איחולים לעצמכם וגם לאחרים

איף

New member
../images/Emo142.gif איחולים לעצמכם וגם לאחרים ../images/Emo142.gif

אז הנה אוטוטו מתחילה לה שנה חדשה - שנת תש"ע (מצחיק שזה רק 3 אותיות
) אגב, שמתם לב שאנחנו בשנת 2009 ? או במילים אחרות - בשנת אלפיים ותש"ע ? (אני מאד מרוצה מעצמי על הגילוי הזה
) אז רציתי לשאול אתכם - מה אתם מאחלים לעצמכם ולאחרים לשנה הקרובה בתחומים הבאים: מה השאיפות שלכם לשנה החדשה? מה אתם מאחלים לחברים שלכם לשנה החדשה? מה אתם מאחלים למאיר לשנה החדשה? מה אתם מאחלים למדינה שלנו לשנה החדשה? מה אתם מאחלים לפורום שלנו לקראת השנה החדשה
?
מקווה שכל מה שתכתבו פה יתגשם בשנה הקרובה!!!!!

תמרי35

New member
יסמין יקרה,

אחל'ה שאטלות - אבל כיוון שאני די עייפה ( כן,כן בשעה מוקדמת זו) - אגיד לך שאני מאחלת לכולם- שנה הכי טובה שיש , מלאה במוסיקה טובה ( או כמו שכמה חברים שלי החליטו להשקיע במקוריות ואיחלו שמאיר יוציא דיסק חדש ויהיה זמר השנה ) יאללה שנה מעולה !!!

Growler

New member
כרגיל קצת באיחור

תסלחו לי שרק עכשיו אני מאחל לכם שנה טובה, אבל רק עכשיו סיימתי לעכל את האוכל של החג
אז אם כבר איחרתי, אני לא אחפור ואני אשתדל לא ליפול באותם משפטים מוכרים וידועים מראש. שיהיה לכולנו שנה באמת מוצלחת, שנדע לנצל כל יום ויום ובסופו של דבר להסתכל אחורה ולדעת שלא בזבזנו רגע אחד מהחיים. למאיר אני מאחל שימשיך לשיר וליצור ולהופיע שהשירים שלנו ימשיכו במודעות של כולנו ובתחנות הרדיו ויפנו מקום רק לשירים החדשים שהוא יכתוב. ולמדינה, אני מעדיף לא לאחל כלום שכן עלינו לזכור שאין המדינה גוף זר ומרוחק, אלא שהמדינה זה כל אחד מאיתנו שקורא ברגע הזה את השורות האלו (וגם אלו שלא קוראים). אני מאחל שכל אחד מאיתנו יראה מה "המדינה עשתה" ושיוכל להרים את הראש ולהתגאות ולהגיד "אני עשיתי את זה". אה! אולי כן יש משהו שאני מאחל למדינה כולה, אולי לכל עם ישראל ולמה לא לשאר העולם... שנה הבאה זה מגיע... ה-DVD של מאיר בנאי!!!!!!!! (נכון שכן? נכון שזה מגיע???)

Growler

New member
כן, אני יודע

לא משנה כמה אני מנסה, בסוף אני חופר... אבל הפעם היה יחסית קצר... שנה טובה וחתימה טובה לכולם!!!!!!!!

איף

New member
עכשיו אני

שאיפות לשנה החדשה : שהמשפחה שלי תהיה בריאה - פיזית ונפשית, שנצליח לאזור כוחות להתמודד עם כל מיני קשיים וחילוקי דעות ושנלמד לא לשבור את הכלים גם כשקשה. שאצליח לגרום לעצמי להירשם לתואר שני . להצליח בעבודה - להתקדם שם....לעבוד ולהנות מזה. ומעל הכל - שהאהבה שבחיי תמשיך לגדול מיום ליום כי זה מה שנותן לי את הכוח להתעורר בבוקר כל יום מחדש.
איחולים לחברים שלי: חברות, בריאות, נחת, אושר, עושר והמון אהבה. איחולים למאיר: שימשיך להצליח ולגדול - מבחינת קריירה וגם מבחינה רוחנית. שימשיך ללכת עם האמת שלו, כי זה מה שטוב לו באמת. וכשטוב לו - טוב לנו בהופעות וכשאנחנו שומעים את הדיסק שלו. וכמובן - דיסק חדש והופעות רבות ומשובחות!
איחולים למדינה: בריאות (ונראה לי שבחורף הנוכחי נצטרך את זה במיוחד), כבוד , הערכת החיים (כי לאחרונה אנשים עושים שטויות שלפעמים עולים בחייהם שלהם ושל אחרים) , שלום בינינו לבין עצמנו וגם עם אויבנו. ושגלעד שליט יחזור הביתה כמובן!!!!. איחולים לפורום: שיגדל, יצמח, יתרבה, יפרח. שתהיה שנה מלאת הודעות, שרשורים ענקיים , סמיילים, אירוחים בפורום (אההמ אההמ....מאיר) , חלוקות כרטיסים, סיקורי הופעות, פינות שבועיות והמון כיף!!!!

למעלה