../images/Emo142.gifמתי יודעים שזמנכם עבר?[ארוך]
שלום לכולם
שמי קרן ואני מנהלת את פורום תאומים ושלישיות [331] את היסודות של הפורום הנחתי לפני למעלה משנתיים, חיפשתי מקום שבו יבינו אותי, שבו אוכל לשאול שאלות ואקבל מענה מאנשים שיכולים להזדהות עם מצבי לאחר שנולדה לי השלישיה.... נכנסתי לניהול עם מוטיבציה מדהימה, רציתי לתת לקהילת התאומים והשלישיות
מלוכד...מקום שיתן מענה לחתך ההולך וגדל של האוכלוסיה ומאידך מאוד ספציפי... בפורום גולשים נשים בהריון רב עוברים... עוד גולשים הורים לתאומים/שלישיות בגילאים שונים [מגיל הרך ועד העשרה] בפורום גולשים תאומים בעצמם, דודים, סבים של תאומים ועוד.... לאחר תקופה לקחתי לי שותפה לניהול...חברה מדהימה ומנהלת נפלאה! בניתי [עם עזרה רבה מחבר מדהים!] לקהילה אתר מדהים עם המון אינפורמציה... וזהו, לא אומר מה עוד עשיתי/תרמתי לקהילה כי אשמע בלתי צנועה ואינני כזאת [רק רוצה להבהיר את הפואנטה] לאחרונה נעלמתי מהשטח, מדובר על [קצת] יותר מחודש...מסיבות רבות: -אחותי עוברת לגור לידי והיא צריכה אותי [עוברת מדינה -מישראל להונגריה] -אני בונה את ביתי וזה מרגש אותי מאוד! -נכנסתי למין שנת חורף ארוכה [הקור פה יכול להכניס כל סוס לשינה כזאת] -אני מודה, אני גם שחוקה, הרבה הרבה זה גם עייפות החומר... פורום תאומים מלבד מידע משמש כפורום תמיכה...שנתיים של נתינת מענה ועשייה מראים כעת את תוצאותם תרתי משמע... 1-הפורום פורח מתמיד 2-אני שחוקה מתמיד כתבתי מכתב [לשותפתי, נטע ואפרת] והבעתי את רצוני לפרוש מניהול, קצת כבד לי אבל זה הכי פייר כלפיי וכלפי הקהילה... אני לא בטוחה שפסק זמם מהפורום זאת התשובה לה אני זקוקה, אני חוששת שזה לא יועיל לי....אני גם חוששת להצטער שעזבתי את הבית שלי... אני רוצה לשים את הפורום מאחוריי ולא להרגיש מחוייבת להכנס ולעשות כי אין לי הכוח והרצון לזה....אני מבולבלת..אבל יודעת כמעט ללא ספק שזה מה שאני רוצה, לפרוש.... אז למה אני כל כך מבולבלת? ולמה אני כותבת את ההודעה כאילו אני בדילמה? נראה לי שהגיע זמני לפרוש ולתת לקהילה החמה והמדהימה שהקמתי להמשיך בלעדיי ואין לי ספק שהיא תעשה זאת ותצליח! אני לא יודעת מה אני רוצה מכם... האם מישהו הרגיש פעם שזמנו עבר? [מין הסתם גם אם כן ואתם קוראים את הודעתי אז כנראה שתחושה זו אם היתה לכם נעלמה...] איך אדע שאני עושה את ההחלטה הנכונה?
שלום לכולם