חדשות וחדשים

לכל הילידם שרוצים כלב בבית

שלום אני חדשה פה ואני מאד אוהבת בעלי חיים אולי זו הסיבה שנכנסתי לפורום הזה וכן אני בעד זכויות בלעי חיים כי יש להם נשמה בדיוק כמו ששלנו ויתרה מכל הם חסרי אונים האהבה הגדולה שלי היא כלבים, תמיד חייתי עם כלבים עד שלאחרונה הכלבה שלי נפטרה מסרטן ועכשיו ההורים שלי לא רוצים כלבה נוספת אני מבינה את זה אין להם זמן לטפל בה כי אני כבר לא גרה בבית לכל הילדים שרוצים כלב בבית וההורים לא מרשים אל תביאו סתם כלב לבית אם אינכם יודעים בווודאות שיש מי שיטפל אותו כי אחר כך לזרוק אותו שוב לרחוב אתם עושים לו עוול יותר מקודם לכל אלו שמונעים התעללות בבעלי חיים מי ייתן ויהיו כמוכם הרבה וירבו יישר כוח - המשיכו כך.

korinalir

New member
../images/Emo108.gif תפחו ותבינו ../images/Emo24.gif

היי אתם לא מכירים אותי אבל מצאתי תמונה חמודה שנראה לי תעניין אותכם וזאת כרזה מצוינת לזכויות בעלי החיים... ובעיקר פשוט מתוקיייי
אבל לא כמו החתול שלי לו אני שומרת אמונים..
יאללה תהנו

LiaLia

New member
שלום כולם

היי, אני אילה, צמחונית שנתיים וחצי, ונוראאא אוהבת חיות, יש לי בערך 10 חתולים וגם כלב חמוד ומושלם :) זהו רק רציתו שתכירו אותי כי אני חדשה! וחוצמזה יש לי מה להגיד, באופן כללי על הנושא של צמחונות. אני בטוחה שכולכם שמעתם המון פעמים את התירוץ של "החזק שורד בטבע" ו"שרשרת המזון". אולי באמת בטבע החזק והטורף הוא השורד, אבל אנחנו לא חיים בג´ונגל! אנחנו חיים בעולם מתורבת, ואין צורך לרצוח כדי לשרוד! אני חושבת שבני האדם קצת יותר נעלים ומתורבתים מחיות, ואנחנו לא צריכים להתנהג כמו בעלי חיים טורפים בטבע! ודווקא בגלל שאנחנו נעלים מהחיות, אנחנו צריכים לשמור עליהן, ולהגן כמה שאפשר, ולא לפגוע ולהכאיב ולרצוח!! אז זו הייתה הודעת הפתיחה שלי בפורום... מקווה שכולם חושבים כמוני.

gali1984

New member
שלום אילה

פשוט רציתי להגיב על מה שכתבת- לצערי הרב על פי התנהגות רוב בני האדם (זה לא סטטיסטי או משהו כזה, אז אל תתפסו אותי במילה) אני חושבת שבעלי חיים הרבה יותר נעלים מאיתנו- בני האדם. בכל אופן ברוכה הבאה וחג שמח!

shanty.G

New member
../images/Emo142.gifברוכה הבאה טיפה כחולה

את צודקת בכל מילה שכתבת לבע"ח יש נשמה בע"ח הם חסרי אונים, לצערי ואכן- תוצאות של הבאת כלב/חתול הביתה ללא אישור ודאי של ההורים מסתיימות פעמים רבות בהשלכת בעה"ח לרחוב... את מוזמנת להישאר איתנו להתעדכן בחדשות בתחום זכויות בע"ח ולהיכנס לגלריה, לקישורים ולשאר הפיצ´רים הנמצאים בשורה למעלה. המשך שבוע טוב,
shanty

shanty.G

New member
../images/Emo142.gifחדשות וחדשים../images/Emo142.gif

מוזמנים לשרשר פה

defkornot 182

New member
שלום אני חדש פה../images/Emo107.gif

אני גם נגד כל ההתעללות ואני ממש אוהב חיות לא הייתה שניה אחת בחיים שלי שלא היה לי חיה היה לי 2.6.01 שלושה כלבים ואחרי היום הזה נשארו לי רק אחד היה במושב שלי מכת הרעלות יש איש מטורף שהרעיל 6 כלבים(שתיים מתוכם שלי) ואני מקווה שיחטוף סרטן וימות היום יש לי כלב 6 חתולים תרנגולת אחת 20 תוכים 15 דגים אהה עוד דבר אני פעמיים הייתי צמחוני וחזרתי להיות רגיל כי אני צריך לגדול ולגבוה יש פטרונות??

babe10

New member
היי לך

לא ציינת בן כמה אתה. אני צמחונית מגיל 15, שזה כבר 16 שנה (ועכשיו תעשה את החשבון לבד..) ובלי עין הרע צמחתי לתפארת. לגבי ההרעלה, ידוע לך שזו עברה על החוק ושעומדת בפניך האפשרות להגיש נגדו תלנה במשטרה? בכל מקרה - ברוך הבא, ומקווה שתהנה פה בפורום.

defkornot 182

New member
כן אני יודע אבל...

אין ממש הוכחות שזה הוא אבל בכל זאת התלוננו במשטרה והוא חטף תיק במשטרה חוץ מזה לא הבאת פתרונות מה אכלת במקום בשר וכו´ אני בן 16 ועדיין גודל כרגע אני בשיא

babe10

New member
או קיי.

במקום בשר, אני אוכלת מוצרי טופו, מוצרי סויה, סויה יבשה שמעבדים אותה ומבשלים כמו נתחי הודו בשלל טעמים. כל מוצרי התחליפים מהצומח, טבעול, זוגלובק טבע וסליחה אם שכחתי מותגים נוספים. אני אוכלת מוצרי חלב, ביצים, אבל רק טובות, קטניות ואגוזים. לאחרונה הבנתי שגם בפטריות מסוג פורטובלו יש מנת חלבון מרשימה, כך שגם הן יכולות לשמש כתחליף בשר. אם עדיין בדיקות הדם (שאני, אגב, מקפידה לבצע כל שנה) לא טובות, ישנה האפשרות לקחת תוספי מזון בדוגמת ויטמין B-12 כשעל מנת שהוא יספג טוב בגוף חובה לוודא שיש לך מספיק ויטמין C, ואם אתה לא אוכל מספיק פירות הדר, תוכל לקחת גם טבלית ויטמין C, זה גם טוב למערכת החיסונית, במיוחד בחורף. ממש לא קשה להיות היום צמחוני עם שפע התחליפים בשוק ועם שפע חנויות הטבע שישמחו לספק לך הסברים ועצות לתזונה צמחונית בריאה. אני היום כבר לא נזקקת לתוספת ויטמינים, כי איזנתי את התזונה באוכל. בדיקות הדם שלי מושלמות (
) כבר למעלה משנתיים. אני פשוט לא מסוגלת לחשוב להכניס לפה משהו שחי פעם. מגעיל אותי. בהצלחה.

shanty.G

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

כל החבר´ה החדשים!!! אני מקווה שתהנו מהפורום ותוכלו לתרום לנו מנסיונכם והסובב אתכם (למרות שהנושאים לא קלים, בד"כ); אתם מוזמנים להציץ בשורה האפורה למעלה, שם תמצאו מאמרים, קישורים לאתרים בנושא, תוכלו לענות על הסקר ועוד. defkornot, גן חיות יש לך שם...
אני מקווה שלתוכים ולדגים יש מרחב מחיה גדול; אני לא ממש מתלהבת, בלשון המעטה מאחזקת חיות בר בשבי. כמו ש babe אמרה- יש חוק האוסר על הרעלה, ואם אתם יודעים בודאות מי הרעיל, אפשר להגיש תלונה במשטרה (אך זה דורש הוכחות וכו´; בכל מקרה, אם התופעה קיימת לא הייתי משחררת את הכלב ללא השגחה!). לגבי צמחונות, אני צמחונית מגיל 13 ומשהו (וזה היה לפני המון זמן
) ומעולם לא היתה לי בעיה עם הנושא. צריך לאכול נכון, ובצורה מאוזנת. אם לא תדאג לקבל את כל המרכיבים החיוניים לגופך- אז תווצר בעיה ולכן צריך להקפיד על תזונה מאוזנת. א ב ל הרבה אנשים הם צמחונים מגיל צעיר! הפתרון בידך, גש לדיאטן/ית וקבל הסבר מפורט
בהצלחה, ושבוע מצויין שיהיה לכולנו, shanty

Unicorn Fairy

New member
אז ככה

אני כנראה הכי צימחונית מכולם (מגיל........3!). יש לי 22 חתולים, שתי כלבות ודגים.... אני חולה על רוק, ברייקדאנסינג, שירה, קעקועים ופירסינגים. טוב הכל מפורט בכרטיס שלי.... בא ביי....

defkornot 182

New member
בקשר לחיות בכלוב

גם אני חשבתי ככה לגבי התוכים וגיליתי שאם הם לא היו בכולב הם היו מתים כי קשה מאוד להשיג זרעים ואוכל המתאים החתול שלי פתח את הכלוב פעם(וטרף כמה בדרך אבל מאז למדנו את הלקח)וכמה ברחו אבל אלו שברחו כל הזמן ניסו לחזור לכלוב ויש לי הרבה חיות כי אני גר במושב עם חצר גדולה שוב אתם לא עוזרים לי מה לעשות בקשר לצמחונות מה אתם אוכלים במקום בשר

gali1984

New member
זה פשוט מאד

לך לסופר ותקנה אוכל . יש כל כך הרבה מאכלים צמחוניים אם זה טבעול או כל דבר אחר בלי בשר (המבחר באמת גדול) כמו כן רצוי ללכת לתזונאי/ת ולעשות בדיקות דם כל חצי שנה בהצלחה

gali1984

New member
אני לא אבל בטח האחרים כן

אני לא דוגמה טובה... לא עשיתי בדיקת דם כבר שנה...

babe10

New member
פעם כן. היום אני כבר לא צריכה.

כמו שכתבתי לך למעלה, היום אני מאוזנת כבר הרבה זמן. אם תאכל נכון, לא תצטרך, בכל מקרה - הכי טוב להתייעץ עם דיאטנית. אני מאמינה שאם תכנס לחנות טבע רצינית, יוכלו להנחות אותך לגבי המזון שאתה יכול וצריך לאכול במקום בשר. אגב, אם אתה נמנע גם מצריכת ביצים מכל מניע שלא יהיה, אתה חייב לקחת B-12, כי אז בעצם אין לך שום מקור לויטמין הזה מהצומח.

אדווה ג

New member
לפני כשנה

לקחתי לתקופה קצרה כדורי ברזל, אבל אם מישהו צמחוני נזקק לכדורים, זה בד"כ יהיה B12. אני מכירה המון צמחוניים, והם לא זקוקים לשום כדורים. תלוי אם אוכלים תחליפים או מחפפים.

למעלה