדדדדדדד
מעקרות בית נואשות.. כל כך פחדתי עליו... אוחח אני חולה על טום, הוא חתיך יחסית למישהו מבוגר
אבל קרלוס
הסבר
במשחק הזה יש 12 תמונות שונות של טום יחדיו. כאשר כל סיבוב אתן תעיפו תמונה אחת עד שתשאר תמונה אחת ויחידה שתהיה הכי יפה לדעתכן כמובן
שימו
שלפעמים ההוראות יהיו שונות.
התמונות שהועפו שבוע שעבר
תמונה מס' 3
התמונה שקיבלה חסינות ולא תוכלו להצביע נגדה
תמונה מס' 1
הוראות
: כעת כדי לזרז תהליכים
בחרו 2 תמונות שעליכן להוציא והתוצאה תהיה שהתמונה שבעצם תשאירו תתחרה בתמונה שלה יש חסינות אז בחרו בחוכמה[
] לדוגמא, אם תוציאו את תמונות 6 ו-11 אז תמונה מס' 5 תתחרה בתמונה מס' אחת. כפי שאתן רואות התמונות ממוספרות, אז בבקשה תכתבו בכותרת למשל ככה: התמונה שאתן מוציאות: 2
או
והתמונה של החסינות: 4
או
. אני מקווה שהכל מובן, אז יאללה... שחקו אותה

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo128.gif11

זהו. כי אני רוצה את שש ושבע הולאחת יש חסינות

ligalosha

New member
6 ../images/Emo128.gif ,7 ../images/Emo128.gif

הצוואר שלו נראה מוזר ב-6
ואין לי משהו אישי נגד 7.. אבל 11 יותר יפה

Orange Sky

New member
אומגד../images/Emo2.gif

אבל היה ברור שטום ישרוד 1. כי אשתו כרגע חלתה בסרטן, לא הגיוני שבעלה ימות (מבחינה עלילתית- יותר מדי אסונות למשפחה אחת, זה לא טובXD) 2. כי בתחילת הפרק מרי אליס - המספרת- אומרת "אישה אחת איבדה את בעלה" או שהיא דיברה בזמן עתיד, בכל מקרה, ראינו הרי שבעלה של גבי מת, אז איך גם טום ימות? אמרו בעל אחד אומגד קרלוס!!! ברגע שגבי יצאה מהחדר והרופא נכנס ידעתי או שהוא עיוור או שהוא נכה - משותק רגליים-
(היי יש לך ציטוט משנות ה70 בחתימה! אם רק היית יודעת כמה אני מכורה אליהםXD ) אעע יצאתי לא קשורה לתחרות על טום אז הנה אני מוציאה את תמונה 6 ו11 כי אני רוצה ש5 תנצח

adiozery101

New member
6../images/Emo45.gif 11../images/Emo31.gif

חחח יש לך את 6 , 7 בגדולל ? עם כן את יכולה להעלות ליי ?

למעלה