ספישל ברזיל בגיא פינס

../images/Emo142.gifספישל ברזיל בגיא פינס../images/Emo142.gif

מתחיל ממש עוד כמה דקות! כל התגובות והכל לכאן!לא לפתוח מליון שירשורים בקשה.. זהוו..צפיה מהנה!

ואווו../images/Emo97.gif../images/Emo25.gif

היה פשוט מדהים!אין לי מילה אחרת...מדהים!! הספישל המושלם הזה זה כפיצוי על הקטלוג חח.. אין היא היתה כל כך מושלמת..ומצחיקה.. למשל אהבתיי ביותר את הקטע שהיהדוה קם משינה ואמר "היא למשל התערורה" חחח ורואים אותה מתחבתר מתחת חשמיכות ואומרת "תפסתם אותיי"! ושהיא "מתרגמת" מה שהבחור ההוא אמרה "עליה".. וזהוו!!היא פשוט פצצה ויעלי כל כך מדהימה..שזה אי אפשר לתאר

Deacon Frost

New member
היה ספיישל נחמד ביותר.

לא שמתי לב ליהודה לוי, לדוגמנים ולדוגמניות האחרים (חוץ מלזה שאמר שיעלוש סקסית, מדהימה ולוהטת). יעלוש כמו תמיד הייתה מצחיקה, מדהימה ויפהפייה. היא הכי הצחיקה אותי כשהיא אמרה לחיים אתגר שלא תהיה ביניהם אף פעם אינטימיות מכיוון שהיא נשואה. משפט לסיכום: אני חולה על יעלוש!

Deacon Frost

New member
ד"א, לא כ"כ קשור ליעלוש, אבל

קשור לספיישל. תראו את הסרט "עיר האלוהים", זה סרט שצולם במקום שבו הם שמעו יריות, ובמקרה הסרט מספר על החיים של התושבים שם. סרט מרתק, מהמם ושווה צפייה. אחד האהובים עליי ביותר.

Deacon Frost

New member
לאלה שפיספסו אתמול את הספיישל

הנה המועדים של השידורים החוזרים: היום ב-20:45 בערוץ הבידור הישראלי (ערוץ 7 בממיר הדיגיטלי של "הוט"). מחר ב-22:18 ב"הוט 3". יום שישי ב-17:45 ב"הוט 3". יום שבת ב-15:45 ב"הוט 3". חוץ מזה הספיישל יהיה זמין מהיום בVOD.

Deacon Frost

New member
לא חבל שהיא עוזבת.

היא הגיעה למיצוי אישי בחברה, וכנראה שגם "פוקס" הגיעו למיצוי אישי מבחינתם. עכשיו היא תתחיל דרך חדשה, וזה לא סוף העולם, אני מאמין שיקרו רק דברים טובים בקריירה שלה עקב העזיבה (לא שעד עכשיו היו דברים רעים, אם לא מחשיבים את "תעביר את זה הלאה" ו"שחר"), וגם היא וגיא יוכלו להביא ילדים בראש שקט.

היה מדהים../images/Emo13.gif

פשוט מדהים אין מילים היה ספיישל משגע היא כרגיל הייתה מדהימה הכי נינוחה הכי מקסימה ראו כמה היא הייתה מאושרת וכמה היא נהנתה כאב לי רק המחשבה שזה הקמפיין האחרון נשארתי עם תחושה של עוד... אבל היה פשוט מושלם

Nofar723

New member
פשוט מדהימה!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא כל כך הצחיקה אותי בקטע שדוגמן אחד דיבר בטלפון וכאילו היא דובבה אותו "היא פשוט יפה" "אבלל היא נשואה"

Deacon Frost

New member
הנה מועדים של הש.ח:

היום ב22:15 ב"הוט 3". מחר ב17:45 ב"הוט 3". ביום שבת ב15:45 ב"הוט 3".

למעלה