התוכנית היומית-12.9

../images/Emo142.gifהתוכנית היומית-12.9 ../images/Emo142.gif

והפעם בתוכנית:
אובססיביות לתחום הספורט- מבחינת עשייה ומבחינת צפייה/בהייה בטלויזיה בתוכניות/שידורי ספורט וההשפעה השלילית על הקשר הזוגי.
האמת שהגעתי הבייתה מהקניון
ולא ממש ראיתי את התוכנית עצמה, אבל די הבנתי מהר מה היה, ולכן לא אפרט אילו מקרים הראו. והשאלה היומית לדיון הנה: האם אתם הייתם נותנים לתחביב להפריע לדרך החיים הרגילה ולזוגיות שלכם
האם אתם מרגישים שיש לכם תחביב שהופך לאובססיה
מהו התחביב ומדוע לדעתכם זה חוצה את הקו לאובססיה

brum

New member
התת רמה של תוכנית עד כה

לא ציפיתי שד"ר פיל ידרדר עד כדי כך - רב התכנית הוא הקדיש לקידום סרט - איכס - ולא איזה סרט מיוחד - אלא קומדיה קלילה נכון שמדובר במשהו רציני ואח"כ באמת התארחו אנשים שהיו זקוקים לעצותיו של ד"ר פיל אבל כל הקידום הזה של הסרט שנעשה על חשבון עוד אנשים שאולי יכלו להגיע או לדבר על זה - פשוט החליא אותי זה דבר אחד להזכיר את הסרט מספר פעמים כמו בתוכנית על המשפחות "הנורמליות" (שגם שם הוא קידם את התוכנית ריאלטי של האוסבורן) אבל זה ממש היה כבר מעל ומעבר - פיטפוטים עם השחקנים הראשיים שאין להם נגיעה לדבר באופן אישי - זה מתאים לערוץ E לא לתוכנית הזו !! העונה הזו מדרדרת כל הזמן - טוב שלפעמים הוא עושה דברים גם בלי קידום מכירות כל כך בוטה. אחרת אני באמת הולכת להפסיק לראות את התוכנית - זה ממש מפריע לדעתי וכל אלה שיורדים על ד"ר פיל עכשיו ממש יש להם סיבה רלוונטית. למה הוא עשה זאת ? מה אתם חושבים על יחסי הציבור שנעשים תוך כדי התוכנית ? ולענין עצמו שננגע קלות לקראת הסוף - כמה שאני מכירה אנשים (או יותר נכון) נשים שחיות ככה - גם כאן מכירים הרבה זוגות נשואים שכשמגיע איזה משחק כדורגל הן נהפכות לאויר והם באמת צריכים כמה טיפים בד"ר פיל. האמירה הכי חשובה שלו שם זה שאם זוג רוצה להתחתן הוא צריך לחשוב האם בן הזוג מוכן להתפשר ולוותר על דברים על מנת לחלוק את החיים עם בן הזוג השני

מסכימה איתך בהחלט ../images/Emo45.gif

ממש הרגשתי שכל התוכנית זה היה קידום שלם של הסרט- ראיתי את השידור החוזר היום, ופשוט כל רגע בנוסף לאירוח של השחקנים, נועד לקדם את הסרט ופחות הרגשתי דגש שהיה צריך להיות על הסיפורים האמיתיים.

SuperKeren

New member
היה ממש משעמם ומסחרי מידי

יש דברים שלא צריך ללמוד מחברתך אופרה
! חוץ מזה, שיתרגמו כמו שצריך! זה סרט על פוטבול ומתרגמים לבייסבול?!

למעלה