חברים, שאלון יום פעילות..:)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחברים, שאלון יום פעילות..:)

שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: ..... חחח נועה, באמת נראה לך שיהיה שאלון השבוע?XD מועחעחע 33 חתימות..

DsO

New member
O.O

שם: דניאל. שכבה: שביעיסט. סניף: מערב. תפקיד בסניף: רכז טכני.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifיא בוגד..

המטרה הייתה לתת בנועה תקווה שיש שאלות יומפעילות אבל גם לא לענות על 4 השאלותXD רשע:'(

עונה- תענו אבל גם אתם!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם: נועה... שכבה: שביעיות. סניף: ראשון מערב. תפקיד: מדריכה. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום- שישי. איך עבר יום הפעילות? היה יום עבודה לקרת מחר- חפש את המטמון סניפי. באיזה שעה הגעת לסניף? 13:50. באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:15. כמה חניכים היו היום בסניף? 1- רק חניך אחד שלי, היום יום פעילות לבוגרים. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): מחר יש 'חפש את המטמון' מטורף!!!!!1
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10!!! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ממממ... טל יפרח
. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] נופ. התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן. יש צוותים כבר... ובקרוב ישיבה. :] מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח'. כמה חניכים הגיעו? 1 כמה נרשמו לסניף? 1 איזו פעולה העברתם? מחנאות לקרת הפגש ח'. מה היה בפעולה? עברו על כל הכפיתות והקשרים. איך היא עברה? כיף כיף. שאלו את עומר.
צרפו את הפעולה אם היא במחשב. אין..
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את הקטע שמספרים על הפגש ח'.
הבאתם מושמוש? לא..^^ במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): מחר יהיו תמונות של חפש את המטמון. משהו להוסיף: אתם כולכם חצופים!!!!!!!! עכשיו תענו גם אתם!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אז קדימה- תענה. ../images/Emo13.gif

וזה- לא ראינו
לא שמענו
לא ידענו
אהבתי את השנינות

סבבה D:

שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון מערב תפקיד: טכני ומציק לנועה ^^ מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שישי איך עבר יום הפעילות?סביר + באיזה שעה הגעת לסניף?כמה דקות לפני 4 באיזה שעה עזבת את הסניף?18:20 כמה חניכים היו היום בסניף?מסתבר ש-1 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): סתם סידורים לקראת "מצא את המטמון" שיערך מחר, התחלת ארגון פרסום המחנה קיץ, העברת שירים למחשב. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: נוי, לילך ונועה מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא חושב :X התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן.. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אין אצלי משהו להוסיף: אני הולך לחגוג היום עם פיצות XD ושיהיה לכולכם ערב מעולה D:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifדבר רשון- נועה אני גאה בך שנכנעת! חחXD

דבר שני, נענה..:) שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שישי איך עבר יום הפעילות?ננחמדד באיזה שעה הגעת לסניף?2 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?רבע לשש כמה חניכים היו היום בסניף?המון, לא שמתי לב אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): התחילה לי אלרגיה באמצע הדיון XD וחניכה החליטה שהיא באזר שקט>< כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: כוללם מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] ממש לא נראה לי חח התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לא שידוע לי תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אין, המצלמה מתה..
משהו להוסיף: בואו נעשה גם עצומה נגד מפעלי אנדרה, שיעבירו מקוםם אני אלרגיייתתת...

yaelula94

New member
יאא בא לי גם לענותת :]

שם: יעל :] שכבה: חמישיותתת סניף: נילי שלי תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? חמישי איך עבר יום הפעילות? אחלה בחלה פיסטוק אגוזים באיזה שעה הגעת לסניף? מממ.. שלוש באיזה שעה עזבת את הסניף? שבע ועשרים כמה חניכים היו היום בסניף? הרבה אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): היו אצלנו שני חמשושים מנ''צ(אז מה אם זה לא היה ביומ''פ?!) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ממ... גבסותיינו מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא מדברים על טיולים סניפיים של סניף נילי התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן בטחחח, בחרנו נושא, בתהליכים של כתיבת מטרות ועלילה, עושים מחנה עם נס ציונה מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כמה חניכים הגיעו? 7 אם אני לא טועה כמה נרשמו לסניף?-- איזו פעולה העברתם? להיות ישראלי מה היה בפעולה? פעולה ממש נחמדה שגבסו מישבה לי איך היא עברה? טוב מאוד
צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? המשחק פתיחה הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? אכן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ספיר לא הביאה מצלמה
משהו להוסיף: שבת שלום

קצת תמונות מהמצא את המטמון הסניפי שלנו.../images/Emo13.gif

מבטיחה אח"כ לענות על השאלון שרביד צירפה.
אבל זה לא מותנה בתשובות שלכם... תענו גם אתם.
הסוכריות>>

למעלה