לוח הודעות

• פותח הנושא PY
  • פורסם בתאריך

PY

New member
קבוצת PY Image Ltd מחפשת "בית חם" ל

קבוצת PY Image Ltd מחפשת "בית חם" לגור. http://pyimage.nord.co.il/site/dog(heb).asp

mwuh

New member
צ´או צ´או למסירה

ברשותי צ´או צ´או כבן 5 בצבע דבש מדהים ואני מחפש לו בית חם בעקבות חוסר יכולת לטפל בו נאמנה. קוראים לו בנג´י והוא פשוט יפיפה. אין לבנג´י תעודות. למעוניינים אני ב - [email protected]

shanty.G

New member
../images/Emo107.gifאבודים/אימוצים../images/Emo108.gif

נא לשרשר רק פה, תודה

הפגנה נגד ניסויים בבעלי-חיים מחר - יום רביעי

לפרטים: עמותת אנונימוס: 5226992-03 קובי: 231265-054

shanty.G

New member
שימו לב, הסיפור של איה../images/Emo102.gif

לא קשור לפורום שלנו, אבל חשוב מאוד. להלן ההודעה של איה@ מנהלת פורום בלוגים ויומנים אישיים - בתפוז: _________________________ ביום רביעי הקרוב 24.4.02 בשעה 20:30 בערוץ 10 במסגרת התוכנית "שטח פרטי" - של יעל דן, יוקרן סרט. בסרט אני מספרת את סיפורי (הסיפור של איה). וסוגרת מעגל עם מקומות ובעיקר עם אנשים מהעבר. הנה התקציר: איה נפגעת גילוי עריות - שרק בגיל 40 העיזה וחשפה את סודה. בסרט איה מתאמתת עם המורה/מחנך ומנהל בית הספר בו למדה בגיל 16 אליהם פנתה לקבל עזרה כשהיא בהריון מאביה - הם לא עזרו! איה שואלת אותם היום - למה? יחד עם חברותיה איה - מובילה את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. בתוכנית מתראיינת פרקליטת המדינה - ומציגה את עמדת הפרקליטות בנושא. הסרט מציג את נצחון המאבק של ניפגעות גילוי עריות. הסכמתי להצטלם ולהחשף: כדי - להגביר את המודעות לנושא. כדי - לעודד נשים כמוני - "להשתחרר" מהסוד הנורא - לספר, לדבר, להוציא. כדי - להרתיע. כדי - לחזק את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. כל אישה שישית - היא ניפגעת גילוי עריות (לפי הסטטיסטיקה של אגוד מרכזי הסיוע לניפגעות תקיפה מינית) למענן - ולמען המאבק - אנא עיזרו להפיץ הלאה את המסר. תודה. איה.

מישהו צריך...

הכנסו לתרום לנזקקי עירכם באתר: www.banknizkakim.co.il כל דבר שאתם מתכוונים להחליף בבית ולזרוק את הישן, יש מישהו במדינה שצריך את זה. תודה מראש לפרטים נוספים צרו קשר: קרן - בנק ניזקקים מידע נוסף: לאתר

kasa

New member
עזרה - דחוף ! דחוף ! דחוף !../images/Emo53.gif

כלבה מתוקה, יפה עדינה ומקסימה (כנראה זאבה מעורבת). ייתכן שבהריון (לא בטוח... השערה) - מסתובבת בצומת כרכור כבר שבוע ימים - עזובה ואומללה. כנראה נזרקה שם. בשמחה הייתי מאמצת. יש לי כרגע 6 כלבים, ואין לי שום אפשרות להחזיק כלב נוסף. אתם חייבים לעזור. פשוט - כלבה מדהימה ועדינה... זקוקה לבית חם. חבל עליה. אפשר להתקשר אליי, וגם להשאיר לי הודעה בטל´: 996076-054. כואב לי הלב עליה... לראות את עיניה העצובות... כנראה שהיא גדלה בבית... (לפי השקט והעדינות). תתקשרו !!! שרית.

למעלה