מחשבות שאחרי

תלתלית

New member
../images/Emo142.gifמחשבות שאחרי

לאלה היפה, מה יהיה איתך תגידי? שוב ושוב מתערבלת לך הנפש, ואת לא מצליחה ללמד את עצמך שום דבר. פשוט שום דבר. אז את לוקחת את החפצים שלו, ואת שמה אותם בסלסה בינונית כזו, שקונים באופיס דיפו בשלושה שקלים, הוי אלה אלה ..את חושבת שזה יעזור במשהו? כמה פעמים זה כבר עבר לך בראש? תשמעי לי- החפצים נשארים בלב, כמו התנפצויות של זיכרון, שאותם אי אפשר לשים בשום סלסלה שעולה שלושה שקלים. הלוואי והיו סלסלות כאלה לענייני הגעגוע. אני רואה אותך עושה את זה מהר, פוחדת שילך הרגע. חוששת שיגיע הרגע הזה שהשפויים קוראים לו חרטה. אבל את ואנייכולות לא לקרוא לו, או פשוט לקרוא לו "הרגע הזה, שבו הפסקתי לחשוב". הרי אצל אנשים כמונו, החרטה היא כמו צלקת. כמו צלקת אינסופית שבאה בחלומות. היא גם באה בשירים, היא באה ברוח שנושבת, היא באה בספרים. את יודעת שהיא באה גם בריח.אי אפשר לשים ריח בסלסלה, יש שם חורים כאלה, חורים של אהבה. מה תעזור הסלסלה, הגידי לי אלה? מה יעזרו המגנטים האלה שעל המקרר? מה יעזור המעטה הזה של הלכאורה שפיות? והדמעות חונקות אותך. אבל את לא בוכה. בכי כבר, את מעצבנת אותי. את פוחדת מהדמעות? אל תדאגי, בעיניי, את תהיי יפה בכל מצב. רק תחליטי כבר מה את רוצה, ועזבי אותי מסלסלות. כי תאמיני לי, אני יודעת שהן לא עוזרות בכלום. זה סתם. רק להשתיק את האחרים. זה סתם. תלמדי את עצמך לשכוח. אולי זה יעזור. גם אני אנסה. מבטיחה.

zoeid

New member
תלתלית המקסימה,

ההודעות שלך ממש מעניינות ומרגשות, מסתכלת על הסידרה באופן שונה ולוקחת אותה לתוך החיים הפרטים שלך. אני דווקא לא חושבת ככה, הרי את יודעת, צריך להתחיל מאיפשהו, ואלה מתחילה מסלסלה. הרי כשרוצים לקום, צריך להעזר במשהו. אז אלה מתחילה בלהכניס תמונות, מזכרות, לסלסלה. ועכשיו זה לא נראה מנקודת המבט שלך, הרבה. אבל לי זה נראה צעד ראשון ענק, היא הבינה והתפקחה, ועשתה משהו קטנציק, שבקרוב יהיה ענק. אני חושבת שכן, אלה כן תתגבר על יואל, מעט. זה מתחיל בלאסוף הכל לתוך סלסלה שקונים באופיס דיפו בשלוש שקל, עד לסוג של אפאטיה כלפיו. געגוע, אבל לא געגוע מעיק וכואב, געגוע נוסטלגי שעושה לחייך. ואולי אני טועה, אולי בהמשך העונה, נראה שאלה כן מתגעגעת באופן שמעיק לה, ואולי כן עצוב לה. אבל אני רואה את זה ככה בנתיים, כסוג של התחלה לדרך חדשה. לדרך עם הבנזוג האחר, והבת. ורפי ברקע.

../images/Emo41.gifפרק 49 - דסק טופ../images/Emo41.gif

אויי, דורון דורון
... איזה מסכן. איזה חרא של מזל יש לבחור... אני ממש מרחמת עליו.
כל מה שהוא עושה לא מצליח לו.... בעיקרון, לא כ"כ אהבתי את הפרק... הוא היה טוב, אבל אני אוהבת פרקים שאני בוכה
בהם
היום אהבתי את אלון.... ואני בדרך כלל לא אוהבת אותו.... כי אחרי הכל, רפי ואלה צריכים להיות ביחד... אבל היום ממש הסכמתי עם מה שהוא אמר. והמשהו הזה זה בדיוק מה שרפי לא היה יכול לומר "אני מקנא" ....
אלה כלבה. תמיד חשבתי עליה ככה... והיא תמיד תשאר ככה... ללא ספק, יואל היה מקסים... עם המשפטים שלו. אחחחח... איזה משפטים
כל הקטע הזה עם אפי ודניאלה צריך להיגמר כבר
אוף... שינסה להתחיל איתה, להטריד אותה... העיקר שכבר כל זה יגמר
חח... גם אני רוצה שילוו לי ככה סתם 43, 450 ש"ח
זה בהחלט היה מוזר... העדיה הזאת בטח מליאנית, והיא לא באמת דתיה....

טוהר88

New member
הפרקקקק...

היה יפה מאווודדד מאוד אהבתי אותו... התאכזבתי מדורון קשות קשות קשות - אני אוהבת את דורון הישן הפשוט מדרום ת"א מזה הוא בא לנו פה איש עסקים אני ממש הייתי עצובה בגלל זה - איפה דורון הפשוט המקסים מזזזהה?... ובמילה אחת ויחידה - א-כ-ז-ב-ה-! אולי בהמשך יפתיעו אותי והוא יחזור להיות כמו שהוא היה?... בקשר לדניאלה עצוב עצוב מאוד מה שקרה עם איתן ואיה - אני ממש מרחמת על המסכנה הזאת ממש כל פעם דופקים אותה זה לא יאומן ... אוח יואל יואל מה אפשר להגיד על יואל שרפי עוד לא אמר ?... ממש כובש באמת כבש אותי עם כל המשפטים שלו - הוא ניראה מעולה מדבר מעולה בטוח בעצמו... זה נפלא... אלה שונאת אותה ממש ... היא משחקת באנשים - ביקשו ממנה כבר פעם אחת להפסיק אבל היא לא מפסיקה- זה לא יאומן האישה הזאת שתפסיק כבר היא מעצבנת לאלה!... רפי ואלון ממש מסכנים בגללה וזה מעצבן... עוד כמה אירועים - 1. מזה היה אמור להביע שאלון אומר- "לקלח"? כל פעם שאני שומעת מישו אומר "לקלח" נהיית לי צמרמורת בכל הגוף ועולה לי תמונה לראש של איזה ערס- אבל אלון בחיים שלא הייתי חושבת כככה ואני בטוחה שזה לא היה כתוב לו בתסריט ואם כן אז לכותבים יש בעיה רצינית.... 2. השיר שהושמע כאשר אלון אכל את המרק - שיר הכי יפה בעולם אני מחפשת אותו כבר חודשים איך קוראים לשיר הזה מישו יודע?... אני לא הספקתי לעקוב בכתוביות איך קוראים לשיר!!! מה שכן מצאתי את המנגינה שאני מחפשת כ"כ הרבה זמן קוראים ל glasses וכדי שהיא תיהיה לי אני צריכה לקנות את הפסקול וזה מה שאני הולכת לעשות...:) 3. משו קצת שטותי אבל בכל זאת :) בסוף הפרק "דסק טופ" אלה שינתה את התמונה של רפי וליה לתמונה עם דגים - וזה בדיוק מה שיש לי על המסךךך כמה שמחתי ... טוב אמרתי לכם שזה שטותי..:) טוב שיהיה לכולם שבוע מעולה ומאושר... ועד לפרק הבא...

Gods Wave

New member
בהחלט : )

כל פעם שהיא מושמעת זה מכווץ לי משו בפנים... את יודעת של מי זה..?

טוהר88

New member
גורדניק וסלאבה

ככה כתוב בדף שיש על הדיסק אבל אני לא יודעת איך כותבים את זה באנגלית...

תלתלית

New member
תודה

אני מרגישה שאלה התחילה את החיים עם האלון לפני שהנפש של רפי עזבה אותה באופן מוחלט, וככל שאני מעמיקה לחשוב על כך, אני מגלה שאין שום נקודה שבה היא היתה באמת יכולה להתחיל את הקשר עם אלון כדף חלק. אני מבינה שאי אפשר להיות דפים חלקים, תמיד יוותר בנו החיספוס של האהבה הקודמת.של האני הקודם שהייתי. או לפחות של זה שאני זוכרת שהייתי. תמיד ישארו בנו הייסורים האלה שאנו עושים לעצמינו (שהם בדרך כלל משום דבר). אני אוהבת את אלה. אפילו שהיא מעצבנת. אני אוהבת אותה כי היא גורמת לי לכתוב אותי. וגם כי היא יפה (זה ברור,לא?) מחשבות על אלון, גם לאלון זה לא יעזור. זה לא יעזור לאלון. תבין - אי אפשר לשכוח באופן מוחלט ולא משנה מה מצוייר על השומר מסך. הלב בונה מסכים בלתי נראים כל הזמן. אבל אלה ישנה איתך, אתה חצי אבא לליה. אתה מלטף אותה בלילה וקורא לה ואיתה בספרים שלך. אני חושבת שכדאי לך להניח לה להניח לעצמה לבד. כי זה לא יעזור לך. תראה אלון, כל השיחה הזו לי באופן אישי, היתה גורמת להיווצרותם של כמה שומרי מסך בנשמה, ככה מכל סוג. שיהיה. ליתר ביטחון. אז תן לה כבר אתה את הביטחון הזה. ותשתוק. הכי חשוב זה שתדע לשתוק לפעמים. אני יודעת שאתה מקנא. תמיד מקנאים בעבר. אבל עזוב אותו. הוא כבר עבר. רק תהייה שם. בסבלנות, לאט לאט - היא תהיה שלך בכל יום, עוד קצת יותר. הלוואי ואקשיב לעצמי.

Gods Wave

New member
לוידעת...

ראיתי את הקליפ של השיר של אבוטבול... נורא מרגש לדעתי. ואני חייבת לציין שלמרות שאלה ורפי אמללו זה את זו, קצת מתגעגעת לתקופה שלהם ביחד. (אני סאדיסטית..?)

קארי3

New member
זה היה אקט רשמי בלבד

בשביל אלון.כי לאלון הפריעו התמונות ורק בזכות אלון היא הצליחה "להגמל" מרפי המתעלל הסדרתי. באמת חבל עליו. אבל אני חושבת שהוא גילה על עצמו משהו איתה. לפני שהוא הכיר אותה הוא היה גאון מוזר וילדותי פחד אבל איתה הוא לומד על רגשות ואיך לחבר את החכמה שלו ליחסי אנוש גם ובכלל הוא פתאום הפך לכל כך בוגר אבל משום מה היא הפכה פתאום לילדותית.ואכן בחור אחר כדי להגמל בחור פוגע זה ילדותי. נראה כאילו הם התהפכו בתפקידים. היא היתה תמיד הבוגרת הטפשונת והוא הילדון הגאון איכשהו הם למדו הרבה ביחד. אבל כן נכון לעכשיו חבל לי על אלון. נורא מוזר לי שלאלה אין הרבה אופציות לבחירה היא פשוט אישה ברמה כנראה שזה בגלל הבדידות שלה כשגם אותה אני לא מבינה איך. איך היא יכולה להיות בודדה כל כך שהרי תמיד הוצגה בסדרה כמיסיס פרפקט אז סתם עשו את זה? אולי היא הוצגה כמיסיסי פרפק רק כי היא היתה ליד רפי? נורא מוזר.ופתאום עכשיו היא משתגעת? מעניין שבסדרה הזאת כל הגיבורות שנחשבות ל"מושלמות" משום מה לא הולך להן ואין להן הצעות מספיק. מעניין אם יש פה איזה אמירה מצד רני בלייר או איך קוראים לו התסריטאי?

qt1

New member
רני בלייר../images/Emo13.gif אבל יש כמה תסריטאים

אם אני לא טועה. אהבתי את רפי בפרק הזה, הוא ממש רפי חזק! גאה בתמונות , נכנס לבית של אלה עם כל הקושי שבדבר, הקשר עם עדיה מעניין לי מאוד, רפי נראה לי מאושר ושלם עם המצב. בפרק הזה ראיתי את רפי כמו שתמיד הייתי רוצה לראות אותו, יציב ובדרך הנכונה... יואל מפתיע אותי מאוד, אני לא זוכרת אותו כל-כך מאוהב, גם לא בנועה , גם לא באפרת רייטן , נו מה היה השם שלה בסידרה? עם יעל זה נראה הדבר האמיתי, פתאום מחפש דירה, אומר שהוא בן 40 , רוצה להתנהג כמו בן 40 , נותן לה כרטיס להצגה והעבודה עדיין חשובה לו , מראה רצינות הבחור מאוהב אבל לא מאבד את הראש, זה יואל אחר , זה יואל משופר בעיניי. על אלון אני לא מרחמת , אני לא חושבת שהיה לו מה לחפש עם אלה מלכתחילה , זה לא שהיה לאלה רע עם רפי , זה שהיא החליפה בין רפי לאלון , אני לא זוכרת שיחה בינה לבין אלון שבה היא מספרת כמה רע לה עם רפי אולי כי זה לא היה המצב אף פעם , אני גם לא ממש מבינה מה גרם לה לעזוב את רפי חוץ מזה שהיא מתוסבכת לגמרי בעיניי. וכל מה שהיא אמרה לרפי על אלון בזמנו, נשמע לי כמו נקמה של אישה שבגדו בה ומנסה להחזיר , משחק של ילדים
אלון אוכל את מה שהוא בישל ואני מניחה שהם לא ישארו ביחד וגם לא הייתי רוצה שהם ישארו ביחד, כבר כתבתי בעבר ואני עדיין מחזיקה בדעתי שאלה צריכה להיות לבד , עם בן זוג שקופץ לבקר, יזיז זה מספיק בשביל אלה ולא יותר כי היא פשוט אישה אגואיסטית מאוד וילדותית. דניאלה- שאלוהים יעזור לה! הדביל הזה דופק את השותפה שלה , השותפה ממש לא נחמדה ,למה היא לא קמה ועפה משם? עוד התמודדות ובשביל מה היא צריכה את זה? אולי החוזה שהיא חתמה עליו הוא לכל החיים?
היא שרה זוועה, מזייפת נורא , אין לי מושג למה לא הפסיקו את הבדיחה הזו חבל שלא נתנו לדניאלה משהו יותר מכובד לשחק בו , נראה לי שלא היה להם מה לתת לה כי שירה זה ממש לא התחום שלה, גם אם זו שירה כואבת , הבחורה לא זמרת ולא יעזור כלום! דורון לא הפתיע אותי, כרגיל יש לו בעיות וכל העולם דופק אותו, זה דורון וזה קצת מתחיל לשעמם שאף פעם לא מצליח לו. היה פרק טוב וקצר מדי , כמו תמיד

למעלה