Party Weekend

lilison13

New member
../images/Emo141.gifParty Weekend../images/Emo141.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקולולולוש~

שיר השבוע של MCR? כל מה שיש לי באמפי~ שזה כולל את כל דיינג'ר דייז, ושירים נבחרים מאלבומים קודמים שיר השבוע בכללי? Perfection- Super Junior M לגמרי *_* אמן/אלבום השבוע? כל האמנים שיש לי באמפי עד THE סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- שרק לנצח! והוגפאט'ר~ למרות שלא סיימתי ספר- ילדי המחשבה שסיימתי
תוכנית- גליייייייייי וידיאו- אה... הטיזר של סופר ג'וניור M? *_______* דבר טוב/רע שקרה השבוע?
כל השבועיים בערך
ביתתתתת
השיר החדש והטיזר של סופר ג'וניור M *_______________*
מקס ברנר עם חברות
היומולדת של קארין. ^^
מסיבת יומולדת הכי גיקית שחגגתי בחיי D: ציטוטי השבוע? אהה... תכנונים לשבוע הבא? יומולדת+יום חופש, לחזור לבסיס תמונת השבוע? נחשו מיXD

Hadar way

New member
אז אני יושב שם ומחכה שנפוליאון יכבוש את עכו

שיר השבוע של MCR? כמה מהאלבום הראשון, בעיקר האני. ופלנטרי גו! שיר השבוע בכללי? הבילויים-כשנפוליאון יכבוש את עכו הבילויים-שגר פגר הבילויים-אין בגטים בגטו Skid Row- in a darkness room Led Zeppelin-Stairway to heaven The Beatles- Day in a life אמן/אלבום השבוע? כל מי שהוזכר
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- פלאשפורוורד ולוסט סרט- ראיתי סאנקטום והוא מזעזע מבחינת התוכן, אבל בסך הכל העלילה סבבה והשחקנים די טובים. דבר טוב/רע שקרה השבוע? בשני ושלישי סיימתי ללמוד ב 12
ציטוטי השבוע? היה משהו, ממש גאוני, אבל שכחתי... תכנונים לשבוע הבא? המ תמונת השבוע? הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hadar way

New member
לא זה סתם כותב לי שלא ניתן להעלות תמונות

לפורום עכשיו ולנסות אח"כ :(

lilison13

New member
להלהלהלהלה~

שיר השבוע של MCR? DEAD שיר השבוע בכללי? אין לי מושג כל השבוע הייתי במיטה חולה,הייתה עסוקה בלנסות לחיות אמן/אלבום השבוע? אין כמו שאמרתי הייתי מתה סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - האוס. היה לי הזדמנות לראות כי שבוע שלם היה לי חופש חחח אני כבר שנה מנסה לסיים את הסדרה סרט - סולט סרט מדהים דבר טוב/רע שקרה השבוע? רע - כל השבוע הייתי מתה במיטה טוב - אין ציטוטי השבוע? - תכנונים לשבוע הבא? רציתי לנסוע לחברה ליומיים,אבל בסוף לא יצא.אז אני נוסעת רק ליום אחד :( תמונת השבוע?

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמש"ת../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR? Mastas of Ravenkroft ג'רארד....בסוף....
שיר השבוע בכללי? new day - empyr shattered - Tranding Yesterday Biffy Clyro - Shock Shock Disenchanted Lullaby - Foo Fighters אמן/אלבום השבוע? Biffy Clyro - Only Revelations סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? TVD סמולוויל על טבעי דקסטר אירלי קאטס (גאוני!!!) http://www.youtube.com/watch?v=XreR6NV5OY0 http://www.youtube.com/watch?v=FmygsyojFZ8&feature=related דבר טוב/רע שקרה השבוע? בגרות בספרות אבל מצד שני.....אין יותר ספרות בחיים!!!!! נפגשתי עם חברה אתמול על הבוקר ישבנו במסעדה פטפטנו ואכלנו היה כייייף חצי שבוע לא למדתי בגלל הבגרות....:) קיבלתי מנילה :( חרא של מנילה צבא מפגר....לא הבין אותי בכלל כאילו! ציטוטי השבוע? מהטוויטר: דייויד קוק פירסם שהוא היה בהופעה של פו פייטרס (מנייאק גם אני רוצה) וזה שהיה ליידו אמר :""I think I just FOO-ed my pants!" חחחחחחחחחחחחחחח מהחוברת של יואל גבע...הגדרה לאהבה אפלטונית: אהבה רוחנית ללא צד פיסי או ריגשי (בלי לגעת בציצי) ואני כולי כזה WTF?! וזה היה באמצע שיעור.... תכנונים לשבוע הבא? מבחן בתנך....לימודים לפסיכו בגדול שבוע מוזר תמונת השבוע? סקוטי מהמם ומוכשר שלי!!!!

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR? Drowning Lessons - אחרי חודש שהתחלתי לשמוע את האלבם הראשון כדי לראות אם פיספתי משהו השיר הזה דווקא די חמוד את השירי השניים אני לא זוכרת חוץ מ- Demolition Lovers שהוא גם יפה חוץ מכל הצרחות והבלאגן והשיר Vampires Will Never Hurt You שהוא ממש ממש שיר מכוער... חחח מה זה השיר הזה ?! שיר השבוע בכללי? אין אמן/אלבום השבוע? MCR ♥ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אין דבר טוב/רע שקרה השבוע? אמממ.. לא זוכרת ציטוטי השבוע? אין תכנונים לשבוע הבא? אין תמונת השבוע?

למעלה