התמונות שבחרתי כאן אני ישרשר את התמונות בחלקן יהיה 2 אפשרויות אתם תחליטו
B boly New member 30/9/02 #1 ../images/Emo142.gifהתמונות שבחרתי../images/Emo142.gif כאן אני ישרשר את התמונות בחלקן יהיה 2 אפשרויות אתם תחליטו
../images/Emo142.gifהתמונות שבחרתי../images/Emo142.gif כאן אני ישרשר את התמונות בחלקן יהיה 2 אפשרויות אתם תחליטו
B boly New member 30/9/02 #13 ../images/Emo142.gifספטמבר../images/Emo142.gif אם משהו לא אוהב את אז שיגיד לי ויבחר תמונה יותר יפה אז זאת התמונה לפני האחרונה
../images/Emo142.gifספטמבר../images/Emo142.gif אם משהו לא אוהב את אז שיגיד לי ויבחר תמונה יותר יפה אז זאת התמונה לפני האחרונה
B boly New member 30/9/02 #18 עם אתם תעזרו לי לבחור את התמונות יכול להיות שאני יסים אפילו היום! ואני יתחיל מהחודש שיבוא מחר(אוקטובר) מוטי אמר שעדיף להתחיל מחודש ינואר
עם אתם תעזרו לי לבחור את התמונות יכול להיות שאני יסים אפילו היום! ואני יתחיל מהחודש שיבוא מחר(אוקטובר) מוטי אמר שעדיף להתחיל מחודש ינואר
B boly New member 30/9/02 #17 מה זאת אומרת עוד תמונות אם את לא אוהבת תמונה כל שהיא אז את את צריכה להציעה תמונה במקום חברים וחברות אני מרגישה שאתם בכלל לא עוזרים לי בבחירת התמונות וזה לא הוגן כי אתם רציתם גם הסכמתם אז תבחרו את התמונות ותגידו עם הם בסדר כי אני צריכה עזרה תודה
מה זאת אומרת עוד תמונות אם את לא אוהבת תמונה כל שהיא אז את את צריכה להציעה תמונה במקום חברים וחברות אני מרגישה שאתם בכלל לא עוזרים לי בבחירת התמונות וזה לא הוגן כי אתם רציתם גם הסכמתם אז תבחרו את התמונות ותגידו עם הם בסדר כי אני צריכה עזרה תודה
B boly New member 30/9/02 #19 ../images/Emo142.gifאוקטובר../images/Emo142.gif התמונה היא כאילו מסיבה לפתיחת ה לוח שנה