כמה הודעות

../images/Emo142.gifכמה הודעות../images/Emo142.gif

כפי שבוודאי שמתן
מונתי להיות המנהלת החדשה של פורומנו הקט
על מנת שהפורום יעבוד בצורה פעילה באמת צריך להתחיל להחיות את הפורום... לכן צריך לעשות כמה דברים:
במהלך הימים הקרובים אעדכן דברים בפורום כמו הסקר שנשאר מאז השביתה...
ירדנוש האחראית על השבכניקים (זה בסדר
) תוכל להתחיל רק אם יהיו בנות שמוכנות להיחקר.... (מי שרוצה מוזמנת לפנות אליה במסר
)
אני בעז"ה אשתדל כל שבוע לכתוב כמה מילים על פרשת-השבוע
אם אתן מעוניינות- שיהיה סיכום שבועי, מישי מעוניינת להיות אחראית עליו
אפשר מדי פעם להעלות דיונים מעניינים לפורום ומשחקים
ואני חושבת שזהו לבנתיים... שיהיה לנו בהצלחה

יעלוש!!

קודם כל- מזל טוב
המון ב"צלחה... אני סוכמת עליך שתהפכי ת'פורום שלנו לכייפי יותר.. חוץ מזה-ברור שזה בסדר!!! בכיף!

יאאא

יעלוש!! בהצלחההה...
בהצלחה לך, ולנו..
אממ... בקשר לסיכום שבועי-אין לי בעייה לעשות, אבל אני חושבת שדודידואית כבר לקחה את זה-לא? אגב, איפה היא? חוץ מזה-איך אפשר לפרסם את הפורום?

צודקת...../images/Emo26.gif

נבדוק אם דודידואית עדיין אחראית על זה...
ובקשר לפרסום-
אפשרות מעולה לפרסם בחתימה.. כבר חשבנו פה על חתימות טובות
(מצרפת קישור לשרשור)
לפרסם אצל חברות , באייסיקיו, מסנג'ר, בקומונות וכו'..

תקשיבו, חשבתי על משהו..

קודם כל, זוכרות את השירשור הזה של ירדן? באמת שהוא חשוב... אם אתן מוצאות שם משהו שאפשר לעזור-קחו יוזמה.. חוץ מזה,
ע-כ-ש-י-ו, כן כן ע-כ-ש-י-ו אתם שולחות מסרים לכל החברות שלכם ומפרסמות את הפורום.. מה את עושה פה????? עדיין לא הלכת לשלוח מסרים???
איך מוסיפים משפט לחתימה? תוסיפו גם אתם!!
אתם רוצות שכל אחת תהיה אחראית על משהו אחר (שב"כניקים, משחקים, פ"ש, סיכום שבועי וכו'..) או רק שירדן תהיה אחראית על שב"כניקים ודודידואית (שהתנדבה פעם) תהיה אחראית על הסיכום, וכל השאר כולם יעשו בלי אחראיות?
מה אתם אומרות על מפגשים?
יעלוש-סקר! דחוף! נראה לי שזהו בינתיים..

../images/Emo13.gif

(איך קוראים לך?)
שלחתי מסרים למלאא בנות בתפוז.. הן באו לשנייה, וברחו יותר מהר ממה שבאו.. צריך שבאמת כל אחת תשלח למי שהיא מכירה, כמו שאמרת..
כדי להוסיף משפט תכנסי ל'עולם שלי' ותערכי את החתימה.. יעל הביאה קישור לשירשור עם ההצעות למשפטים
מפגשים אפשר לעשות, וזה יהיה כיף, אבל לא עכשיו.. זה יותר מידי מוקדם.. חבל לעשות מפגש ל4 בנות..
באמת דחוף!!!
אגב, מישהו שאל אותי לגבי כתיבה של בנים בפורום.. מה אתן אומרות? אני זוכרת שחן בדקה אם בנים יכולים לכתוב פה-ואפשר. השאלה אם זה כדאי... אם בכלל יש צורך לפרסם את הפורום גם אצל בנים (כמו שביקשו ממני)

מיי ניימ יז אפרת..

תודה, הוספתי.. בקשר לעניין של הבנים-זה נראה לי דיי דבילי להזמין לפה בנים.. כאילו, אם הם נכנסו, כתבו וזה-סבבה.. אבל לפרסם אצלהם נראה לי יותר מידי? אחרי הכל-זה פורום בנות אולפנא, והוא יאבד את הקטע שלו אם יהיו פה בנים..

לדעתי../images/Emo27.gif

עדיף שיהיו בנות שאחראיות על כל דבר וכך זה יתבצע יותר טוב מאשר סתם לעשות מדי פעם..
אם תהיה נכונות שלכן, אפשר לעשות הלכה יומית ע"פ נושא שמעניין אותנו וכו'.. בעז"ה אקח על זה אחריות.. מי שרוצה שנתחיל עם נושא ספציפי של להלכות יומיות- מוזמנת לשלוח לי מסר
לגבי הסקר- יש לי כרגע בעיה קטנה- מקווה לפתור אותה במהרה, ולחדש את הסקרים
יומעולה לכולן

סבבה...

פ"ש-
שאלונים-
משחקים-בשמחה תמיייד
סיכום שבועי-דודידואית (מה איתה?)
שבכניקים-ירדנוש עוד משהו? יעלוש, מה אמרת שאת לוקחת? חוץ מזהה אפשר לעשות סתם דברים בין לבין, כן? לא חייבים להיות מרובעים וכל אחת תעשה רק את שלה... לדעתי מי שאחראית על משהו צריכה לדאוג שיהיה לפחות 1 כזה בשבוע.. זה לא אומר שאחרות לא יכולות לעשות.. לא?

../images/Emo26.gif

פרשת שבוע והלכה יומית- אני אחראית
מי שרוצה נושא מסויים להלכות יומיות- שתשלח מסר
כמו שאמרת- מי שאחראית, שתדאג שיהיה פעם בשבוע לפחות, אבל גם האחרות יכולות לעשות- בכיף

אלעריש

New member
וואו... שבוע לא נכנסתי לפורום וכמה שינויים...

בס"ד אני בטוחה שלטובה
יעלוש, בהצלחה!!!

למעלה