"כמהה אני לאהבתך..

טאKילה

New member
../images/Emo142.gif"כמהה אני לאהבתך..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

בלילה אנסופי,,בחושך המרהיב הכוכבים פסעו על פני השמיים ואני כמהה היתי לחסותך... שרתי לך באין קול בחדר החשוך נפשי ניגנה לקראתך לקראת ניחוח גופך שיכורה אני ממחול ניחוחות אהבתך זוכרת,,,את ניצוץ הזריחה אויר צלול כים, השמש מציירת בקרני זהב עיגולי אהבה בתוך דם ליבי בתוך הדברים החולפים שאמרנו,, והמחשבה נוגעת יד אל יד,,, כאשר היית פה,,, ומבטך החם מגן עליי... עכשיו הסתגרתי בשתיקה אני מכסה את שתיקתך אולי לא תבחין,,, בלילה בדמדומים בחיוך נבוך,,, ועינים תוהות,, לחשתי לך,,, כמהה אני לחסותך,,, כמהה אני לחום גופך,,, כמהה אני לתשוקתך,,, כמהה אני לאהבתך...

לילות של אהבה...../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

לילות חשוכים וקרים והם נמשכים ומתארכים מביטה עליו ונדהמת מחדש לגלות שאוהבת מבטי תאווה יורה לעברו עורגת בתשוקה סביבו וכמהה למגע גופו צמאה לעשות איתו אהבה להרגיש עוד פעם את אותה נקודה לדעת שנים אינסופיות של אהבה לספור איתו את הצללים ואת הימים ולדעת את החיים היפים... }{

טאKילה

New member
../images/Emo48.gifתשוקה ללא חוף..../images/Emo20.gif

הגעת כשיכור הדלקת לפיד תאווה והיכל הגוף חוגג פתחת את שעריי לשמש לכאב לתשוקה המתחוללת בצליל כמיהה ברוך חצבת בגופי בלהט חדרת לאפלוליי קולי רעד לא היה בי עוד קול לחשתי אתה ממלא את גדותיי עם אוצר ריחות ופריחה אתה ואני הפחד השקר הקרעים והשמים בוראים תשוקה שאין לה חוף.

בלהט הרגע הקיים..../images/Emo23.gif

תליתי את עיניי בך אהובי החסרתי פעימה ועוד פעימה עם כניסתך בפעם הראשונה התלהטתי באלפי יקודות שרטטתי אותך בצבעי ארגמן זוהרים נדמה כי מקיצה אני מחלום ענוג ומלטף בוא נשחק באהבה..בוא ניגע אני ואתה בוא נערבל בתאוות בשרים, תשוקה וערגה ונשכח מכל הדברים השיגרתיים .. עולם גדוש בעינוגים בפינוקים לך חיכיתי אהובי כל החיים בוא ונישם את שמעבר לקיים אני ואתה.... והאהבה הגדולה }{

טאKילה

New member
גלים גלים...../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

מניחה את ראשי על הכר כאילו היה על כתפיך תוהה ממראה העינים אני רוצה לשכב עליך מתחתי תזרום כמו מים דבר מתוך השורשים דבר בקול מתכתי דבר ברוך מלטף קולך נח על תשוקתי מחריש באזני מסחרר את ליבי האויר שר לנו ומעליך אתנועע לגבהים רק המחשבה והשקיקה אליך רוטטת גלים גלים בים של מערבולת החושים.

למעלה