איך עוברים הלאה..

angel151

New member
../images/Emo142.gifאיך עוברים הלאה..

שלום השעה 1:00 בלילה ואני חושבת שוב ושוב האם לספר האם לא..אבל בעצם למה להשאיר בלב מועקה שכזו,למה לסחוב נטל שכזה הסיפור שאני עומדת כאן להציג הוא כואב,בלתי נסבל,קשה להבין,הלב והמח לא מבין היכן היו כולם היכן היכן ? זה לא היה מספיק שקוף? זעקתי לעזרה אף אחד לא שמע אותי. היום . היום כן היום אני משלמת מחיר כבד מאוד על כך מחיר שאני עצמי בוכה ולא יכולה להבין מדוע זה נעשה לי כך? מדוע אני קורבן? על מה ועל מה ? על תמימות של ילדה שחיפשה אהבה, תשומת לב.. אוזן קשובה..רחמים אולי?או חיבוק במקום זאת ספגתי התעללות נפשית , מינית . אין אני יכולה להיום להנות ממין, בעיני זה דבר שפל,רע, ואין לזה זכות קיום כביכול. זוגיות אצלי היא על חברות ואין בה מין.המין אצלי מסמל דבר רע, אכזרי, ניצול, זה קרה עוד בילדות ברגעים אלו שאני כותבת ומקישה במקלדת עוברת בי תחושה בבטן של כאב ובכי פנימי. כן זה קרה כאשר הייתי בת 15 האמנתי למישהוא מבוגר ממני בחור בשנות ה-36 אז בזמנו היה מנהל קבוצת לזרוס זכור לי ריח הזעה של החברה שהתקלחו שם ונדף מבגדייהם,הכניס אותי לראות המקום סימם אותי הכניס אותי לאמבטיה שם ונגע בי בגופו הערום.אנני יכולה לפרט יותר מעצם היותי מסוממת דאז.. הייתי נואשת . אף אחד לא היה באיזור לשמוע אותי מה קרה. לאחר שנה שוב הכרתי מישהו מאחר ורציתי לברוח מהבית הלכתי לפגוש אותו התלהבתי רציתי מאוד קשר, והוא הבטיח לצייר את גופי ישלם לי על מנת שאוכל לנסוע לחו"ל כן הייתי ילדה בת 16. הביא אותי לתוך בית נטוש הפשיט אותי וביצע את זממו. במהלך חיי נשאתי לגבר אלים שפשוט התעלל בי נפשית, פיזית , ומינית חייב אותי לשכב עימו אחרת לא ישלם דברים בבית. כל עיניין המין אצלי הוא כמשהוא נורא ואיום. אנני יודעת מהיא אהבה מהוא מין מתוך אהבה אמיתית לבת הזוג. היום אני גרושה ,בת 34 קשה לי לפתח יחסי קרבה זוגיים מאחר וכל אחד מתקבל אצלי כאדם שרוצה לנצל אותי . אנני מסוגלת לפתח שיחה על מין, או לראות תמונות על כך או בדיחות זהוא .. מכאן הלאה איך ממשיכים.איך איך איך? אני מסתגרת בבית אנני רוצה להכיר אף אחד ביתי נהפך למבצרי העצבות לפעמים חולפת על פניי מאחר ואני נזכרת בחיי איך עוברים הלאה?

זה כבר לא סוד

וזה הצעד הראשון. כי סוד כובל אותך, לא מאפשר לך ללכת מעבר למה שקרה. ועכשיו - זה כבר לא המצב. שמחתי לשמוע שנפרדת מהגבר המתעלל (בעלך לשעבר). דעי לך שזה מצביע שיש לך כוחות חיוביים בתוכך, ששומרים עליך ולא מאפשרים לך להישאר במצב שבו מתעללים בך. כן, פגעו בך אבל את לא מסכימה לשחזר את העבר. ברגע שאת מבינה שזה מה שזה, את הולכת משם. אבל כמו שאת בעצמך אומרת, ללכת משם זה לא מספיק. יש את הצורך בזוגיות, בקשר שהוא בריא וטוב ועם זאת, עם ההיסטוריה של הפגיעות שעברת, כל כך קשה לתת אמון היום. אבל angel, את כבר בדרך לשם, למקום הטוב יותר. בזכות המודעות העצמית שלך, בזכות הכוחות החיוביים שבתוכך. יש בידיך הבחירה לעבד את מה שקרה דרך כתיבה וקריאה בפורומים, אנשים עשו את זה בעבר. להבחין בין העבר להווה, לראות אילו לקחים את רוצה להפיק מזה ואילו "למידות" את רוצה להשליך מאחוריך, כדי כן לאפשר לקשר חדש להתפתח. יש שמתמשים לשם כך גם ביצירה במדיום שמתאים להם. ויש לא מעט אנשים שבוחרים לפנות לטיפול מקצועי, כדי לעשות ברור מעמיק לגבי שורשי הפגיעה. תגידי מה הכיוון שנראה לך ונמשיך משם.

למעלה