• פותח הנושא li12
  • פורסם בתאריך

li12

New member
../images/Emo141.gif

שלום לכולם, בעוד שבוע וחצי אני אעבור ניתוח קיצור קיבה. האמת היא שאני די לחוצה מכך. אשמח לשוחח עם משהו שעבר גם הוא/היא ניתוח קיצור קיבה

שרה16

New member
יש בראש העמוד "מאמרים".......

מוצע לקרוא את כולם בשקדנות! מי אמור לנתח אותך? נשמח לשמוע קצת רקע עליך...(אם בא לך,כמובן!) שרה (בשם ועדת הקבלת...הישנה שנת שבת ברגע זה.....)

li12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

בראש ובראשונה תודה על קבלת הפנים החמה. אתמול בלילה נכנסתי פעם ראשונה לפורום, קראתי 2-3 עמודים אחרונים ואת רוב המאמרים, ולמען האמת- לפני כן לא ידעתי הרבה על הניתוח- רק מידע ממקור שני (חברות ישי להן חברות שעברו את הניתוח ו"ירדו מאוד יפה", וכמעט ולא נשארו צלקות), ומידע בסיסי מהרופא. האמת היא שהייתי אופטימית ואולי גם נאיבית וחשבתי שזהו ניתוח קל ללא תופעות לוואי.לא ידעתי על כאבים, תחושת לחץ וחוסר נעימות,סיבוכים, ניתוחים חוזרים, ועוד סוגים שונים של תופעות לוואי- וכמו שכבר הבנת אני ממש ממש ממש ל ח ו צ ה !!!
. החלטתי לעבור את הניתוח אחרי נסיונות דיאטה כושלים- אני תמיד נמצאת ב-יויו של ירידה ועליה- אך לצערי אני עולה הרבה יותר ממה שירדתי- למשל רק בשנתיים האחרונות ירדתי 8 ק"ג אך העלתי חזרה כמעט כפול. לגבי משקל אידיאלי- עוד לא חשבתי על זה- קודם כל אני צריכה להוריד את כל מה שהעלתי בשנתיים האחרונות- ומבחינתי זו נקודת הפתיחה שלי. הניתוח הצפוי הוא בעוד שבוע וחצי באסותא (כללית מושלם) ע"י פרופ´ חרוזי. למרות שלא ישנתי טוב בלילה בגלל הלחץ והחרדה (ומן הסתם מצפים לי עוד לילות וימים כאלה) אני מתכוונת לעבור את הניתוח. שוב תודה על קבלת הפנים החמה.
li12

efil1

New member
בהצלחה ואל תשכחי

שהניתוח הוא לא מעשה קסמים אלה אמצעי לעזור לרדת במשקל , בכל מקרה שיהיה לך המוןןןןן בהצלחה ואל שכחי לספר איך היה. ביי

כולנו כמעט עברנו את הניתוח...

תרגישי חופשי לשאול , לשתף ולדבר...את בחברה טובה בהצלחה

lir42

New member
שיהיה לך המון בהצלחה

וכמו שגלידונת אמרה תרגישי חופשי לומר ולשאול הכל לירי

רוייקו

New member
ברוכה הבאה, LI12.. היכן תעברי את

הניתוח הצפוי ? וכמה את מצפה להוריד ?

li12

New member
../images/Emo39.gif

תודה. כמו שכתבתי לשרה16, עוד לא חשבתי על משקל יעד, כנראה שהוא יהיה המשקל הרצוי לפי הספר, ברגע שאדע את התשובה לשאלה זו, אדע גם שעשיתי באופן מוחלט את ה"סויץ´" במוח. הניתוח יהיה באסותא. דרך אגב, שלחתי לך גם הודעה אישית.

OBY

New member
גם אני עומד לעבור ניתוח עוד שבוע

הי לי, אני בן 30 בגובה 180 ס"מ ושוקל 150 ק"ג. אני עומד לעבור ניתוח בתחילת מאי ע"י דר´ רובין בביח´ בלינסון. גם אני "מת" מהתרגשות, כססתי כבר את כל הציפורניים עד המרפקים בערך. אני עושה הכנות כמיטב הבנתי ובעיקר - שורף זמן. אשמח לענות לשאלות, ולהעביר את הזמן יחד. בהצלחה, OBY

OBY

New member
כן אני קצת עסוק. אבל אני קורא הכל.

בכל מקרה, הנה אני. תודה על ההתענינות. אני מניח שאני אהיה יותר בענין אחרי יום רביעי (שאני אדע בדיוק מתי ניתוח שלי). ביי בנתיים OBY

li12

New member
הי oby בהצלחה../images/Emo140.gif לפני, אחרי ובמהלך

הניתוח. כמה זמן מראש חשבתה על האופציה לעבור ניתוח לקיצור קיבה? האם הרופא שהתייעצתה אתו הסביר לך בפרוטרוט על הניתוח?(אני למשל- 2 הרופאים שאיתם התייעצתי מסרו לי אנפורמציה מאוד מאוד בסיסית ואת השאר השלמתי, ואני עדיין משלימה, מפורום זה) איך אתה מתכוננן נפשית? אשמח לשוחח |רמקול בי, li12

OBY

New member
הרופא שלי היה מאוד מסביר ונחמד.

אני בעניין של הקיצור בערך מאקוטובר. אז פגשתי מישהו שעבר ניתוח טבעת (עד אז שמעתי רק על סיכות ואת זה לא רציתי). מבחינת ההכנות:- נפשית אני מקבל תמיכה מכל מי שאני אוהב, ממש כל מי ששומע על הניתוח מעודד ותומך. חוצמזה אני נמצא בטיפול כבר הרבה זמן, זה מאוד מומלץ ועוזר. פיזית, אני התחלתי ללכת לחדר כושר (כן כן. אני הפדלאה). שמעתי שזה מאוד עוזר אחרי הניתוח ובגלל שידעתי שאני עשוי לדחות את ההתחלה עד אחרי שכל הצלקות יעלמו לעולם (ז"א אף פעם) אז החלטתי להתחיל מעכשיו. הרעיון הבסיס היה להתידד עם חדר הכושר מעכשיו כדי שהוא לא יהיה לי זר שאני מגיע אחרי הניתוח - וההפתעה היא שאני מאוד נהנה !!! תוך שבועיים של אימונים הכושר שלי עלה מאוד ואני מרגיש יותר טוב. לגבי הרופא שלי - הוא מאוד נחמד בעני ואני סומך עליו למרות ששמעתי עליו גם ביקורת. הגעתי מוכן לפגישה איתו , אחרי שקראתי לא מעט כאן בפורום, בפורום השני ומאמרים מכתבי עט רפואיים. הכנתי שאלות שידעתי שאני רוצה לשאול והרופא היה מאוד נחמד וסבלני, הוציא טבעת מהמגירה, צייר ציורים, הסביר פרט והדגים. אשמח להיות בקשר, OBY

רוייקו

New member
אז דר´ רובי ישים לך את הצרפתית ?

אז יש לנו שני טרום ניתוח להיום.

למעלה