אוזניות

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifאוזניות

היו לי שתי אוזניות <הקטנות> לדיסקמן רגיל, ושתיהן התקלקלו. יש בטריות, רואים שהדיסקמן עצמו פועל, אבל אין קול. לא שומעים כלום מהאוזניות. מה לעשות? אתם יכולים להמליץ לי על חברת אוזניות טובות? תודה:)

homart

New member
תלוי....

אם אתה מחפש אוזניות כפתור זה מתחיל במאה ונגמר במאתיים אם אתה מחפש אוזניות רגילות זה מתחיל במאה ונגמר ב3000 מוכרים אוזניות טובות שלהם בארץ בערך ב300 שקל, יש גם ב500, כמובן שיש גם יותר גבוה

weird dust

New member
בקשר לאוזניות כפתור

יש מה נקרא אוזניות IN-EAR שהן דומות לאוזניות כפתור וידוע לי על כאלו גם ב-900 דולר. בקיצור אוזניות זה עסק יקר. אני חושב שהכי משתלם כיום זה אלו של סוני MDR-EX 71SL. הן יחסית זולות ונותנות תמורה טובה, יש להן בעיה שהן נותנות הרבה באס. יש לי חבר שקנה אוזניות בכמה מאות דולרים עכשיו כמו שאני מתאר ואני בטוח שהוא יהנה מהם

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifאבל זה ממש יקר:/

מה אתם אומרים על MAXELL ו DIGITAL? <אוזניות כפתור הם לא האוזניות הקטנות האלה ממש בתוך האוזניים?>

weird dust

New member
300 שקל שוות האוזניות של ה-IPOD

ככה שהמחיר הגיוני. מאקסל וכל השאר זה לא חברות של אוזניות, זה פשוט חברות שמייצרות גם אוזניות. וכן, כפתור זה אלו בגודל כפתור ששמים באוזניים.

homart

New member
למה שלא ישקיע באלו??

Sennheiser hd 574 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7821859&type=2&product=1&= הבנתי זהם טובות מאוד.... גמני רוצה אותם האוזניות של הH320 עולות לי על העצבים

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifיש לי את דיגיטל ומאקסל

ואני פשוט לא שומעת בהן בגרוש. האיכות בתחת...=/ אז מה אתם מציעים - אוזניות כפתור טובות ואיכותיות במחירים אטרקטיביים?

TheRealDeal

New member
מה רק סנהייזר? יש עוד חברות טובות

אתה יודע... יש את KOSS, חלק קטן מהדגמים של סוני, Etymotic, Shure, ויש עוד המון, רק צריך תקציב ואפשר למצוא לך אוזניות... מספר אוזניות, תקציב נמוך של 20$, ולתקציב גבוה של יותר מ100$ (לא לפי הסדר..): Koss Portapro, Koss KSC-35, Koss KSC-75, sony mdr-ex51LP, Sony MDR-D22sl, Sony MDR-D66sl, MDR-EX71SL. EX81SL, Shure E2C, Shure E3c, etymotic er-6i, Sennheiser MX450, PX100, HD201, HD457/477/479, EH150/250/350, HD280pro, HD212pro, Grado SR60. נפסיק כאן, אבל הרשימה יכולה להמשיך, כדאי שתבדוק את האוזניות (או לפחות חלק), תראה את העיצוב והמחיר, אם זה מתאים לך תחפש על זה סיקורים באינטרנט.

למעלה