הכר את הפורום

ליטלושי

New member
../images/Emo142.gifהכר את הפורום../images/Emo142.gif

טוב אז שבוע החקירה של דניאל נגמר..מקווה שנהנית! שבוע חדש סופסוף חופש כמו שצריך ויחד עם זה נחקרת חדשה והיא: Rowdy Girl
have fun!
ושבוע טובבבב לכולןןןןן!!

Hip Hop star

New member
קורל!../images/Emo24.gif

מה המצב חמודה?
בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה התאריך לידה שלך? מה הגובה שלך? מה הצבע האהוב עלייך? ג'יימס או בורן? יש לך חבר?
היה לך פעם? למה ג'יימס כן ולא ג'סי? למה הסכמת בסוף לקרוא לו מייקל? מה התאריך לידה של מייקל? מי האבא האמיתי שלו? סזתאאאאאאאאאם..........נכון שיהיה לנו כיף במיאמי?! תמליצי לי על סרט..........? תמליצי לי על ספר..........? תמליצי לי על תוכנית/סידרה.? תמליצי לי על ערוץ.........? מה המקצוע האהוב עלייך? מה תעשי כשתהיי גדולה? ספרי בדיחה.... ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם....? ספרי חלום.....? מה את חושבת על התמונה הזאת? תוסיפי תמונה משלך..והסבירי מדוע דווקא היא......?

Rowdy Girl

New member
יא! אני?../images/Emo9.gif

מה המצב חמודה? הכל טופ
מה איתך?
בת כמה? 13 ו... מאיפה? הוד השרון איזה כיתה? ח' מה המזל שלך? דגים מה התאריך לידה שלך? 6 במרץ מה הגובה שלך? 1.60 מה הצבע האהוב עלייך? כחול ג'יימס או בורן? בורן! כי זה גם השם שלי ושל מייקל
יש לך חבר? האמת? אולי
היה לך פעם? גם פעם היה.... למה ג'יימס כן ולא ג'סי? כי ג'יימס שר יותר יפה
ומנגן
ואממ.. יש לי עוד 20 אלף סיבות אבל אינלי כח...
למה הסכמת בסוף לקרוא לו מייקל? על שם מרטי מקפליי
[מייקל ג'יי פוקס
] מה התאריך לידה של מייקל? 8.8.05
מי האבא האמיתי שלו? ג'יימסססססססס
סזתאאאאאאאאאם..........נכון שיהיה לנו כיף במיאמי?! אופקורסססס דאגי סטייל
תמליצי לי על סרט..........? בחזרה לעתיד! תמליצי לי על ספר..........? הארי פוטר
תמליצי לי על תוכנית/סידרה.? זואי 101, או.סי ^____^ תמליצי לי על ערוץ.........? היטס וניקלודיאון מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה תעשי כשתהיי גדולה? תחשבי לבד
ספרי בדיחה.... אממממ אינלייי
ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם....? אמממ אני תמיד משתדלת לא לפדח את עצמי.. ואם אני מפחדת את עצמי אני משתדלת לשכוח מהר... אבלללל *חושבת* יא! אינלי
ספרי חלום.....? אמממממ חלמתי לפני כמה זמן על הפורום הזה! רגע איזה פורום זה? באסטד? אהההההה אז חלמתי על מקפליי... חלום ארוך.. אם תבקשו אני אספר
מה את חושבת על התמונה הזאת? מיזה?
תוסיפי תמונה משלך..והסבירי מדוע דווקא היא......? אני לא בבית ככה שאינלי פה תמונות

ליטלושי

New member
קורל!

מה שלומך? מאיפה את? בת כמה? איזה כיתה? אוהבת בה"ס? אוכל אהוב: להקה אהובה: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: דיסק אהוב: ספר אהוב: תוכנית אהובה: סרט אהוב: טוב נגמרו שאלותי..מקווה שנהנת.. יום טובבבב

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif

מה שלומך? האמ טוב תודה
מאיפה את? הוד השרון בת כמה? 13 והרבה איזה כיתה? ח' אוהבת בה"ס? לעעעע בע אוכל אהוב: נמ... שוקולד
להקה אהובה: באסטד
מקפליי
סאן אוף דורק
שיר אהוב: אממממממממ סליפינג
זמר אהוב: ג'יימס בורןןן
זמרת אהובה: נמ...... יש מצב שהילארי דאף
דיסק אהוב: א פרסנט פור אברי וואן ספר אהוב: הארי פוטר
תוכנית אהובה: זואי 101 ואו.סי סרט אהוב: בחזרה לעתיד

LovE BuSTeD

New member
אני ישאל..

מה קויירהההה? מה השעה? את מי את הכי אוהבת בעולם? כמה זמן את מעריצה את באסטד? איך הכרת אותם? סאן אוף דורק או פאייטסטער? מי הפייב שלך מסאן אוף דורק(חוץ מגיימס)? את מי את הכי שונאת בעולם?

Rowdy Girl

New member
יאי!../images/Emo9.gif

מה קויירהההה? יאאאא אממ פסדר
מה השעה? 15:15 את מי את הכי אוהבת בעולם? את פוליייייייייי
כמה זמן את מעריצה את באסטד? אמממ... הכרתי אותם עוד ב2004 מאז שעשיתי מנוי לראש1... אבל הם לא עניינו אותי אז...[כאילו לא ידעתי מה הם..] ממש מעריצה... מהשנה
איך הכרת אותם? כמו שאמרתי, מראש1... אבל התחלתי להעריץ אותם בגלל שהצטרפה לקומונה שלי איזה אחת בשם באסטדרולז [הכינוי שלה...] נראה לי שהיא הייתה פה פעם.. והיא כל הזמן דיברה על באסטד אז הורדתי כמה שירים שלהם והתאהבתי
סאן אוף דורק או פאייטסטער? סאן אוף דורק!!!!!
מי הפייב שלך מסאן אוף דורק(חוץ מגיימס)? אמממ הכי חתיך אחרי ג'יימס זה המתופף.. אממ דני.. אבל הוא... אפשר להגיד שאין לו חלק ככ פעיל... אזזז נראה לי דייב... או סטיב... או.. בואי נסגור על ג'יימס, סבבה?
את מי את הכי שונאת בעולם? צ'רלי
לא בהכרח שונאת... פשוט לא מחבבת

just jenny

New member
היי קורלוש../images/Emo24.gif

סלחי לי אם השאלות מעפנות
אזזז...
מה המצב?
איך עבר עלייך היום?
מה עשית?
מה תעשי מחר?
איזה כיתה?
עיר?
רחוב?
מספר דירה?
יש אזעקה נגד פורצים? חחחחח סתם סתם
מה דעתך עך SOD?
איך זה להיות מרואינת?
נכון כיףף??
טוב עד כאן סורי שוב
אוהבתתת

Rowdy Girl

New member
ג'ניייייי../images/Emo99.gif

מה המצב? מצויין
איך עבר עלייך היום? בורינגגג..
מה עשית? הייתי במשמרות, אח''כ היה מבחן כפיפות בטן בספורט [ועשיתי 46 בדקה
] ואז היו עוד כמה שיעורים... ואז חזרתי הביתה
מה תעשי מחר? אהיה במשמרות.... איזה כיתה? ח' עיר? הוד השרון רחוב? =\ מספר דירה? 7
יש אזעקה נגד פורצים? בטח
בית פרטי...... חחחחח סתם סתם מה דעתך עך SOD? מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
איך זה להיות מרואינת? חביב
נכון כיףף?? כע^___^

למעלה