לברי החמוד... שפתח לי גלריה.. ולכולם: חג חנוכה שמח
ש שוקולדה מתוקה New member 6/12/02 #1 ../images/Emo142.gif לברי החמוד... ../images/Emo9.gif שפתח לי גלריה.. ולכולם: חג חנוכה שמח
ש שוקולדה מתוקה New member 6/12/02 #2 הילדה מהתמונה הנ"ל היא משבט האקה בצפון תאילנד. וזאת תמונה מקו-סמוי.
ש שוקולדה מתוקה New member 6/12/02 #3 אה, כן... ../images/Emo142.gif התכוונתי להגיד שמצאתי עוד כמה תמונות במחשב...
ש שוקולדה מתוקה New member 6/12/02 #4 ../images/Emo142.gif ומה עם הלוטי../images/Emo35.gif סוף סוף קניתי חלב מתוק... אבל עוד לא הכנתי, כי... הבצק צריך לנוח 3 שעות - לבינתיים לא הסתדר לי עם הזמנים..
../images/Emo142.gif ומה עם הלוטי../images/Emo35.gif סוף סוף קניתי חלב מתוק... אבל עוד לא הכנתי, כי... הבצק צריך לנוח 3 שעות - לבינתיים לא הסתדר לי עם הזמנים..
ש שוקולדה מתוקה New member 10/12/02 #14 ../images/Emo41.gif הקישור בחסות ברי, כמובן.. [כל הזכויות שמורות] & welcome back
V V a r d i t New member 6/12/02 #7 וואו... מסעדת שושנה! לא יכולתי לוותר על פלאפל שם.. במיוחד עם סיינפלד ברקע! חבל שלא השקעתי בצילום של המקומות האלו...
וואו... מסעדת שושנה! לא יכולתי לוותר על פלאפל שם.. במיוחד עם סיינפלד ברקע! חבל שלא השקעתי בצילום של המקומות האלו...
S stan_southpark New member 10/12/02 #11 ../images/Emo6.gif מסעדצ שושנה ראיתי דוכן בצינג מאי של שלטים לדלת ודברים כאלה והיה כתוב בשלט אחד:"חישראלים שלטים בעיברית"
../images/Emo6.gif מסעדצ שושנה ראיתי דוכן בצינג מאי של שלטים לדלת ודברים כאלה והיה כתוב בשלט אחד:"חישראלים שלטים בעיברית"