סיכמו"ש מסוכמ"ש

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo142.gifסיכמו"ש מסוכמ"ש../images/Emo142.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות?
סופ"ש מהמם

veredmp

New member
../images/Emo142.gif מסכמ"שת סכמ"ש ../images/Emo142.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי) - "לשם" ו"ילדה שהתבגרה" (מפתיע, נכון?)
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי) - "המיסטיקנים הסינים"
בילוי השבוע שלכם - הופעה של קרן ביום ראשון, שאירחה את נורית גלרון ורמי קלינשטיין. האירוח של נורית היה מהמם ברמות קשות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - שלוש אמהות (כל הדיבורים על זה עשו לי חשק.........)
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע - ציפורי לילה ביום ראשון, במיוחד הקטע שבו קרן סיפרה בפרוטרוט מה היה ביום כיפור בבית החולים
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) - היו כמה תמונות מהממות ממסיבת סיום הצילומים של מעורב ירושלמי. למי שפספס - http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbum.asp?f=1324&g=20091
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - ההופעה של קרן היתה ממש כיפית וגם קרן היתה ממש מקסימה אחריה (גם אם ראינו אותה רק לשתים וחצי שניות...........).
משפט השבוע שלכם - "אי אפשר גם לצום וגם לרוץ לבית חולים!" (אני לא מצליחה להרגע מהסיפור הזה
).
שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות? כמה זמן לא אכלתי כדור שוקולד! שמישהו יכין לי, ואז נבחן את זה בזמן אמת
סופ"ש מהמם לכולם! נ.ב. אני חושבת שזה הסכמ"ש הכי ארוך שאי פעם עניתי עליו, ועוד עניתי בשבוע שבכלל לא פגשתי את מירי. זה חייב להיות איזשהו סוג של שיא.............

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-טיול לילי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-TOM JONES DELILAH THE CORRS – BREATHLESS בילוי השבוע שלכם-הופעה של אילנית סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האח הגדול תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-רשת ג תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שיחה טובה עם ידיד משהו שהרס לכם את השבוע-שהייתי קצת חולה ובוטל בילוי שנורא רציתי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מפגש פורום,סרט כנראה מאכל השבוע-פנקיק משפט השבוע שלכם- האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות?תלוי...

מסכמת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- האביב שלי יגיע שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- נומי בילוי השבוע שלכם- החג! וטיילתי בתל אביב עם החברה הכי טובה! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול
וראיתי חצי מאביבה אהובתי תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- לא שמעתי תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ביליתי עם החברה הכי טובה שלי היה ממש כיף! והמשפחה המורחבת התארחו אצלנו בחג! משהו שהרס לכם את השבוע- אני לא חושבת שהיה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כנס משצ"ים, יומולדת לאחותי הגדולה מאכל השבוע- סלט חצילים של סבתא משפט השבוע שלכם- "כמה אתן דומות, כמה אתן דומות" סבתא שלי עליי ועל אחיות שלי ואמא שלי על אחותי וסבתא שלי
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות? אחרי צום של 5 שעות, אז הוא הרבה יותר נחשק לא?!
שבוע נהדר לכולם!!

איריס מ

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "האור יזרח גם בנפרד", "ערב חג". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- "פיז'ו 92", "לוקח ת'זמן". בילוי השבוע שלכם- עזריאלי בתל אביב. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שלוש אמהות. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- גלגל"צ. תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ערב חג עם המשפחה. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- נסיעה ביום ראשון
מאכל השבוע- שווארמה. משפט השבוע שלכם- סופ"ש נפלא לכולם
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא. שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות? תלוי, אם זה אוכל חלבי אז אחרי האוכל.

dxe בן

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שלום לאמונות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- just dance בילוי השבוע שלכם-סרט סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לכודים ברשת ,מישפחת סימפסון תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו---=- משהו שהרס לכם את השבוע- וואי זה ממש ארוך הסיפור משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ----- מאכל השבוע- צ'יפס משפט השבוע שלכם- "הם יותר נטל מאשר נכס" האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות? קר ,עם פיצפוצים ואולי גלידה

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- "ערב חג" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- "בובת קברט"- דנה לפידות בילוי השבוע שלכם- בית- שבוע שלם חופש מהצבא! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סרוגים! תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- לא שמעתי תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שבוע בית, זה תמיד טוב אחרי לחץ בצבא! משהו שהרס לכם את השבוע- ששבוע הבא תרגיל ! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חג שוב! חח לפחות אני אהיה בבית! מאכל השבוע- לחוח שחברה של אחי הכינה.. משפט השבוע שלכם- אם אין לחם תאכלו לחוח!
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? נופ שאלת בונוס: איך אתם אוהבים את כדור השוקולד שלכם, אחרי האוכל או אחרי צום של 5 שעות אחרי האוכל
סופ"ש סופני לכולם

למעלה