היום הופעה בהרצליה

veredmp

New member
../images/Emo142.gif היום הופעה בהרצליה ../images/Emo142.gif

למי שיום חמישי לא הספיק לו, או מי שפספס את יום חמישי רחמנא לצלן, יש היום הופעה בהיכל אומנויות הבמה בהרצליה! כל מי שהולך - ההנאה מובטחת! תשירו, תדמעו, תצלמו, תרקדו לכם בכסאות, ואחרי שהכל ייגמר בואו לספר לנו איך היה לכם
נתראה

כל כך בא לי!!!! אבל לא:/

אסור לי להגזים עם הופעות,אני אחכה לברל'ה.. תהנו,גם בשבילי!!!! וספרו חוויות...

אני באה סוף סוף איזה כיף לכתוב את זה../images/Emo6.gif

מחכה כבר לראות אותה ולשמוע את הסיפורים החדשים על הלידה ועל תמר הקטנה וגם לשירים שלה.מענייןאיזה שירים מהאלבום החדש נכנסו לסיבוב הזה.בפעם הקודמת היא שרה את כל השירים כי זאת הייתה הופעת טרום בכורה.

היתה הופעה נחמדה

הפעם לא היו מיקי (טס לחודש וחצי לירח דבש) וגם פינטו לא היה. אבל אייל הלר כן היה. מירי אמרה שהקהל שהגיע להופעה הפסיד כי אנו לא רואים את גמר של מסטר שף והיא היתה אוכלת כל מה שמכינים שם בתוכנית. היא גם הוסיפה ואמרה שמזל שמקליטים לה. מירי שרה cry me ariver - היה מקסים. כנראה שהשמלה הסגולה נהייתה קבועה. אני טוענת למה לא לעשות את זה בעוד כמה צבעים
. הפעם שסיפרה על צרפת והניחוח החדש קקה 7 במקום לציין את שמו של פינטו הפעם זה אורי שאמר את זה.
שסיפרה סיפור ואורי בנתיים ניגן מנגינה מרגשת מירי אמרה לו להפסיק כי זה לא מרגש מה שהיא מספרת. שסיימה לספר אורי פנה אליה ושאל אם הוא יכול לרגש?
לפני טיפה טיפה היא אמרה שאנו הקהל לא נזהה את העיבוד החדש ואת השיר אך יחד עם זאת צינה את שם השיר ולמי שפספס אורי חזר על הבדיחה. היה מצחיק. הפעם במקום לדבר על סבתא שלה שאיבדה את עצמאותה שיתפה אותנו שסבא של אורי גם מאבד את עצמאותו והאיש בן 98 (שיבדל לחיים ארוכים). מאד מרגש. את שר תקווה הקדישה לדוד שלה (אח של אבא שלה) שיש לו את חנות הדגים הכי טובה בהרצליה. היתה הופעה טובה . תאורה מעלפת שמוסיפה המון.העי כיף לראות את מירי על הבמה רוקדת ומפזזת. ככה מסימים את השבוע. תמונות - מחר.

yoavyo

New member
סיכום חוויות מההופעה

אז ככה...זה שהיה מדהים בטח לא יפתיע אתכם, הרפרטואר, הנגנים (כולל אייל הלר המהמם), השימלה הריקודים והבדיחות הכל מושלם, אבל את זה אנחנו כבר יודעים. אז אני אחלוק איתכם את החוויה האישית שלי מההופעה: - קודם כל ישבתי ליד הסאונדמן, ככה שידעתי את סדר השירים :) - הפעם האחרונה שהייתי בהיכל אומנויות הבמה בהרצליה היתה בפברואר, באחת ההופעות הראשונות של מירי עם התקליט האחרון (אז הוא עוד היה חדש). הייתי בהופעה עם אישתי (ז"ל). ההופעה אז היתה מלאה בשירים חדשים שלא הכרנו עדין ומירי לא שרה את שיר תקווה האהוב עלינו. יצאנו עם חצי תאוותנו בידינו (טוב, אולי שלושת-רבעי). ההופעה היום היתה מעין סגירת מעגל עבורי - ומרגשת במיוחד. אז...תודה!

veredmp

New member
היתה הופעה מקסימה

השירים, כרגיל, מקסימים אחד אחד. אייל הלר שדרג את "מאמי" ואת "שיר תקווה". "לשם" היה מרגש מהרגיל. אמא שלי שמעה היום לראשונה את "שער הרחמים" וממש התלהבה! אבא שלי נפל מ"אל תשליכני". בקיצור, כולם יצאו מרוצים
תמונות בהמשך השבוע

הייתה הופעה טובה כרגיל מירי נתנה את כל הנשמה

השמלה הסגולה מדהימה.לא הכרתי את כל הנגנים היו מחליפים לפי מה שמירי אמרה.תמונות אין לצערי כי נגמרו לי הסוללות במצלמה בדיוק בתחילת ההופעה מרפי התערב
וגרם לי לשכוח להטעין את הסוללות.צילמתי בפלאפון שלי רק שאין לי מושג איך מורידים למחשב.חוץ מזה נהנתי מאוד היה כיף לשמוע אותה התגעגעתי ראיתי אותה בתחילת הסיבוב שהיא הייתה בשיא ההריון באותו המקום.היה כיף אולי יהיו תמונות ממצלמה של חברה שתשלח לי ואני אעלה.לילה טוב אפרט יותר מחר זה לא המחשב שלי האישי.

למעלה