סופשבוע רגוע בפורום מעריב לנוער

mor000

New member
../images/Emo142.gifסופשבוע רגוע בפורום מעריב לנוער

אני לא יודעת מה איתכם אבל הסופי שבוע שלי כבר ממזמן לא רגועים, את כל הדחיות ממהלך השבוע דחיתי לסופש הזה שמתברר כסוף שבוע לחוץ למדי. זה מתחיל מלחץ של מבחנים עד לעבודה ובין לבין שעות שינה שלא הושלמו וזה פשוט לא נגמר!!! אני רוצה לאחל לכולכם שיהיה סופשבוע נעים, בלי יותר מדי מחלות וכאלה. בנוסף, אתם מוזמנים לפתוח דיונים, לשאול שאלות שמעניינות אתכם, לדבר עם הכתבים של המערכת או סתם לברבר על אה ודע ובצפר ובלע בלע בלע. את כל ההודעות אשר לא קשורות לשום נושא שכבר נפתח בפורום אנא שרשרו לפה, אלא אם בכונתכם לפתוח דיון חדש. פשוט לימדו מה שווה נושא חדש שיעמוד בפני עצמו ומה היא סתם הודעה או שאלה או הבהרה. ד"א סיימתם כבר לקרוא את העיתון השבוע? ספרו מה הכי אהבתם...

יום של הופעות ענק של האמנים הכי הכי מצליחים..

3 לפברואר מועדון הצצה רמת השרון מהשעה 19:15 עד 23:30 יתקיים ערב ענק של הופעות מירי מסיקה, אריק ברמן, קרן פלס, דן תורן, דודי לוי, אור גל במופע בכורה, סי היימן, ועוד הפתעות.. כרטיס כניסה לערב המיוחד הזה בשויי 120 שח ניתן לרכוש כרטיסים עי יצירת קשר במייל הבא- [email protected]

סער ג1

New member
סופ"ש נעים!

עם מינמום לחץ, מקסימום רוגע וכיף והרבה הרבה נחת מהכל.

matane12

New member
מותר להעתיק לבלוג שלי חלק מהציטוטים של "החוק

"מת מצחוק" 3 או שאסור? זה לא נראה לי עבירה על זכויות יוצרים

mor000

New member
אתה פשוט יכול...

לתת קישור לעמוד הכתבה החלקית בפורום... ככה אין בעיה של העתקה וכל השאר \=

matane12

New member
בוא נתחיל בכמה דברים

1. אני בן 2. לא. אני לא רוצה שייחשבו התכוונתי לתת קרדיט שאלתי, אם למרות הקרדיט אסור להעתיק

SpongBobit

New member
אני יודעת, ה-ה' ברחה לי..

חשבתי שאתה רוצה להעתיק, אבל בלי לתת קדיט.

lady duck123

New member
שאלה

בגיליון האחרון(2,597)שבו הייתה כתבה על היי סקול מיוזיקל כתבתם שזאק אפרון לא שר את כל השירים בסרט הראשון מה זה אומה שלא בכל השיר שהוא אמור לשיר הוא לא שר?

שחף שלר

New member
נכון

הקול שלו עורבב עם זמר אחר, כך שבתוצאה הסופית הקול שלו מוקסס וכמעט לא נשמע... בדיסק השני הוא כבר שר הכל לבד. מקווה שעניתי על השאלה :)

tali44

New member
היי לכולם....

טוב בעיקר רציתי להגיד תודה על הפוסטר המדהים ששמתם של בריטני ספירס לפני כמה שבועות!!
ונחמד שיש פה פורום לעיתון וכל זה... שבוע טוב לכולם!!

למעלה