אעעע!!! סיכום שבועיי!!!!

../images/Emo142.gifאעעע!!! סיכום שבועיי!!!!../images/Emo142.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

Carpediem24

New member
:)

השבוע שהיה: שבוע שכולו מארס! שיר השבוע של 30:alibi שיר השבוע: להקת השבוע: מארס אלבום השבוע: this Is War מאכל השבוע: כדורים נגד כאב.... משהו טוב שקרה השבוע: שתי הופעות שלהם ומפגש קצרצר משהו רע שקרה השבוע: גנבו לי את האייפון בהופעה ונקע ברגל ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: טומו ושאנון צחקו עליי שאני צולעת וג'ארד אמר take care עם פניים דואגות חח אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-המוסד סרט- the social network סדרה- פרשיות סמויות/איך פגשתי את אמא תמונת השבוע : מצורפת :) השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לקבל את האייפון החדש משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : מתחילה ללמוד ניהול מערכות לינוקס... בעעע

maya254

New member
סכמ"ש!!! ../images/Emo196.gif

השבוע שהיה: טוב שעבר... השבוע הכי לחוץ ועמוס שהיה לי בחיים! שיר השבוע של 30: CTTE! שיר השבוע: Bruno Mars- Grenade והגרסה השנייה של love the way you lie להקת השבוע: שלושים.. אלבום השבוע: TIW.. מאכל השבוע: אין כמו לאכול קוסקוס אמיתי עם כל המשפוחה ביום שישי! היה אחלה!
משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר! סוף סוף!!!!! משהו רע שקרה השבוע: שתי חברות שלי התגייסו השבוע והייתי בלחץ אימים... שבוע עמוס ביותר! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "תיזהרו עם המשאלות שאתם מבקשים, הן עלולות להתגשם יום אחד"... אתר השבוע: לא יצא לי כל כך להיות על המחשב השבוע.. אבל אם כבר אז פייסבוק! ספר/סרט/סדרת השבוע: לא היה לי זמן כל כך ל
,
ו
תמונת השבוע:
השבוע שיבוא: שיהיה יותר טוב מהנאחס שהיה השבוע חחח משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יאללה מחר ג'ארד בן 39!!!!!!!!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שהוא יהיה יותר גרוע מזה...

STEMINEM

New member
גמני TIW פעמיים בשבוע ברגיל ../images/Emo184.gif

הוא לא נמאס ! Re-rate This Is War is the greatest A Beautiful Lie was a classic 30Seconds To Mars was fantastic

NASTIAtheSAVIOR

New member
סכמ"ש :]

השבוע שהיה: עמוס,נחמד. שיר השבוע של 30: Capricorn שיר השבוע: Nelly - Just a dream להקת השבוע: Skillet ו-Seether אלבום השבוע: S/T :) מאכל השבוע: שוקולד 3> משהו טוב שקרה השבוע: לא קרה. משהו רע שקרה השבוע: חוסר מצברוח טוטאלי. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא היה O: אתר השבוע:פייסבוק,אלא מה ספר/סרט/סדרת השבוע:יומן האקסיות והאמת המכוערת,שני סרטים שנתקלתי בהם לפני כמה זמן ופשוט התאהבתי. מתה על רומנטיקה. תמונת השבוע : אין. השבוע שיבוא: 2011 !!! :) משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חגיגות? משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שאנלא אחגוג כמו שצריך. ):

אני ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: השבוע הספרד היה מדהים שיר השבוע של 30: Hurricane שיר השבוע: Hurricane להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: מוקה בלאנק בסטארבקס משהו טוב שקרה השבוע: הופעות של 30 משהו רע שקרה השבוע: חזרתי לארץ, חזרתי לעבוד ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "Those panties are too big for me anyway" אתר השבוע: אין ספר/סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע : אני וכל האשלון הספרדי השבוע שיבוא: השבוע התחיל חרא. אז.. כן משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שייגמר משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שהוא לא יגמר

למעלה