העידכון השבועי ה-3

Neta558

New member
../images/Emo142.gif העידכון השבועי ה-3../images/Emo142.gif

שלום לכולן! ברוכות הבאות לעידכון השבועי השלישי! והפעם, בלשון נקבה...(למה? מדוע! עוד לא התרגלתן לענין?
) ******************************************************************** תזכורות
רשימת אי סי קיו של חברות הפורום. מי שעדיין לא נרשמה מוזמנת להוסיף עצמה באתר הבא: http://www.susita.com/service/freeicq/icq.asp?id=5072
ימי ההולדת של חברות הפורום רוכזו במאמר בקטגורית "מידע שימושי". להוספת תאריך יום ההולדת שלך, שילחי מסר למנהלות. ******************************************************************** מה היה השבוע?
הפגנה מול אוניברסיטת בר אילן במחאה על הכוונה לפתוח שם מכון לחקר במוח, שיערוך ניסויים בקופות.
היום הבינלאומי נגד מקדונלדס, עם הפגנות ברחבי הארץ. חברות פורום רבות השתתפו בהפגנות במקומות שונים. דיווחים ותמונות ניתן למצוא בשרשור הבא:
האם יש צמחונים אתאיסטים? שאלה שעוררה דיון ארוך ומשורשר... ******************************************************************** פינות הפורום!
תחרות השבוע
בכל יום רביעי נציג בפניכן תחרות אחרת. לזוכה יוענק כבוד שאין כמוהו, ופרס יקר ערך וירטואלי. תחרות השבוע היא תחרות כתיבה בנושא "למה צמחונות\למה טבעונות". התחרות עדיין נמשכת, אתן מוזמנות להצטרף למתמודדות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=8211729
היום יום שישי!
- הפינה האופטימית לסוף השבוע. בפינה זו נציין את כל הדברים המשמחים שהתרחשו בשבוע האחרון. שרשרו את נקודות האור שלכם... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=8269197 פינות נוספות יעלו בקרוב. ******************************************************************** חברים חדשים! השבוע הצטרפו לפורום 17 חברים חדשים - קבלו אותם: אורן מטר קרן מ נומיש עידן חדש AngeL WomaN קרני gesus הילהקולית רייבן הוד Moledet972 רון מל girlcott פנדורה4 BrownEyedGirl shabluly אנה מנה מאור בקצה המין הרע (שזה בעצם מאור ישן בכינוי חדש)
ברוכים הבאים!!
******************************************************************** הסקר השבועי
סיכום הסקר הקודם: 2 אוכלות כל. 36 צמחוניות, מתוכן 4 שאוכלות דגים, 3 שנמנעות מחלב ו5 שנמנעות מביצים. 24 טבעוניות, מתוכן 7 אינן נמנעות מדבש. רעבה אחת שאינה אוכלת דבר, ומצביעה אחת שבחרה ב"אחר". סה"כ-64 מצביעות.
כמו שהבטחתי, הגיע קץ עידן הסקרים הנורמלים של טלי, קבלו בתשואות נמרצות אך חשדניות את הסקר המופרך החדש: באיזה סדר את אוכלת את המאכלים השונים בארוחה? ביחרי את התשובה המתאימה ביותר עבורך! זיכרו-המצביעה-משפיעה! ********************************************************************
כולן מוזמנות לצ´אט היום בערב, ובכל ערב. הצ´אט מתכנס כשיש נשים מחוברות, יוצא להפסקה בחצות כדי לצפות באי-אר, וחוזר, לטובת אלה שלא הלכו לישון...
******************************************************************** עד כאן העידכון השבועי השלישי.

Veggie John

New member
נטע נטע (נטע)

טוב שחזרת יקירה, היה משעמם ודלוח בלעדיך (הצ´ט נדם ונחשב כמת). ונפנה לסיבה המקורית שבגללה פתחתי את ההודעה הזו (או כל הודעה בעצם) - מדוע את מוצאת לנכון לפרסם את העדכונים הללו קבל עם ועדה בפורום, ובנוסף לכך גם לשלוח אותם אישית לכל אחד מאיתנו?? מה את מנסה להשיג? מי את, נטע558?

*אלון מגן בחן על נטע*

מכיוון שישנם חברי פורום חדשים שנכנסים, ואלו צריכים להתעדכן גם כן ולדעת איזה מנהלות נפלאות יש לפורום *ליקוק*. בנוסף לכך, כל אותם חברים שכתבו הודעות בפורום אבל לא הפכו להיות חברים קבועים, נזכרים להיכנס ושוב שמים לב כמה נפלאות מנהלות הפורום *ליקוק*ליקוק* כאשר הם מקבלים מסר אישי ונוסף לכל, מסר אישי הוא הרבה יותר מחייב מהודעה פומבית בפורום.

את האמת שהמסר מאוד ריגש

הוא מאוד אישי מאוד מושקע ממש התלהבתי שראיתי אותו , אני מנהל פורום ובחיים לא היתי חושב לשלוח מסר לחברים חדשים ולברך אותם , אז תודה לכן , אתן מנהלות מזן אחר(מפרגנות!!!!! מה אסור?)

tali_le

New member
תודות לכולם! ותשובה...

אז קודם כל באמת תודה רבה לכולכם על המחמאות והפרגון למרות שכרגע הם מגיעות בעיקר לנטע ודבר שני, תשובה: ההודעה בפורום נועדה לכותבים הקבועים בפורום, לתגובות ותשובות על העדכון ולאנשים חדשים בפורום שעוד לא קיבלו עדכון (הרי עובר שבוע בין עדכון לעדכון) המסר נועד בעיקר לאותם אנשים שלא כותבים קבוע, יש בו יותר קישורים למי שלא נמצא קבוע בכל המדורים בפורום ועדכון לאותם אומללים שלא זוכים להיכנס לפורום מדי יום ביומו (כמוני, בעוד שבוע!) טלי

אקסטרה-חנופה למנהלות

התחלתי לאחרונה לבקר בפורומים רבים ב"תפוז", והגעתי למסקנה חד-משמעית: פורום צמחונות וטבעונות הוא הפורום המגניב ביותר! הפינות החדשות שפתחתן נפלאות ומשעשעות, המאמרים מעניינים ומעשירים, האנשים כיפיים, העדכונים מושקעים ומרנינים... המנהלות יפהפיות. ממש. רק שלא תשכחנה את ה"למה טבעונות?" שכתבתי במסגרת התחרות. מאור

Neta558

New member
../images/Emo9.gif פרררר...

טלי-לא הפררר שלך, הפררר של החתולים, שהם משמיעים כשמלטפים אותם! כמובן, אני אחוזת התרגשות מהמשוב החיובי, תודה, תודה וכאלה...
כמו שצוין, למסרים ולהודעה בפורום תפקיד שונה. יש כאלה שלא מקבלים את העידכון כך שהם יכולים לקרוא אותו בפורום, כמו גם חדשים (וכמו שראיתם, יש לא מעט כאלה, יופי טופו לנו!). חוץ מזה, תמיד כיף לפרסם עידכונים על הפורום שוב ושוב ושוב... (ולא בגלל זה הוא נשלח פעמיים בשבוע שעבר, שוב סליחה על הענין...) ג´ון, אני אשמח לעוד צ´אטים סוערים סביב אי-אר! אבל קודם, שכחת את "בחילת השבוע" שלך...אני מחכה לתיקון!

פאק, הכל נמחק!

טוב, המסר העיקרי היה שזה מעצבן שאת כותבת בלשון נקבה, אז מילא בפורום אבל גם לשלוח לבנים מסרים בלשון נקבה, והסקרים... זאת לא בעייה להשתמש בלשון רבים ולא סתם לגרום למשתמשים חדשים לחשוב שזה פורום של בנות בלבד. בדקתי ואת הסקר לדוגמה אפשר לכתוב בקלות בלשון רבים. מה הבעייה? אפליה זה רע, גם אם היא מתקנת. די לדיקטטורה!

Veggie John

New member
תזהרו לא לאבד את הלשון שלכם

ואם כך, אז מדוע אני מקבלת מסר אישי?? אני מהחברים הקבועים כאן, לכל הדיעות, ואין מצב שאחמיץ משהו! *דומעת על האפלייה* ונטע´לה - במידה ובחילת השבוע נעדרת עליך לשמוח בשבילי ולא לקטר! משמע שלא קרה דבר שהבחיל אותי! כמובן שזה לא המקרה השבוע (פשוט שכחתי), ובקשתך היא לי לפקודה. וד"א, החמצת פרק מושלם במיוחד של אי אר. נכון אלונוש?

Neta558

New member
הכל מאהבה...!

אנחנו שולחות מסרים רק למי שאנחנו אוהבות (אלא אם הוא ביקש שלא נאהב אותו יותר). ולא החמצתי אף פרק, הקלטתי כמובן...אני אראה שניים רצופים היום. נטע שהחל מאתמול פותחת במבצע הקלטות אי-אר לעוד קורבן של הצבא! (זה לא נראה לכם שלילה מוחלטת של זכויות החייל? בלי אי-אר?!?!?)

tali_le

New member
../images/Emo32.gif משעשע...

את מקליטה מעכשיו אלון עומד להקליט לי משבוע הבא כמה שאתם חמודים! שניכם! טלי שיש לה מצברוח טוב משום מה (אה, ותודה)

Veggie John

New member
אה, אם זה מאהבה.... ../images/Emo9.gif

והאי אר עם ההטרדה המינית היה נפלא במיוחד! שמרי אותו! אחח, קרטר.. *מפזזת במחול עם כל ה
ים בפורום*

למעלה