פורום יקר - פעילות

boli bop

New member
../images/Emo142.gif פורום יקר - פעילות ../images/Emo142.gif

אמרו כאן חלק מן הילדים בפורום שאין מספיק דברים מעניינים בפורום. אז יש לי חדשות - יש ועוד איך שיש !!! לכל מי שבא להשתעשע מוזמן להיכנס לקישור למטה ולגלות תפזורת שהכנתי לתאומות. דרך אגב, התפזורת נעשתה דרך msn (אה אה אה) ואתם מוזמנים לעשות תפזורת משלכם ולשרשר אותה לכאן. בבקשה אנא מכם - שרשרו תגובות

boli bop

New member
יפה ! מי שפתר בהכי מעט זמן הוא המנצ

ח נראה מי יצליח ויעשה את זה בהכי מעט זמן ! קדימה תתחילו לשרשר

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאוי גאד..../images/Emo6.gif

את התפזורת של התאומות פתרתי ב-11 דקות ו-47 שניות
טוף נו - דיברתי בטל´

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gifאני כזאת מטומטמת../images/Emo6.gif

את התפזורת של חברי הפורום פתרתי ב-11:22 פחחחחחח.....

N1R

New member
אני רוצה לעשות תפזורת של שמות...

חברי הפורום אז מי שרוצה שאני יכניס את השם שלו לתפזורת שישלך לי מסר...

boli bop

New member
../images/Emo137.gif היכנסו כולם ../images/Emo137.gif

או קיי אני יודעת שאני לא משהו מוכשרת אבל היה לי קצת משעמם אז כתבתי את הדבר הבא (מי שגם משועמם מוזמן לקרוא ולהגיב
):
טור בלעדי וחדש
מי לא חולם להיות מפורסם? למצוא אותך מחזיק את פרס האוסקר ואומר: " אני רוצה להודות לאימי ולאבי שהביאו אותי עד הלום..." מי לא חלם פעם שהוא עומד מול קהל ענקי וכולם מביטים בו במבטים של הערצה? אף פעם לא חושבים על הרגעים הקשים שעוברים על הכוכבים הגדולים אלא רק על הדברים הטובים שהם עוברים. קשה מאוד להיות כוכב במיוחד כמו מרי קייט ואשלי אולסן. מאז שהן זוחלות הן מופיעות מול המצלמה ולא מפסיקות לחייך כשכתבים נמצאים בסביבה. התאומות הצעירות אולי כבר מנוסות בעבודתן כשחקניות אך מה שבטוח זה שיש להן עוד הרבה מה ללמוד. 16 ועוד מעט 17 שנים של משחק בטלוויזיה והן אומרות שהן נשארו אותן מרי קייט ואשלי. אבל בימנו כל מפורסם רוצה קצת יותר ממה שהוא עושה. מרי קייט ואשלי לדוגמא בנוסף למשחק הפיצו גם קו אופנה משלהן עם בגדים שהן בעצמן מעצבות, בובות ברבי בדמותן, הן גם שרות ומה לא? אולי העבודה שלהן נראת קלה מאוד אך דורשת מאמץ רב. הן עושות המון חזרות וכל סצינה לא טובה יש לחזור עליה לפחות 3 פעמים. הן טסות בלי הפסקה לצלם סרטים שונים ובכל מקום צצים להן כמות עצומה של מעריצים שמחכים עם מצלמות, עטים, וניירות לחתימות. החיים של כוכבים מפורסמים אולי נראים זוהרים אך מאחורי הזוהר והתהילה מסתתר בן אדם רגיל כמו כולם שאוכל ישן וחושב כמו כולם. אף פעם לא חושבים איך נראה ה|כוכב| (כוכב) המועדף עליכם כשהוא הולך לישון. תחשבו על זה שכולם ישנים הוא לא יותר זוהר ומנצנץ מכם אלא הוא נראה אותו דבר. ולסיום משפט יפה ששמעתי בבית הספר ונדלקתי עליו: "אהבה היא כמו אופנה, יפה יפה אבל חולפת" מקווה שאהבתם - בבקשה תגיבו

למעלה