סיכום הסקר וסקר חדש

../images/Emo142.gif סיכום הסקר וסקר חדש ../images/Emo142.gif

כזכור, הסקר שהועלה בשבועיים האחרונים שאל: איזה אלמנט בפלויד הכי מושך עבורך? סה"כ, 30 איש ענו על הסקר. מתוכם, מחצית ענו כי המוסיקה - המלודיות והמקצבים - הם האלמנט המושך ביותר עבורם. 5 ענו כי המילים הן המושכות ביותר, ו-4 מעדיפים את נגינת הגיטרה של גילמור כאלמנט המרכזי. שלושה משיבים רואים את האפקטים המיוחדים באלבומים כיחודיים ללהקה, ומשיב/ה אחד/ת העדיפה את הקונצפטים, ובדומה משיב/ה אחת/ד את הסאונד הפסיכדלי. עוד אדם שאל "מי זה פינק?". אף אחד לא בחר/ה באופציות של סיפור הלהקה, או האפקטים בהופעות - כנראה כי אלמנטים אלו אינם מוכרים דיים לקהל הישראלי, מסיבות מובנות. למרות שזהו אינו סקר אמין סטטיסטית, כמובן, נראה שמבין הגולשים המגיעים לפורום הזה, קיים רוב שעבורו המוסיקה היא הדבר החשוב ביותר - יותר מהרעיונות שמאחוריה, או צורת ההצגה שלה. הסקר שהעליתי עתה - באיחור של חצי יום בגלל תחרות הלוגואים - שואל שאלה פשוטה עוד יותר: כמה אלבומים של הפלויד יש לכם? האם אתם completists, שיש להם כל דבר הקשור לפלויד, או שאתם מאזינים "מזדמנים", המכירים מעט מיצירתה של הלהקה - או משהו באמצע. יהיה מעניין לראות את התוצאות של הסקר הזה. אני שוב פונה לאנשים עם רעיונות לסקרים שיפנו אלי. אמנם, יש לי רעיונות למכביר, אבל הרעיון הוא שהפורום יעוצב גם על ידיכם.

GingerBread Man

New member
אלבומים מקוריים?

יש לי את פולס, סוסרפול ואמהגומה לא מקוריים יש לי את כולם.

Crazy Diamond85

New member
בקשר לסקר הקודם

אני דווקא יצא לי לשמוע רבות ואף לראות את חלק מהאפקטים המרהיבים אם יורשה לציין בהופעות של פינק פלויד, וזה אכן מוסיף, אך זה לא בא בשבילי לפני המוסיקה, רק מוסיף, כאילו... זה כמו שאו תשמעי רק את המוזיקה, או שיתנו לך סתם הופעה עם אפקטים מרהיבים, בתכלס, מה תעדיפי??

emmily plays

New member
יש לי כרגע כמעט את כל אלבומי האולפן

חוץ מרליקסוה2 האחרונים שכידוע אני לא ממש מתלהבת מהם בלשון המעטה גם את החומה אין לי כאלבום אולפןאלא את אלבום ההופעה וכמו כן פאלס הוא הראשון של פלויד שרכשתי אי שם בגיל 17

Miss CB

New member
לווא דווקא כי לא מכירים...

אפקטים אין לי על מה לדבר, לא ראיתי אף פעם הופעה שלהם מן הסתם. אבל סיפור הלהקה אני מכירה - אולי לא כל פרט פצפון אבל כל מיני דברים מעניינים אבל בתכלס זה סתם רקע. זה מעניין, אבל יותר מושך מהמוסיקה זה בטח לא!

הכוונה לאלבומים שאינם בוטלגים

אלא אלבומים שהלהקה הוציאה באופן רשמי. גם אם יש לכם את זה צרוב או ב-mp3 וכו' - זה נחשב. אני רק לא רוצה לדעת מזה.

למעלה