ערב טוב לכולם.. ערב נעים לכל מי שפו, ולכל מי שיבוא או תבוא..
ט טאKילה New member 22/1/03 #1 ../images/Emo142.gifערב טוב לכולם..../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif ערב נעים לכל מי שפו, ולכל מי שיבוא או תבוא..
../images/Emo142.gifערב טוב לכולם..../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif ערב נעים לכל מי שפו, ולכל מי שיבוא או תבוא..
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 22/1/03 #2 מה עושים פה../images/Emo8.gif בשיחות אל תוך הלילה ? עד איזו שעה זה לילה? מתי זה בוקר ?
ט טאKילה New member 22/1/03 #4 לילה..מרקי ותלתלית../images/Emo29.gif../images/Emo142.gif עושים אמממ.. מה באמת נעשה הלילה? בוקר רצית? אוקי תקבל בוקר,בתנאי שתתן לי לילה, ועם שחר אתן לך בוקר חחחח..
לילה..מרקי ותלתלית../images/Emo29.gif../images/Emo142.gif עושים אמממ.. מה באמת נעשה הלילה? בוקר רצית? אוקי תקבל בוקר,בתנאי שתתן לי לילה, ועם שחר אתן לך בוקר חחחח..
M Mוניk New member 23/1/03 #10 מרקי ערב טוב../images/Emo20.gif פה לילה זה עד חצות החל מהשעה 24:01 זה אחרי חצות ובוקר זה באור ראשון אצלי לפחות איך השעון הביולוגי שלך? ערב טוב קקטוס}{ מוניק
מרקי ערב טוב../images/Emo20.gif פה לילה זה עד חצות החל מהשעה 24:01 זה אחרי חצות ובוקר זה באור ראשון אצלי לפחות איך השעון הביולוגי שלך? ערב טוב קקטוס}{ מוניק
M Mוניk New member 23/1/03 #7 ../images/Emo20.gifערב טוב לכולםםםםםםם ../images/Emo20.gif מצאתי משו חמוד נדלקתי והבאתי רק שמור הל ה"קטן" קבלו.......... חחחחחחחחחחחחח בטח כבר ראיתכם מכפת לי תראו שוב מוניק
../images/Emo20.gifערב טוב לכולםםםםםםם ../images/Emo20.gif מצאתי משו חמוד נדלקתי והבאתי רק שמור הל ה"קטן" קבלו.......... חחחחחחחחחחחחח בטח כבר ראיתכם מכפת לי תראו שוב מוניק
ח חוף מבטחים New member 23/1/03 #8 חחחחחחחחחח, אאוצ´צצצצצצצצצצצצצצצ לזכותו יאמר: עומד על שלו ה"קטן"...........
M Mוניk New member 23/1/03 #9 עומד, מתקפל ועושה סלטות קולי המ.... שמו הזה נחון חחחחחחחחחח חופי{} מוניק}{
M Mוניk New member 23/1/03 #13 הגזמתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo3.gif חחח כזה ארוך הושאר מאחור יו יו אין ייאוש}{ מוניק
א אין ייאוש בעולם New member 23/1/03 #14 חחחחחחחח!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif באמת חשבת שלא הבנתי....? חחחחחחחחח!!!!!!!!! מוניק.... זה הרבה יותר מצחיק מהתמונה עצמה.... חחחחחחחחחחחח!!!!!! גדול!!!!!!!
חחחחחחחח!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif באמת חשבת שלא הבנתי....? חחחחחחחחח!!!!!!!!! מוניק.... זה הרבה יותר מצחיק מהתמונה עצמה.... חחחחחחחחחחחח!!!!!! גדול!!!!!!!
ט טאKילה New member 23/1/03 #18 זה בסדר.. זו רק פנטזיה שלי להתעלל כך במישהוא חשוב.. כשהוא מרגיז אותי בא לי ככה לתלוש לו תמה שמו***