השיר השבועי 10#!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo142.gif השיר השבועי 10#! ../images/Emo142.gif

הערות העורכת: זה אחד השירים האהובים עלי...אני ממש מתאפקת לא לשים אותו מאז שנפתחה הפינה. והיום הוא חוגג את ספיישל הפינה העשירית!
אני מצפה לתגובות ארוכות ופלצניות..השיר הזה ראוי להן.
ואם עוד לא הבנתם, הקורבן הוא:
gethsemane
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/oceanborn.html#2 והשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
עד כאן להפעם. מצפה לחפירות

blacknwhite

New member
אכן שיר מקסים../images/Emo99.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? וואו... הכל
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "your eyes they were my paradise, your smile made my sun rise" איזה חמוד זה... ו "without you the poetry within me is dead" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אני עדיין לא ממש סגורה על זה, אבל משמעות שקשורה לאדם מאוד מאוד אהוב 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שמאוד קרוב אלי, שאני ממש צריכה בחיים שלי. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? קסום
8. תנו ציון לשיר. 9 מתוך 10 9. מה הייתם משנים בשיר? קשה קשה... כלום, נראה לי 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני אף פעם לא עונה על השאלה הזאת

ש נ י1

New member
ואיי זה שיר יפה../images/Emo99.gif

ומזמן לא שמעתי אותו.... 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הקטע לפני הסולו גיטרה
ובאופן כללי את כולו. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Another beauty Loved by a Beast Another tale of infinitely dreams Your eyes they were my paradise Your smile made my sun rise 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו משמעות עבורי
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מצויין (נו.. אושנבורן
) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? עושים את עבודתם נאמנה 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? דיי אני גרועה בזה
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? שוב.. תפתיעי אותי
ואיי זה עשה לי חשק לשמוע אותו

Super Alonit

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo170.gif../images/Emo141.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

לפחות משהו טוב יוצא מהקיץ... (אייקונים מגניבים ומלאי שמחת חיים
) ועלומה, עכשיו דווקא אני לא אחפור!
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הליריקה.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הוווו... זה: Forgive me, for I don't know what I gain Alone in this garden of pain Enchantment has but one truth: I weep to have what I fear to lose
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? עבורי(!) אז אל תגידו שומדבר רע עם הפרשנות שלי מעוותת כמו בד"כ. בעיניי השיר מסמל מישהו שפוחד לאבד מישהו שהוא אוהב... או משהו כזה. :X
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? קסום כהרגלו.
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כנ"ל.
6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת
(אלא אם הפרשנות שלי שגויה והשיר הזה מדבר על שנאה, רעב ומוות של ילדים קטנים
...).
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? קסום ומנצנץ כזה.
8. תנו ציון לשיר. 10 כמובן.
9. מה הייתם משנים בשיר? משהו במנגינה ברקע, קשה לי להסביר אבל יש קטע שמציק לי כזה... :X
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?Passion - And - The - Opera!!!!1 (בפעם המאה בערך...) נ.ב- אני ממש אוהבת אבטיחים, אפילו יש לי אחד על הצוואר.
~מטורפת~

Brombit

New member
השיר שרציתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? ההתחלה
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני לא ממש שמה לב
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין ממש משמעות... סתם אחד הראשונים שהשמעתי לעצמי 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טוב כמו תמיד 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אחלה (במיוחד מי שעושה את ההתחלה, מי שזה לא יהיה...) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? כל עוד אין לי מישהו שאני מכירה שאוהב אותו, אני אקדיש אותו לי... 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת.. אין לי ממש רעיון בשבילו 8. תנו ציון לשיר. 8 9. מה הייתם משנים בשיר? אין לי משהו ספציפי, אז כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? מה שמתחשק לך

LadySilkworm

New member
איזה שיר..

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הכל, אפילו שלא חוויתי משהו דומה לשיר. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? בגידה. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים כרגיל. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מדהימים כרגיל. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי? 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? יש קליפ..פה XD סתם סתם.. 8. תנו ציון לשיר. 11 :p 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני מבינה שאין סיכוי שיהיה את מה שאני רוצה, אז אני מוותרת. P:

lacrimosa girl

New member
את רצית fantasmic, לא?

תכננתי לשים אותו שבוע הבא, אבל אם את מוותרת אני כנראה אקשיב לאלונה ^^

lacrimosa girl

New member
ובקשר ל"קליפ"

מזעזע להפליא. היא כזו...שמנה ומכוערת :X ואין לו עלילה, זה כל הזמן אותם קטעים...מתערבת שהיא הורידה את השיר הזה תחת השם גות'יק סנכטוארי?

lacrimosa girl

New member
למה היא חייבת להבליט את זה שהיא

שמנה ומכוערת? כל הקליפ מתמקדים בפנים שלה, תעשי טובה ותערכי בפוטושופ. ולמה ללבוש את הבגדים הלא מחמיאים האלו? ועוד לפרסם את זה? וזה שהיא כתבה שם schoolproject, נשמע לי תלוש, איזה מן בצפר יתן ציון על ה~דבר~ הזה? אם זו מגמת קולנוע אז אין בזה עלילה ואין בזה כלום וזה לא היה עובר בכ"מ. נראה לי פשוט 5 דק' של פוזה עם מוזיקה נהדרת ברקע.

The Cat Woman

New member
ומה עם אלו שכתבו שיש לה קול יפה? ../images/Emo6.gif

וואט דה פאק?! היא לא שרה שם בכלל, זה רק וידאו מעאפן של בחורה עם פרצוף... אמ... גדול מדי!

למי איכפת אם זה מבליט

מי אמר שהיא ניסתה להבליט? חוצמזה יש איש מקצוע שמתכנן את הקליפ הזה. ולא סתם הלהקה בוחרת מה לעשות. ככל הנראה זה עיניין של טעם. וקליפים זה חרא בכללי. בלי קשר לקליפ שאנחנו מדברים עליו פה.

Super Alonit

New member
מה שמציק לי בקליפ זה:

1. שהיא נראית כאילו תקועים לה שני גושים בפה שמנפחים לה את הלחיים. 2. התגובות של אנשים שבטוחים שהיא באמת שרה את זה. איזה אידיוט אחד אמר לה שהיא יכולה להצטרף לנייטוויש! דאמ, היא כולה עושה פוזות בקליפ והקול של טאריה מתנגן ברקע. אמאשלה. 3. אני לא ממש מבינה אנשים שעושים קליפים כאלה. מילא היה קליפ מעניין עם עלילה (כמו שעלומה אמרה), אבל זה פשוט קטעים חוזרים שלה, לבושה שחור ומשחקת אותה גותית. מה הפואנטה?

Itay Simons

New member
נמנמנמ

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? נמ את ההתחלה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא התעמקתי :X 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? סתם אחד מהשירים שאני שומע פעם ב...
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אחלה :p 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אפ'חד 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא'דע 8. תנו ציון לשיר. 7.5 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודע
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? סטארגייזרס! אם לא היה כבר..

למעלה