פרימה

../images/Emo142.gifפרימה

לא יודעת אם זה הועלה כבר לפורום (אני חדשה חוסו על חיי..) אז החלטתי לקחת את הסיכון ולהעלות. מתוך מופע של כתב העת "הו!" בבית הקפה "ג'וז ולוז" בתל אביב. שלומי הלחין וביצע של דורי מנור/ פרימה, שהוא הקובץ האחרון שישנו לשמיעה ברשימה. להאזנה " איך יכול אדם לשיר שיר-ערש לעצמו? / איך יכול אדם להאמין שהוא לבד? / אדם נפרם מילדותו כמו חוט מתוך מרבד,/ ואין דבר בטבע שיוכל להרדימו./ / (. . .) בפוך לבן הוא מתכסה, וחש כיצד היתה/ אמו עכשיו כורעת וחופה את המיטה,/ הוא שר את שיר הערש ושומע את עצמו,/ ואין דבר בטבע שיוכל להרדימו"

MikMercury

New member
תודה!

זה לא הועלה אף פעם ולא חשבתי על זה עד עכשיו.. בפעמים הראשונות שהקשבתי לו הוא לא הותיר רושם משמעותי, אבל הקשבתי עכשיו שוב, וואלה, יש בו משהו..
שלומי מאוד אוהב את פרימה ואמר שיכול מאוד להיות שהוא יקליט אותו בשלב כלשהו. הוא משתתף בהקלטה הזו בשני קטעים נוספים, ואני מאוד מאוד אוהבת את "בלדת ברים עצובה"- סיוון בסקין מקריאה שיר שלה ושלומי מאלתר.. מגניב ומומלץ. אולי אני אנצל את ההזדמנות ללינק דומה (ברשותך
): אחד השירים של שלומי שאני הכי אוהבת - כך עכשיו מתוך ערב הזכרון "על החיים ועל המוות" (שיר מס' 12) 2003. בהמשך הדף נמצא גם ביצוע חי של מחר ב"ה מ-2004 (2) ושל האזרח ה-1 מ- 2006 (5). מצטערת על ההתעלקות

התעלקות?!?!

זה מקסים!!!!!!! תודה,תודה,תודה,תודה! אני פשוט מנסה להקשיב לכל מה שאפשר של שלומי.

למעלה