כדאי לקרוא בבלוגיה - 10/5/07

אלמרה

New member
נו טוב, שיהיה.... אכנס לקרוא בבלוגיה

מה לא אעשה כדי שתיכנסו לבלוג שלי....שהרי כל קליק משמעו הרבה כסף... (יש לזכותי כבר ארבעה שקלים ושישים ותשע אגורות!!!) אז אנא פליז? היכנסו...
פפפסטטט... (יש מתכוני אוכל טעים... כדאי! - גם...) פפפפחחחח מה לא יעשו בתפוז בשביל להגדיל את נפח התנועות ברשת ולמען הקליק המכניס לתפוז המון המון כסף.... הרבה יותר מארבעה שקלים ו-69... אגורות... קליק.... קליק.... קליק... קל, לא?

צחי מז

New member
אני הגעתי כבר ל 4.8 ש"ח ../images/Emo3.gif

אז נראה לי שצריך מוטיבציה אחרת. נראות?

אלמרה

New member
אחלה אם ניכנס זה לבלוג של זה....

כבר נרוויח עוד כמה גרושים הדרושים לקנות ארטיק... אולי מסטיק... אפילו לא "בזוקה"...

אלמרה

New member
כבר ביקרתי אצלך חמודון...

לא הרגשת נעים לפני מספר.... דקות? כעת תורך לפנק אותי...

אלמרה

New member
מקווה בשבילך שהבנת בינתיים שאני בעצם גבר...

הניק מטעה - אבל אני בנוסף סטרייט לחלוטין... כך שאם תרצה לדעת מה עושה לי נעים - עליך לקרוא בבלוג שלי... מומלץ - תוכל בודאי גם ללמוד ולשכלל כמה שיטות... טכניקות... אנא-עארף...

צחי מז

New member
מילא גבר, כמה מחברי הטובים,

אבל מהבלוג משתמע שאתה גם סטרייט?! נו, מילא (למרות שעם הומואים ונשים אני יודע גם לפלרטט). לומד ולומד. א' יהיה אסיר תודה.

kavkazit23

New member
חחח...מצחיק אתה מצחיק

הקלקתי גם הקלקתי גם לשלי אתם מוזמנים, ולא רק בגלל הכסף.. http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=983283

אלמרה

New member
את מוכשרת והסיפור שלך מרתק...

כתבי עוד ועוד.. אל תבני על הכסף שתקבלי מתפוז אבל הרבה הבנה והתיחסות מובטחים לך... ב ה צ ל ח ה מותק!!!

צחי מז

New member
זה נשמע כמו "אוי יו יוי

לא רוצים להשכיר לי דירה, לא רוצים אותי כי אני הומו, בעל הבית לא אוהב אותי..." וזה באמת מה שזה.

למעלה