עזרה בתהליך האימוץ

../images/Emo142.gifעזרה בתהליך האימוץ

שלום, בחודש האחרון התכתבנו רבות עם חלקכם בפורום זה, מאד שמחים היינו אם גבר אשר עבר את תהליך האימוץ יסכים לשוחח עימנו בטלפון, פגישה להבהרת תהליך האימוץ תעזור לנו מאד, אנחנו מונים ומזומנים, אנחנו התרגשות, ולרגע העצות מבחוץ ולא עצות מאלה אשר עברו אישית חוויה זו אינן נראות לנו מועילות. בברכה ואהבה, אריק ושי

../images/Emo4.gif אני לא גבר...

אבל אם עצות מ-זוג לסביות שאימצו, יועילו... רק תגידו! המון הצלחה ואושר!

שלום לך

האם התהליך הבירוקרטי שלך עם הרשויות לאימוץ מחו"ל זהות לתהליך אשר אנחנו אמורים לעבור? האם לאחד מאיתנו יש צורך ללכת לשם עם בת זוג פקטיבית או? כיצד העמותות לאימוץ מתייחסות לנושא לפני שאנחנו מתחילים בתהליך ? אם את מכירה משהו שיש לו נסיון? נשמח באם תשאלי אותו על כל פנים הרבה תודה אריק ושי

מישהו שיש לו נסיון בדרך לענות...

ו- בעמותות השונות יש יחס מעורב... התהליך משתנה מארץ לארץ... תלוי מאין אתם מתכוונים לאמץ ! לנו, אמרו ש-כיוון שאחת מאמצת כ-אם חדורית, אין שום משמעות להיותנו לסביות... רק בבקשה לא להעלות את הנושא.. אז מי שאימצה מבחינה בירוקאטית (-אני) , לבשה שימלה מקסימה... והכל הלך "חלק"... אני יודעת שלגברים חד הוריים עושים חקירה קצת יותר מדוקדקת.. אבל - גם הם עברו את כל המכשלות. אגב - ישנה קבוצה של הומואים מאמצים, שנפגשת מדי פעם לשיחות ומפגשים חברתיים. שמעתם עליהם?

../images/Emo51.gifלא שמענו

נודה באם תעדכני אותנו בנתוני התקשרות עם הקבוצהאותה הזכרת תודה אריק ושי

למעלה