בהצלחה לזירה מחר

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

garey

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo50.gif בהצלחה לזירה מחר

שבת שלום לכולם ,מאחל לארוע הזירה לרענן טל אורי צבי יניב פישר , למאמנים ללוחמים את כל הברכות שבעולם , שהכל יעבור בשלום וחזרתכם בריאים הביתה , מעבר לזאת אומר לכל חובבי ספורט זה לבוא לארוע ולהניף בגאון את הענף, למען עתיד טוב יותר לכולם ,אני מגיע כמותכם אז קדימה להיתראות מחר, בהצלחה ושבת שלום ג'רי מזרחי

ג'רי ידידי,נדבקת חזק מהחיידק,

אני מכיר את התופעה היטב,רק תיזהר ג'רי מפני שאי אפשר להיגמל מזה,תראה אותי 36 שנה בענף וזה רק הולך ומחמיר... בברכת שבת שלום, אורי צבי,

ג'רי הולך להפסיד משחק של הנבחרת!!!!

אני נפעם .............. ג'רי הולך להפסיד משחק של הנבחרת!!!! פשששששששששששששש אני צריך לראות בכדי להאמין... יניב

garey

New member
יניב פישr אני מאחורייך אתה לא רואה

ונוסף לזאת עושה תמונה ביחד ,למרות איסור הכנסת המצלמות , אין פה קשר להפקה ,הדבר ביחידי העומד לנגד עיני , הוא קידום ענף זה נקודה, מי שיבין זאת באמת ,ירוויח יותר ויותר , שים לב איזו מלחמה עברתי שים לב שינוי תאריך בשבוע , אחרי עמל כפיים אדיר,כנס לכתובים ראה את המוזמנים , ואת הלוגיסטיקה הקשה שעמלנו, אף אחד בעולם לא ימנע מימני להמשיך לעשות טוב לענף ,למעט אחד ....... אסור שבת? אז להפסיד נבחרת ולבוא לאחל למאמנים לשופטים וללוחמים ערב מוצלח ,לעניות דעתי כאחד שלקח על עצמו עסק זה ,מחובתו להגיע , אנו לא אויבים חלילה ,צריך לכבד אחד את רעהו ,ואני מאמין שכך יהיה מהצד השני ,גם עם לא אני מגיע ,וקורא לכולם להגיע , בברכת סוואדי קאפ בהצלחה ובואו בהמוניכם מגיע ללוחמים את הידודכם, ג'רי מזרחי בכבוד רב לכולם

der bomber

New member
אולי באים אני וחברים לראות בוקס

ניקח חברים מירושלים באיגרוף ונבוא.

אשמח לפגוש אותך באירוע,

תיידע אותי כשתגיע ואני אבוא לפגוש אותך. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

למעלה