סרסור תמונות נדירות

../images/Emo142.gifסרסור תמונות נדירות../images/Emo105.gif

סתם כמה תמונות נדיי+י+י+י+י+ירות שהיו במחשבי הקט והחמוד שמשון
מיצ'מיצ' מלמד את שאקי לנגון ב

../images/Emo77.gif-*-*והפתעה*--*../images/Emo77.gif../images/Emo105.gif

חוחוחוחוחוחוחוח שיהיה מעניין
זה תתקה אמרה לי לשים
אני לא אשמה
סתאםםםםם חחחחח :ו תתקה אמרה לי לשים 2..
מקווהה שנהנתםםם מהשרשר

michalas

New member
אלההההההההה ../images/Emo86.gif

בטח שנהניתייייייי
במיוחד מהתמונה האחרונה....

perrinat

New member
../images/Emo4.gifטוב, תקשיבו...../images/Emo103.gif

זה לא נראה לי כ"כ לשים את התמונה הזו פה.... היא לא קשורה לפורום, נהיו פה יותר מדי הודעות OFF לאחרונה... וגם עם הקטע של "ההסנפות" - לא מתאים... זה פשוט לא המקום
אז פליז תנסו להמנע מזה

טוב נינמע ../images/Emo105.gif

למרות שניראלי שזה קצת מעורר את הפורום .. והוא ממש ממש פעיל לאחרונה... טוב אבל אם את מבקשת אז אני מפסיקה..

Hurakano

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

יאללהההה נו קצת צחוקים מה יש ?? מה זה "נהיו פה יותר מדי הודעות אוף לאחרונה...." נה נה... נה נה גרעעע
בחיאת אי אפשר להפוך את הפורום למוסד שאקירה ורק שתדעי לך שאנחנו אחד הפורומים עם הכי פחות אוף טופיקים ! את מוזמנת לטייל בפורומים של הגיטריסטים והמתופפים ובפורומים של כל מיני כוכבי פופ ותראי איך העסק מתנהל שמה - "אהההה מה המצב שמוליק אתה בא היום לקניון ?" "כוס אמא של הבגרות המזדיינת איך היה לכם ??" "יאללה שתוק כבר גם כן אין לך שכל !" "רוצה שנוכיח לך שכן ???" ועוד דברי חוכמה ופילוסופיה למיניהם... והמנהל/ת נכנס/ת לבארדו בכיף !!!!!!! לא שאני רומז על משהו, להיפך, לדעתי זה גרוע מאוד, אבל זה ככה להראות לך שאנחנו יחסית למה שאת חושבת הכי פחות "אוף-טופיקים" בפורום ספרדית, את גם מבקרת שמה, ואת רואה איך הפורום מתנהל נכון ?? אנחנו מכירים אותו טוב מאוד, וגם עכשיו אחרי שהוא עבר את השיקום שלו העסקים מתגלגלים שמה כמו בפורומים שאמרתי.... חצי בלאגן ואוף טופיק, שיחות בין אנשים שלא קשורות בנושא המנהל מתלונן ? תפוז עושים בעיות ? -- לא והאנשים - מבסוטים אני ממש ממש לא רואה בעייה בפורום הזה.... בכלל לא ! הודעות רצות פה כל כמה דקות, יש צחוקים, אחלה אנשים, יש המון גלריות, ארכיון ענק של מאמרים, קישורים וכל מיני אחלה דברים את לא שבעה ??? אני כן. המנהלת מטורפת והיא מצליחה עם השיגעון שלה להפוך את הפורום לאחלה פורום שבעולם !
ושימי לב.... גם אם יש פה הודעות אוף טופיק, אנשים דואגים לעשות
בהודעת אוף שהם פותחים זה בסדר גמור פורום, חוץ מלהוות מקום של דיון על הנושא שלו הוא מוקדש, הוא מקום למצוא חברים, להעביר את הזמן בבית, לעשות צחוקים, לדבר בכיף עם החבר'ה שבו כולם פה מעידים שזה כמו בית בשבילם, כמו משפחה... ולא בית ספר אז בהתאם

perrinat

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

אין לי בעיה. אתה יודע שאני לא אמחוק/אחסום וכו', ואנחנו בהחלט משפחה, ואני לא מורה שאעמיד אותך בפינה (עומרי, למנהל
.....
) אבל גם במשפחה אמא אומרת לפעמים לא לגעת באקונומיקה (חחח... אני בקטע של מאפורות...) לאחורנה אופיום התחילו להתערבב עם שרשורים ענייניים, אז רק רציתי להבהיר שלא תסחפו עם
יותר מדי.

EOTA

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo88.gif

עוד פעם גונבת לי פטישים?

perrinat

New member
מאפורות = מטאפורות../images/Emo103.gif

אופיום = אופים........ חחחחח..... אתם רואים
בגלל כל ההסנפות יצא לי אופיום........

../images/Emo6.gif עומריקקק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

קראתייי את הנאום שלך פעמיים (
)
יש עתיד !!!! חוחווחוחוחוחוחוחוחחווחוחחחווחוחוח
האמנם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תתקהההה אמא אומרת לך לא לגעת באקונומיקה
? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחוחוחוחוחוווח

למעלה