בנוגע לבעית ההזעה...

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifבנוגע לבעית ההזעה...

בבקשה תקראו, זה מאד חשוב. אז ככה: בערך מגיל 11 אני מזיעה בקביעות. חורף, קיץ, קר חם לא משנה - תמיד יהיה לי כתם ענק זהוב ורטוב על החולצה באיזור בית השחי. בכל חולצה שאני לובשת. תמיד ידעתי את זה, אבל משום מה החלטתי להתעלם בתקווה שזה יעבור. לא טיפלתי בבעיה. חשבתי שסתם בגלל שאני תמיד בתנועה אני מזיעה. לא ייחסתי לזה שום משמעות. הדאורדוראנטים לא היו עוזרים. כל מה ששמתי היה כאילו לא שמתי כלום. תמיד אני הייתי זאת שמסריחה את האיזור שנמצאתי בו, וכל מי שהיה לידי היה מעקם את האף בתחושת סירחון. אני היחידה שהזעתי, מכולם... לפני כחודש קרה מקרה שכרגע לא אספר, גם ככה ההודעה הזו ארוכה אז לא אאריך. רק אגיד בקיצור שנמאס לי, והחלטתי שאני מדברת עם אמא שלי <לא שמקודם לא דיברנו, אבל כמו שאמרתי, התעלמתי>. חשבנו מה לעשות ובסוף הלכנו לקופת חולים. הרופאה שם אמרה לנו לקנות מונע זיעה ששמו 'חלאבילין'. קנינו אותו. התארגנתי יומיים לפני ולא שמתי שום דאורדוראנט. התקלחתי ובדיוק לפני השינה שמתי 3 נגיעות מהחלאבילין במרכז בית השחי, ונכסנתי למיטה. כשקמתי בבוקר שטפתי את בית השחי. וכל זה, בדיוק כמו שכתוב בהוראות. חיכיתי לנס. הלכתי לבית-הספר מאושרת ושלווה בתקווה שמשהו ישתנה ושיותר אני לא אזיע. אך זה לא קרה. כל אותו יום לא שיחקתי, לא רצתי, ולא עסקתי בשום פעילות גופנית <חוץ מבערב, שבה אני עוסקת בתמידות>. ושוב היה לי את הכתם הענק הזהוב והרטוב הזה על החולצה באיזור בית השחי. ושוב היה לי ריח מסריח של זיעה. ושוב לא הבנתי, מה בעצם קורה פה?? עבדו עלי?? הרי בהוראות כתוב שהשפעת המוצר לא נפסקת בשום מקרה! ושהחלאבילין פועל משבוע עד שבועיים! החלטתי לתת לזה עוד הזדמנות. יום שלישי אחרי זה <הלילה שבו שמתי היה ליל חמישי> שמתי עוד הפעם. לא עזר. יום ראשון אחרי שבועיים <השבוע> שמתי עוד הפעם. המשכתי להזיע ולהריח כמו גרגמל. אח. אתמול בלילה ע----וד הפעם שמתי, והמשכתי להזיע. כאילו שלא שמתי כלום. בדיוק כמו עם הדאורדוראנט. והפעם הרחתי הרחתי עוד יותר מסריח. כנראה ריחו הרע של החלאבילין השפיע על הריח המקורי של הזיעה שלי. נשארתי מסריחה, כנראה לתמיד. לפני כמה ימים אני ואמא שלי קראנו באינטרנט פירסומים של ניתוח הסרת בלוטות השחי <וכך זה בעצם ימנע את תופעת הזיעה>, ולתמיד. אבל יש תופעות לוואי כגון צלקות, אי-יכולת להזיז את הזרועות לזמן מה וכו'... שלא נדבר על כך שהניתוח עצמו עולה 12 אלך שקל <אם לא יותר, אני לא זוכרת במדויק> וכאמור הסכום הזה מאד יקר. והאם, בכלל, זה מבטיח שיותר לא ינדף ממני ריח רע ושאני לא אזיע? טוב, זהו...בערך. אז מה אתם אומרים? אני, אישית, כבר לא יודעת מה לעשות. ניסיתי כ"כ הרבה תכשירים אבל כלום לא עוזר! אולי אפילו משהו דפוק בי, בגוף שלי? =[ אודה מאד לכל תגובה עצה והערה, הדס.

שאיבת בלוטות זיעה

היי את מתארת מקרה שמתאים לניתוח לשאיבת הבלוטות. כריתת הבלוטות, שזה אגב ניתוח שאת יכולה לבצע בקופת החולים ולא צריכה לשלם עליו, הוא ניתוח שתופעת הלוואי הבעייתית ביותר שלו היא הזעה מפצה. פירושו של דבר הוא שהזעת היתר עוברת למקום אחר בגוף. בשאיבת הבלוטות תופעת הפיצוי אינה מתרחשת וההזעה מפסיקה לצמיתות.

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifואין דרך אחרת לעצור את ההזעה

חוץ מניתוח? אין תכשירים שיכולים למנוע? החלאבילין עוזר?

הזעת יתר

היי שוב אם הייתה דרך אחרת, הרי שלא היינו כאן. את החלבלין ניסית וראית בעצמך מה התוצאות. תכשירים חיצוניים לעולם לא יכולים להשיג את אותן תוצאות שמשיגה התערבות כירורגית ובמקרים מסויימים אין ברירה אלא להתערב כירורגית. מי שמצבו נסבל, מובן שיכול לנסות את התכשירים, אבל כשהמצב בלתי נסבל כדאי להיזהר מהתערבות כירורגית שכרוכה בסיכון כמו הזעה מפצה, שמשאירה אותך למעשה עם אותה בעיה רק מעבירה אותה למקום אחר.

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifאז למה לעזעאל שילמתי 42 ש"ח

על כלום?? אתם יודעים מה כתוב בהוראות? אז ככה: 'שכח ממה שהכרת עד היום, בתחום הדאורדורנטים. מדובר על מהפכה של ממש. מהפכת "שלוש הנגיעות". שימוש אחד, מספיק לתקופה של בין 7-15 ימים.' הוראות שימוש בלהבלה ואז: 'יש לשים על קצה האצבע כמו תהשווה בגודלה לטיפת מים ולטפוח שלוש נגיעות בבית השחי...למחרת בבוקר יש לשטוף את אזור בית השחי וומרגע זה אתה משוחרר מריח הזיעה <וזה כולל גם את העיגולים, כן> למשך 7-15." סליחה??? על איזה בדיוק 'שחרור מריח הזיעה' הם מדברים??? אז בבקשה, להבא לא לכתוב סתם שטויות בלי בסיס בלי בדיקה מוקדמת. מהפיכה של ממש?
כל החלאבילין הזה זה גיחוך אחד גדול... צריך להשמיד את הדבר הזה שקורא לעצמו 'מונע זיעה'. כי זה כ"כ לא. .... טוב, אז מה אתם אומרים עכשיו, לעשות ניתוח? כן? אין דרך אחרת? עוד תכשיר...אני יודעת מה... \=

idanf2

New member
אנהידרול פורטה

תקני, תנסי, זה עולה 67 ש"ח בסופר פארם. עד כמה שידוע לי זה יותר טוב מהחלאבין שאמור רק לטפל בריח הזיעה לוא בהזעה עצמה

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifחלאבילין לא מטפל בשום דבר

וגם לא בריח הזיעה. נו באמת. והאנהידרול הזה, עוזר? מישהו ניסה?

הדס...תשמעי לי..

אני ממליצה לך על הניתוח של שאיבת הבלוטות... זה שווה כל אגורה!!

למעלה